Autor
|
Wtek: Dzien Rotacji Produktow Mlecznych. (Przeczytany 185296 razy)
|
Mike
Go
|
Teraz wiem,co mi szkodziło!!!!!
Eee, chyba nie wiesz. Ja obstawiam alkohol izopropylowy o którym wspominałaś i dietę z przewagą białka. Czy zacząłeś może rotować butapren? Może przebywałes w jakimś świeżo malowanym pomieszczeniu i się nawdychałeś farby? Adminie czy dla dobra tego forum nie byloby lepiej zeby Edyta vel Spamerka dostala przynajmniej 2 tygodnie urlopu? mysle ze jak malo kto sobie zasluzyla Prosze o pozytywme rozpatrzenie mojej prosby ;] Wydzial Kadr Forum Dr Kwasniewskiego z powazaniem mgr Mike
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mike nie rób z tego melodramatu .Proponuję rotowanie wzruszających telenowel,a zrobi się od razu przyjemniej .Po natychmiastowym odstawieniu "Przeminęło z wiatrem" zawsze obserwuję całkowite wyleczenie na wczoraj.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Eee, chyba nie wiesz. Ja obstawiam alkohol izopropylowy o którym wspominałaś i dietę z przewagą białka. Czy zacząłeś może rotować butapren? Może przebywałes w jakimś świeżo malowanym pomieszczeniu i się nawdychałeś farby? Adminie czy dla dobra tego forum nie byloby lepiej zeby Edyta vel Spamerka dostala przynajmniej 2 tygodnie urlopu? mysle ze jak malo kto sobie zasluzyla Prosze o pozytywme rozpatrzenie mojej prosby ;] Wydzial Kadr Forum Dr Kwasniewskiego z powazaniem mgr Mike Jestem za!!!
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
Mike nie rób z tego melodramatu .Proponuję rotowanie wzruszających telenowel,a zrobi się od razu przyjemniej .Po natychmiastowym odstawieniu "Przeminęło z wiatrem" zawsze obserwuję całkowite wyleczenie na wczoraj.
nie mam telewizora wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ;] widze ze masz cos do lekarki - twoja sprawa, nie placi mi za obrone i nie bede jej bronic, sama sie obroni jesli bedzie to uwazac za stosowne. finito. ale: widze ze to nie pierwszy temat jak spamujesz, nie chodzi mi o jakies zlosliwosci wobec innych, po prostu czesto ci sie zdarza ci sie pisac tylko po to zeby pisac. a to tylko forum! TYLKO. ja nie mam czasu na pierdoly, wpisuje sie tu dzis tylko dlatego ze znalazlem grzyb na scianie i googlowalem co z nim zrobic (btw: jak ma ktos jakis pomysl to zapraszam na priv ;]). jakies klotnie na forum, wysmiewanie kogos - po co marnowac czas? dr JK pisal zeby nie marnowac czasu i energii na glupoty. czy lekarka ma racje czy jej nie ma - nie bede dyskutowal, jedni lubia ogorki drudzy ogrodnika corki... ale z punktu widzenia reklamy robisz lekarce swietna promocje! ciagle wycieczki w jej strone budza zainteresowanie innych. nie wazne jak o tobie mowia, wazne ze mowia!!!Edziu (mysle ze moge sie tak do ciebie zwracac ) nie marnuj czasu. poczytaj ksiazke, poseksuj sie z mezem/narzeczonym/chlopakiem (a moze z kazdym po kolei!!!), poszukaj mi jak mam sobie poradzic z grzybem na scianie, ale nie siedz tyle przy kompie, zepsujesz sobie oczka, wiem co mowie mam +4 szkoda zycia, zycie jest zbyt krotkie by marnoac czas. czas to pieniadz i vice versa. pozdrawiam Mike
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
Eee, chyba nie wiesz. Ja obstawiam alkohol izopropylowy o którym wspominałaś i dietę z przewagą białka. Czy zacząłeś może rotować butapren? Może przebywałes w jakimś świeżo malowanym pomieszczeniu i się nawdychałeś farby? Adminie czy dla dobra tego forum nie byloby lepiej zeby Edyta vel Spamerka dostala przynajmniej 2 tygodnie urlopu? mysle ze jak malo kto sobie zasluzyla Prosze o pozytywme rozpatrzenie mojej prosby ;] Wydzial Kadr Forum Dr Kwasniewskiego z powazaniem mgr MikeJestem za!!! wlasciwie to jestem inż., mgr dobiero robie (juz dwa lata, tak kocham moja uczelnie ) sorki za spam ;]
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Zawsze chętnie służę pomocą w poszukiwaniu odpowiedzi na forum.dr-kwasniewski.pl Teraz wiem,co mi szkodziło!!!!!
Eee, chyba nie wiesz. Ja obstawiam alkohol izopropylowy o którym wspominałaś i dietę z przewagą białka.Czy zacząłeś może rotować butapren? Może przebywałes w jakimś świeżo malowanym pomieszczeniu i się nawdychałeś farby? Ja kilka razy chodziłam o tej porze spać,ale i wcześnie wstawałam -zawsze o 6:20 - czułam się wtedy jakbym wypiła przed snem pół litra alkoholu ....izopropylowego. | Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? Napisz coś więcej, bo to alkohol łatwo dostępny i niezbyt toksyczny, warto spróbować? No powiem Ci Adam (ale niech to zostanie tylko między nami),że ja mam go za darmo.Mam po prostu wtyki. Alkohol ten ,oprócz duzych walorów smakowych,ma również zapachowe.Jest znakomity ! Np. można go używać jako dodatek do ciast ,do zup, sosów, ja np. jeszcze zamiast herbaty z rumem piję własnie z tymże wyśmienitym alkoholem. Podaję go gościom ,gdy przyjdą w odwiedziny i bardzo sobie chwalą,ale nie wiem dlaczego potem już do mnie nie przychodzą.I to jest dla mnie zagadka Mój mąż w pracy uzywa go jako dodatek do roztworu nawilżającego w druku offsetowym. Kiedyś przyniósł do domu,bo dodał go do płynu do spryskiwaczy i stąd go znam.
Sylwia ,ja akurat DO nie stosuje osobiście Ja jestem na diecie z przewagą białka nad tłuszczami i węglowodanami.Ale fakt jest faktem,że u podstaw żywienia moich dzieci i męża nie leżą węglowodany ,tylko raczej tłuszcz i białko(mięso wieprzowe-smażone oczywiście,jaja.Starsza córka lubi jeszcze żółty ser,młodsza nie znosi) .Staram się teraz,aby spożywały więcej tłuszczu.Nigdy nie lubiły jajecznicy,więc spróbowałam z omletem.Jadly aż miło było patrzeć . Pozdrawiam. Edyta.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
nie mam telewizora wiec nie wiem o czym do mnie rozmawiasz ;] widze ze masz cos do lekarki - twoja sprawa, nie placi mi za obrone i nie bede jej bronic, sama sie obroni jesli bedzie to uwazac za stosowne. finito. ale: widze ze to nie pierwszy temat jak spamujesz, nie chodzi mi o jakies zlosliwosci wobec innych, po prostu czesto ci sie zdarza ci sie pisac tylko po to zeby pisac. a to tylko forum! TYLKO. ja nie mam czasu na pierdoly, wpisuje sie tu dzis tylko dlatego ze znalazlem grzyb na scianie i googlowalem co z nim zrobic (btw: jak ma ktos jakis pomysl to zapraszam na priv ;]). jakies klotnie na forum, wysmiewanie kogos - po co marnowac czas? dr JK pisal zeby nie marnowac czasu i energii na glupoty. czy lekarka ma racje czy jej nie ma - nie bede dyskutowal, jedni lubia ogorki drudzy ogrodnika corki... ale z punktu widzenia reklamy robisz lekarce swietna promocje! ciagle wycieczki w jej strone budza zainteresowanie innych. nie wazne jak o tobie mowia, wazne ze mowia!!!Edziu (mysle ze moge sie tak do ciebie zwracac ) nie marnuj czasu. poczytaj ksiazke, poseksuj sie z mezem/narzeczonym/chlopakiem (a moze z kazdym po kolei!!!), poszukaj mi jak mam sobie poradzic z grzybem na scianie, ale nie siedz tyle przy kompie, zepsujesz sobie oczka, wiem co mowie mam +4 szkoda zycia, zycie jest zbyt krotkie by marnoac czas. czas to pieniadz i vice versa. pozdrawiam Mike Może zmień dilera .Obserwuję ,ze kupujecie jakieś g***o i bredzicie.Mówię Wam (piszę Wam,bo widac jest tutaj więcej takich osób) ,że dosypuja do towaru jaki kupujecie albo Persil,Omo ,czy Pollene-szkoda kasy na pierdoły.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
(juz dwa lata, tak kocham moja uczelnie ) sorki za spam;] To może lec i pocałuj schody tej uczelni.I nie spamuj mi tutaj!
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
(juz dwa lata, tak kocham moja uczelnie ) sorki za spam;] To może lec i pocałuj schody tej uczelni.I nie spamuj mi tutaj! przypomnialas mi ze od lutego tam nie bylem Edziu, przecierz przeprosilem za spamowanie usmiechnij sie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edziu, przecierz przeprosilem za spamowanie usmiechnij sie Studiujesz na wydziale pisania z błedami ortograficznymi? Musisz być najlepszy na roku! Gratuluje studenciku
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edziu, przecierz przeprosilem za spamowanie usmiechnij sie Studiujesz na wydziale pisania z błedami ortograficznymi? Musisz być najlepszy na roku! Gratuluje studenciku Ale to już i tak lepsze niż studiowanie na wydziale kłamstwa i obłudy
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
Edziu, przecierz przeprosilem za spamowanie usmiechnij sie Studiujesz na wydziale pisania z błedami ortograficznymi? Musisz być najlepszy na roku! Gratuluje studenciku Ale to już i tak lepsze niż studiowanie na wydziale kłamstwa i obłudy no no musze przyznac ze ostro z soba pojechalas
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja nie studiuję .To ktoś inny tutaj jest na takim wydziale
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
Ja nie studiuję .To ktoś inny tutaj jest na takim wydziale ale to nie ja cytuje siebie ;]
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Najadłes się buraków pastewnych polanych olejem silnikowym-przyznaj się
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
Najadłes się buraków pastewnych polanych olejem silnikowym-przyznaj się nie neguje ale dalej bede drazyl: sama siebie zacytowalas a teraz zwalasz na mnie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
NIe neguję,ale ja nie studiuję,więc siła rzeczy nie mogę studiować na wydziale klamstwa i obłudy
|
|
|
|
|
|
|
Mike
Go
|
NIe neguję,ale ja nie studiuję,więc siła rzeczy nie mogę studiować na wydziale klamstwa i obłudy sila siłą (tym razem musze uzyc polskich liter) ale fakt faktem: sama siebie zacytowalas a tera robisz maslo maslane ;] ps. skonczylem co mialem skonczyc a jak pisalem czasu marnowac nie lubie - ide poczytac ksiazke a potem spac, tobie Edziu tez radze sie odstresowac Dobrej nocy!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Zrotuj sie przed snem-to odpreża .Wzajemnie dobrej nocki!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wsydzem siem, bo siwość nie radość No coś Ty??? Przynajmniej nie jesteś "ryży" .Jak to sie mówi,ryzy-wredny
|
|
|
|
|
|
|
|
|