Autor
|
Wtek: Dzien Rotacji Produktow Mlecznych. (Przeczytany 185577 razy)
|
zdrowa
Go
|
Ależ skąd! Róbta co chceta. O! Widze ,że Jurek Owsiak jest autorytetem Twym To dobrze! Tak trzymaj! Autorytetem mym nie jest. Ale mógłby nim zostać gdyby się odważył rozreklamować DO na całym świecie. Zdolności i możliwości ma, mógłby spróbować.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... rozreklamować DO na całym świecie.
Bez obaw.Wszystko ma swoje miejsce i swój czas Pewnych rzeczy nie da sie przeskoczyć , to co ma sie rozprzestrzenić nich rozprzestrzenia swoją "naturalną drogą"
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Trzeba najpierw odpracować zainwestowane środki...
Aha, czyli na niewolnikow...? Czyli jak kto woli, wrzucic w tusze lub w mlotkowych... ?
|
|
|
|
|
|
|
Majka
Go
|
Na forum od jakiegoś czasu nie "widać" Lekarki. Brakuje jej bardzo. Czy ktoś wie co się stało?
|
|
|
|
|
|
|
orchidea77
Go
|
Lekarka pisala ze bedzie dopiero 25 grudnia
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Na forum od jakiegoś czasu nie "widać" Lekarki. Brakuje jej bardzo. Czy ktoś wie co się stało?
No tak, brakuje nam "GURU"...... a gdyby nagle okazalo sie, ze tu nie wroci, to co zrobisz? Sam/a badz swoim "GURU" potrzebujesz pomocy?...................to tu jej wlasnie nie dostaniesz!!!hahahaah Tu na naszym forum mozesz sie dowiedziec o wszystkim. O ZO Tez, tylko musisz czytac. Wszystkie posty. A tak na marginesie, podziekowaliscie ADMINOWI, ze znowu nam pozwolil sie wyklocac? obrzuciac blotem, sprzedawac obrazy itd, itp? A wracajac do tematu, to chyba zaczne ROTOWAC. Tylko czekam na "lekarke", poniewaz u mnie sa symptomy bardzo zaawansowane. Ale majac prawie 50 lat przeplynalem 3.800 metrow bez przerwy.....optymalny sport? Tak, optymalny, tylko jusz dzis nie wiem czy zdrowy? cdn...
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz, dziekuje Ci....mam "tylko" corke, ktora kocham bezlitosnie. Goooralsko baba.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A tak na marginesie, podziekowaliscie ADMINOWI, ze znowu nam pozwolil sie wyklocac? obrzuciac blotem, sprzedawac obrazy itd, itp?
Adampio! Koniec obrzucania błotem ,nastała nowa ERA ("Era Przyjaciela") - bardzo przyjemna A co do tych obrazów,to pewnie masz na mysli mnie-nie sprzedaje tutaj obrazów -nie sprzedaje ich w Internecie-nie musze. "Wstawka o obrazach" była odpowiedzią na pytanie jak bardzo u mnie jest posunięty stopień "niedo?rozwoju?"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A tak na marginesie, podziekowaliscie ADMINOWI, ze znowu nam pozwolil sie wyklocac? obrzuciac blotem, sprzedawac obrazy itd, itp?
Adampio! Koniec obrzucania błotem ,nastała nowa ERA ("Era Przyjaciela") - bardzo przyjemna A co do tych obrazów,to pewnie masz na mysli mnie-nie sprzedaje tutaj obrazów -nie sprzedaje ich w Internecie-nie musze. "Wstawka o obrazach" była odpowiedzią na pytanie jak bardzo u mnie jest posunięty stopień "niedo?rozwoju?" To chyba znowu jakis post uszedl mi uwadze, bo myslalem, ze malujesz i sprzedajesz. Ale chyba cos mi sie porotowala
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A tak na marginesie, podziekowaliscie ADMINOWI, ze znowu nam pozwolil sie wyklocac? obrzuciac blotem, sprzedawac obrazy itd, itp? Adampio! Koniec obrzucania błotem ,nastała nowa ERA ("Era Przyjaciela") - bardzo przyjemna A co do tych obrazów,to pewnie masz na mysli mnie-nie sprzedaje tutaj obrazów -nie sprzedaje ich w Internecie-nie musze. "Wstawka o obrazach" była odpowiedzią na pytanie jak bardzo u mnie jest posunięty stopień "niedo?rozwoju?" No maluje i sprzedaje "łot" czasu do czasu ,ale nie przez "neta" To chyba znowu jakis post uszedl mi uwadze, bo myslalem, ze malujesz i sprzedajesz. Ale chyba cos mi sie porotowala
|
|
|
|
|
|
|
carver
Go
|
czego można sie po tobie spodziewać ? Niczego nowego.Nie zmienisz swojego "repertuaru" ,bo twój mózg nie pozwala ci na nic ponad to co wypisujesz . Masz obsesje na moim punkcie.Nie możesz znieść ,że tutaj piszę i potrafie pisać,to co myślę ,potrafię cie docenić ,jak i pokazać co mnie sie nie podoba w tym co piszesz . Edyta, odnosze wrazenie ze twoje hamulce sa albo bardzo zepsute (to pol biedy), albo nigdy ich nie mialas (to juz dramat)...
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Edyta, odnosze wrazenie ze twoje hamulce sa albo bardzo zepsute (to pol biedy), albo nigdy ich nie mialas (to juz dramat)... No wiesz jest jeszcze możliwosc że przez złą diete ma zaburzenia w syntezie GABA P.S. może zupki wodzianki chinszczaki nasycone glutami coś pomogą ??
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
czego można sie po tobie spodziewać ? Niczego nowego.Nie zmienisz swojego "repertuaru" ,bo twój mózg nie pozwala ci na nic ponad to co wypisujesz . Masz obsesje na moim punkcie.Nie możesz znieść ,że tutaj piszę i potrafie pisać,to co myślę ,potrafię cie docenić ,jak i pokazać co mnie sie nie podoba w tym co piszesz . Edyta, odnosze wrazenie ze twoje hamulce sa albo bardzo zepsute (to pol biedy), albo nigdy ich nie mialas (to juz dramat)... Carver.Skoro "lekarka" jest twoim guru,to faktycznie dramat może zupki wodzianki chinszczaki nasycone glutami coś pomogą ?? Co tobie pomogło mnie nie musi wcale pomóc.Jak wiadomo kazdy jest inny - powinieneś o tym wiedzieć
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Edytko; szczesliwego Nowego Roku!!!!!! Aby byl bardziej optymalny!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wzajemnie szczęśliwego Nowego Roku -ja posune sie o krok dalej i życze Ci rówież nie tylko szczesliwego Nowego Roku,ale także i całego roku,który pod koniec staje sie starym rokiem
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Wzajemnie szczęśliwego Nowego Roku -ja posune sie o krok dalej i życze Ci rówież nie tylko szczesliwego Nowego Roku,ale także i całego roku,który pod koniec staje sie starym rokiem A ja pojde o dwa kroki dalej...... dokladnie, dokladnie masz racje, jeszcze sie nie zacznie a juz jest stary!!! Ale takie jest zycie, nie majac jeszcze nic nowego wiemy, ze bedzie stare!!!!
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Hihihi Dobre
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adampio! Twojej Małżonce oczywiście również szcześliwego Nowego Roku jak i całego 2009 I wszystkim tym,którzy przyjmą takie życzenia ode mnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|