Autor
|
Wtek: Dieta Edyty umożliwiająca trollowanie. (Przeczytany 84540 razy)
|
waga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
waga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Skoro Hank jest w Pekinie.... Nie będziemu jemu głowy zawracać,jak jest zajęty składaniem długopisów . Ty najlepiej powinieneś wiedzieć jak ta praca absorbuje
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
[załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A co to niby ma być? Spróbujesz wyjaśnić?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
W sumie ja też potrafię wklejać takie rzeczy,no ale bardzo,bardzo rzadko [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Informuję, że od kiedy zjadam duże ilości tłuszczu ze świni zapaleń nie miewam, a wszystkie lekko na pewno zainfekowane drobne skaleczenia goją się jak na psie.
Nieprawidłowo wstawiłeś wyrazy ; powinno być : "zjadam duże ilości tłuszczu z psa" i "drobne skaleczenia goją się jak na świni"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Informuję, że od kiedy zjadam duże ilości tłuszczu ze świni zapaleń nie miewam, a wszystkie lekko na pewno zainfekowane drobne skaleczenia goją się jak na psie.
Nieprawidłowo wstawiłeś wyrazy ; powinno być : "zjadam duże ilości tłuszczu z psa" i "drobne skaleczenia goją się jak na świni" Musiałam Ciebie poprawić,bo nie wszyscy wiedzą,że byłeś w Chinach i nauczyłes się jadać tłuszcz z psa Chyba nie masz mi tego za złe? Buziaki
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
dolegliwości, które mają swoje źródło w nietolerancji pewnych pokarmów. po prostu
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Pozwolę sobie wkleić całość postu,bo to zwykła tania manipulacja z Twojej stronki A chodziło Ci pewnie o to, że Lekarka podejmuje wysiłek pomocy osobom, którym pomimo stosowania zasad ŻO, nadal dokuczają poważne dolegliwości, które mają swoje źródło w nietolerancji pewnych pokarmów. Nie mój drogi.Znów wszystko mylisz.Tym wieloletnim optymalnym wydaje się ,że stosują się do zasad ŻO -stąd ich "niemijające" dolegliwości. Proszę nie rozszerzaj jakichś banialuk jak to ludzie,którzy stosują wiele lat zasady ŻO nadal chorują,bo po prostu łżesz jak pies. Albo weźmy pod lupę to zdanie
JK wyraźnie nie zajmuje się „uczuleniami pokarmowymi” tylko proporcjami BTW w diecie.
Przecież to jest taka pierdoła,ze koń by się uśmiał,a co dopiero człowiek Pozdrawiam serdecznie,bardzo ciepło no i jeszcze nie wiem jak
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Uważasz, że Admin ma laptopa??? No chyba, że zrobionego z pudełaka po butach.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Coś masz opóźniony refleks,nie dziwię sie w sumie ,jak spałeś ze 3 godziny,to czego można się spodziewać ? Dla Ciebie specjalnie piosenka ,może wyciągniesz z niej jakieś wnioski http://www.tekstowo.pl/index.php/tekst/Universe/Blues_na_wp%F3%B3_do_pi%B1tej_ran"Wpadłeś sobie w błogi sen Właśnie śnisz o Marii N. Nagle budzik budzi Cię Wstajesz z pryczy, wściekasz się Wpół do piątej, trzeba wstać A tu chciałoby się spać Trzy godziny Twego snu Nie wystarczą Nie wystarczą, byś był zdrówLewy but na prawą nogę Myślisz sobie: "Już nie mogę" Masz od rana głowy ból Do herbaty sypiesz sól Bułka z serem nie smakuje Z bramy domu wyskakujesz Na przystanek biegniesz, by Stać jak posąg Stać jak posąg całe dni Ref. Szalony, szalony, szalony glob Tramwaje i szyny, i wieczny tłok I ludzie ci sami, i ten sam chłód Jak krew wolno płynie Od stóp, od stóp do głów Do roboty spóźniasz się Wysłuchujesz cały dzień "Tak nie można" - mówią Ci A Ty czekasz, żeby wyjść I tak samo, jak co rano Wsiadasz w tramwaj numer sześć Premię dawno obiecaną Możesz tylko Możesz tylko w myślach zjeść"
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Oj "adam319" widze ,ze Józiu Figlarz ma na ciebie bardzo wielki wpływ Chyba sie nie utożsamiasz z Nim? Nawet nie myslałam,ze tak zadziała na cię? A tu proszę ,taka niespodzianka
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Może koszulka uciska i stąd to zaparcie? A swoją drogą, nie tylko mój Gavroche lubi sobie pogrzebać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Może koszulka uciska i stąd to zaparcie? A swoją drogą, nie tylko mój Gavroche lubi sobie pogrzebać. Ja to nie tylko sobie lubię
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A widzisz, że umiem małym kroczkiem. Mimo chodem, a i przy Tobie będziemy się bogacić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|