Autor
|
Wtek: Dieta Edyty umożliwiająca trollowanie. (Przeczytany 84690 razy)
|
Edyta
Go
|
A propo jeszcze tych literówek,to zobacz jakie "sylwiazłodzi" robi i czy w/g Ciebie Ona nie trzeźwieje?Powinieneś sie wstydzić takiego osadzania ludzi.Ty jestes po prostu podły, rudy,"chytry lis" .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ksionżka,która wstrząsnęła prawie całym Forum!Poruszyła Ziemie,a zatrzymała "luckie umysły"! -o jakiej ksionżce mowa?
Odpowiedzi prosze nadsyłać,to grudnia b.r.Nagroda to darmowy jadłospis na 2 lata ustalony z góry.W tym rotacje farb,kleju do tapet,zaprawy tynkarskiej,zaprawy do fugowania w ramach darmowego gratisu. Pierwsze 10 osób,które nadeślą prawidłową odpowiedź dodadkowo czeka niespodzianka w postaci zaprawy klejowej FK MUREX do zagęszczania zup i sosów,preparat gruntujący ANTOL ANTISAL podnoszący wartosci odzywcze posiłków -żródło naturalnych protein ,gładź CEKOL GS-200 -maseczka odmładzająca(młodość w pięc minut) oraz specjalny unikatowy prezent plastyfikator KLUTA-T ,który powoduje spalanie własnej tkanki tłuszczowej ,a tym samym zdrowe odchudzanie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Aha.Żeby nie było,że się pomyliłam Adasiu,to dla Ciebie info,że będe pisała w wątku o sobie chyba mogę ,nie?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
"monikaf" i "adam319" -są to persony, które mają najbardziej "nasrane we łbie", ze wszystkich Użytkowników Forum. No i jeszcze "lekarkę" bym podpięła z tą jej skrajnością , tak ewidentną zmianą zdania.
Mam srebrny medal.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mam srebrny medal. To co teraz napiszę sprawi,ze poczucjesz się bardziej szczęśliwy Zająłeś pierwsze miejsce egzekwo z "minikaf" -są dwa złote medale Tobie do złotego medalu dorzucę zgrzewke piwa (markę sam sobie wybrac możesz),albo kilka butelek wina w plastikowych butelkach. Monice dorzucić trzeba ksionżkę pt. "Wielki dzień osiołka Barnaby" -może ta ksionzeczka znów Ją odmieni
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Tobie do złotego medalu dorzucę zgrzewke piwa (markę sam sobie wybrac możesz)
Fajnie, niech będzie, że to 20zł, (ograniczę się do malutkiej zgrzewki). Coś sobie wybiorę w Biedronce Kod ze zdrapki do Tak-Tak’a o wartości 20zł prześlij mi więc proszę na priv. No chyba, że te Twoje nagrody są warte tyle ile Twoje gadanie. Czyli wirtualnie dużo hałasu, a rzeczywiście nic.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kod ze zdrapki do Tak-Tak’a o wartości 20zł prześlij mi więc proszę na priv.
Nie ma teraz kodu o wartości 20 zł na zdrapkach.Są kody o wartosci 25 zł.Pomyliłes się i nagroda przepadła A to pech ....,ale uszy do góry .Jest jeszcze jeden konkurs dotyczący "ksionżki",która wstrząsneła Forum -myslę,że powinieneś wziąść udział-masz ogromne szanse wygrac główną nagrodę
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Piję sobie powolutku kawę,moją ulubioną i tak sobie czytam Twoje wynurzenia Musze przyznać,że to pasjonujaca lektura! Wiem teraz,że jesteś bardzo mondrym człowiekiem, piszesz tak mondrze,że "Dialogi" Platota ,to gaworzenie maleńkiego dziecka przy Twoich "Djalogah" .Ty jesteś po prostu "kopalnjia" "wjedzy" Tyle się można od Ciebie "naóczyć" ! W szczególnosci "pożontku"
|
|
|
|
|
|
|
|
magia
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ale niesłowna sknera zawsze znajdzie wymówkę. Nie jestem niesłowna.Jutro nagroda do odebrania.Przeciez nie zawsze od razu dostaje się nagrode,prawda?
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Właśnie dla takich jak Ty, warto tutaj pisać Wiem,że są tutaj osoby,które pragną mojego bana,ale są też osoby,które potrafia się śmiać i ja o tym wiem PS.Świetny awatar-kobieta jak malowanie
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Ale niesłowna sknera zawsze znajdzie wymówkę. Nie jestem niesłowna.Jutro nagroda do odebrania.Przeciez nie zawsze od razu dostaje się nagrode,prawda? Edyta przesłała mi nagrodę - odprawę, dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adaś.Widzę,że wątek jest popularny wśród odwiedzających Gości. Także ja chyba muszę napisać,co jadam ,bo to info,które napisałeś na samym poczatku jest nieprawdziwe Otóż moje śniadanie to 3 zółtka jedno całe jajko -tak od ponad roku -bo mam na takie sniadanka ochotę .Do tego ogórki kiszone ,albo jakiś pomidorek w sezonie ,ale okazjonalnie Obiad to "sztuka" mięska -tyle na ile mam ochotę (ani więcej ani mniej) do tego kalafior polany masełkiem,czasem buraczki,albo pomidorek (w sezonie) lub fasolka szparagowa. Jak nie mam ochoty na takie mięsko sensu stricte ,to jadam kawalek kiełbasy (jak nie mam takiej "pewnej",to kupuję głogowską) i smaże ją z cebulką Czasem rosół-wywar z kości bywa ,że z makaronem ze sklepu-wybieram myslę,że najlepszy z tych wszystkich badziewii Kolacja -niekiedy jej nie ma ,bo nie chce mi się jeść ,a jak jest to; ser np. zółty,niekiedy plesniowy ,smietana albo żółtkownica tak jak rano z tym,że nie z tylu zółtek Do tego ruch-jak jest pogodnie do jeżdżę na rolkach,teraz zaczęłam 3-4 razy w tygodniu jeździć na basen Ogólnie jest cool Nie tyje,nie chudne itd Z płynów jakie pijam,to woda mineralna gazowana-latem -lubię Zimą jakieś ciepłe płyny .np herbatka z cytryną .Od wielkich dzwonów kawa wystepuje w moim menu To by było na tyle Teraz zasadnicze pytanie ;" co robie źle?" "Znafce" tematu prosze o odpowiedź
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Spartoliło się, a na podglądzie wyglądało dobrze - zapomniałem o marginesie na avatat
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Ale po wciśnięciu "odpowiedz" marginesy znikają i jest nieźle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|