Autor
|
Wtek: Dieta Edyty umożliwiająca trollowanie. (Przeczytany 84548 razy)
|
adam319
Go
|
Oczywiście przy ustawionej rozdzielczości monitora 1280x1024 uśmieszki zawsze się mieszczą, ale trzeba mieć albo ogromny monitor, albo lubić małe czcionki. Ja więc na 15'' monitorze używam rozdzielczości 1024x768 i czyta się bardzo wygodnie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Powiem Ci jedno. To co zaprezentowałeś nie jest normalne To grafomania "pełną gębą"
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
I na dodatek TROLLING jak jasny gwint!!!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
No cóż, forum dziadzieje
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adaś widze,że lubisz "cienżko" pracować,ale to dzieło jest zbyt ulotne,zeby było godne Twojego geniuszu ,a i kontrowersje mogą się pojawić (w związku z rozdzielczością monitoru tudzież z odwzorowaniem kolorów),dam Ci ciekawą radę;idź dziś w nocy na cmentarz ,skombinuj jakiś nagrobek,najlepiej z tych starszych komunistycznych,bo te nowe chińskie mogą być trefne i wyrzeźb w nim to magiczne zdanie "THE END" -miejsca pewnie starczy na kilka wersji językowych(z szacunku dla zmarłego zrób to na rewersie płyty) ,jak już skończysz dzieło,to daj znać,to przyjadę po nie -postaram się to wstawić do jakiejś galerii Uwierz mi,takiego dzieła nawet atom nie zniszczy Z wyrazami szacunku ,uznania .... Edyta PS.Widzę,że wizyta w Chinach wiele Ciebie nauczyła ,chodzi mi o pismo obrazkowe
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
A czy ktoś widział chiński cmentarz?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A jest on jakiś szczególny? Może Adaś widział podczas swoich spacerów
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
No cóż, forum dziadzieje Do twardego dna jeszcze bardzo daleko. Można sobie wyobrazić, że kolejne posty składają się tylko z pięciu znaków: litery, cyfry, myślnika, litery, cyfry, z tym że litery od A do H, a cyfry od 1 do 8. Będzie to oznaczało, że grają w szachy, i już widzę te złośliwe komentarze życzliwych, dotyczące konkretnych posunięć.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adaś.Z Twojego postu wynika,że umiesz grać w szachy A to już coś Kiedyś musimy zagrać partyjke
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Może turniej korespondencyjny.
Adam, widziałeś chiński cmentarz?
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Adam, widziałeś chiński cmentarz?
Hank jest aktualnie w Pekinie, trzeba się ładnie uśmiechnąć to może jakąś fotkę zrobi, albo i znajdzie na Chińskich stronach www.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
To znaczy, że go nie widziałeś i nie znalazłem nikogo kto by go widział.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tylko taki wchodzi w gre Spotkać Adasia i stanąć "oko w oko" z Nim - zbyt ryzykowne posunięcie Adaś.Myslałam,że podczas Twoich spacerów "zapuszczałeś" się też na cmentarze Przyznaj się ,ze tam byłeś ,wklej kilka fotek
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Daniel wpisalam w google cmentarz w chinach i wyskakuje pelno stron, gdy ustawisz na grafike masa zdjec
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Widzsz Daniel Ty chciałeś sobie "popisać" z kimś kto może widział cmentarz chiński "na żywo" ,a tu widzisz,że można sobie pooglądac w necie ! Że też na to nie wpadłeś! 8)To chyba trzeba mieć "lotny ómysł" ,żeby na to wpaść!
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Skoro Hank jest w Pekinie i zna tamtejszy język to łatwiej Mu jest zaspokajać Waszą ciekawość dotyczącą Państwa Środka. Chyba, że naczytał się o skręcaniu długopisów i zwyczajnie mu się nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ciekawe kto tam jest pochowany ,czy ofiaru z egzekucji stadionowych,czy członkowie KC ... PS.Masz słabe łącze ,mnie się szybko otwiera
|
|
|
|
|
|
|
waga
Go
|
|
|