Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: ROZEJM (Przeczytany 23766 razy)
|
adampio
Go
|
|
ROZEJM
« : 2008-09-23, 23:35:44 » |
|
..............proponuje skonczyc te wszystkie spory i wrocic do meritum tego forum. Kazdy ma inne zdanie na temat DO/ZO. I OK!! Nie wszystcy stosuja DO/ZO w 100%......i dlatego istnieje to forum po to aby wymienic poglady, doswiadczenia, poradzic sobie. Nikt tu nie jest Baca/Bogiem...poniewaz kazdy z nas ma inny oragnizm i inaczej toleruje/akceptuje diete. Dlatego, biorac pod uwage nowych uczestnikow tych debat...jak i nasze problemy NAWOLUJE DO ROZEJMU!!!!!!!!!
Nie o to tu idzie aby sobie ublizac, krytykowac sie na wzajem.
Ponawiam wezwanie do ROZEJMU.
Czy wszystko trzeba utrzymywac na poziomie rozmow sejmowych. Popatrzcie tylko na nich. Jak poska szlachta, grubi, napchani, kupe szmalu i Polske chca sprzedac. My jestesmy "optymalni"........wiec....co wy na to???????
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
ok, widze, ze wszysctcy jestescie nastawienie na kontynuacje tego.
Macie racje.....zaplujcie sie jak w polskim sejmie !!! to nasza przywara narodowa "POLAK POTRAFI"
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Jestem za. Powoli zaczęłam czuć niechęć do czytania bierzących postów . Zaczęłam przeglądać stare i też fajnie.
Kiedy się jesteśmy w złym stanie psychicznym, wszystko dookoła doskwiera, wszyscy wydają się źli, nasila się krytykanctwo. Kiedy sie wyciszymy wszystko wydaje sie cudowne, świat zielony, ludzie rzyczliwi, mili. Czyżby to wszystko się zmieniło? Nie , zostało takie jakie było. To my się zmieniliśmy i odbieramy pozytywnie. Zacznijmy od siebie.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
..............proponuje skonczyc te wszystkie spory i wrocic do meritum tego forum. Kazdy ma inne zdanie na temat DO/ZO. I OK!! Nie wszystcy stosuja DO/ZO w 100%......i dlatego istnieje to forum po to aby wymienic poglady, doswiadczenia, poradzic sobie. Nikt tu nie jest Baca/Bogiem...poniewaz kazdy z nas ma inny oragnizm i inaczej toleruje/akceptuje diete. Dlatego, biorac pod uwage nowych uczestnikow tych debat...jak i nasze problemy NAWOLUJE DO ROZEJMU!!!!!!!!!
Czy wszystko trzeba utrzymywac na poziomie rozmow sejmowych. Popatrzcie tylko na nich. Jak poska szlachta, grubi, napchani, kupe szmalu i Polske chca sprzedac. My jestesmy "optymalni"........wiec....co wy na to???????
Jeśli chciał Pan wpisów na tym wątku, to może trzeba było zaprosić do odpowiedzi osoby, które Pana zdaniem powinny się w kwestii rozejmu zdeklarować, ewentualnie doprecyzować to zaproszenie uzasadnieniem - konkretnie względem poszczególnych osób. Bezosobowy wniosek jest niemalże jakby go nie było...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Widze, ze obojetnie w jakim tonie czlowiek sie odezwie, zawsze napotka tu na forum slowa krytyki.
NIE TRAKTUJCIE TEGO POSTA JAKO ISTNIEJACY.!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Nie było moim zamiarem wątku krytykowanie, rozważałam jedynie powody ciszy, które i u Pana budziły... Ba, co budziły? Żal, złość, zniecierpliwienie, niepokój, niechęć, inne ?
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
A ja na to, ze to dobry pomysl. Milego dnia
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Oby się udało. Mnie się podoba.
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
Jestem ZA bo // zgoda buduje , niezgoda rujnuje//
|
|
|
|
|
|
|
waga
Go
|
Adampio, masz 100% racje proszac o spokoj na forum. Codziennie przegladam forum oczekujac , ze w nowych postach znajde wskazowki jak wystrzegac sie bledow. Jestem swiezynka w temacie, czytam ksiazki J.K., szukam tez wsparcia tutaj. Niestety od pewnego czasu, nieomal kazdy temat dotyczacy diety jest zasmiecany nie na temat. To bardzo niemile, mam poczucie zmarnowanego czasu, a jak kazdy, nie mam go zbyt duzo..... majac meza inwalide po wypadku, dzieci itp. Na czacie jest taka fajna funkcja "ignor", niestety na forum takiej nie ma, moze osoby zaczepiane, same w swojej glowie ja wlacza i nie beda odpowiadac na zaczepki, moze zaloza watek " Pyskowki" to maly zart.... Obawiam sie ze, wchodzac ostatnio jako ktos zupelnie nowy,chcac sie dowiedziec co to jest ta dieta, ten nowy sposob zywienia, nie znajac ksiazek, szybko bym uciekla.....jakos niemilo, niezdrowo tu sie porobilo. Dzieki Bogu , ja nie zrezygnuje, za duzo dobrego juz mnie spotkalo dzieki nowemu sposobowi jedzenia, ale juz bez ciekawosci polaczanej z radoscia wchodze na forum. Zrobilo sie jakos pospolicie. Niemniej wszystkim piszacym na temat watkow DO i ZO serdecznie dziekuje i prosze o wiecej. Waga.
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Wago, mnie ktora ostatnio tutaj odwazyla sie glosno i dobitnie sprzeciwic temu co sie tutaj dzieje,jest nieprzyjemnie to czytac, poniewaz mam swiadomosc ze jednak rowniez przyczynilam sie do atmosfery tutaj Trudno jest nie reagowac na tego typu zachowanie, przyznaje sie. Prosze abys zarowno Ty jak i inni Uczestnicy tego forum, ktorych zniesmaczyly moje posty przyjela moje przeprosiny a ja ze swojej strony moge obiecac ze postaram sie unikac tego typu zenujacych sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Prosze abys zarowno Ty jak i inni Uczestnicy tego forum, ktorych zniesmaczyly moje posty przyjela moje przeprosiny a ja ze swojej strony moge obiecac
Nie przebywałaś ostatnio w jakimś sklepie chemicznym?Drogerii,albo cos w tym stylu? Może kleiłas tapety? Może się coś dostało przez skórę do krwio....?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Adampio jezeli oczekujesz, że wszyscy się wpiszemy w ten rozejm to ja powiem tak jak nasz były prezydent "JESTEM ZA A NAWET PRZECIW" Oczywiście że przeciw takim postą które nic nie wnoszą,a wyróżniają je tylko wykrzykniki ,Emotikony,pogróbiony druk i stawianie się w kręgu mędrców,wogóle nie rozumiejących ,tych którzy oczekują pomocy. Jest przecież temat do Wolnych dyskusji i tam mozna wyżyc sie jak ktoś ma na to ochote i znależc sobie partnera do dyskusji w zasadzie o niczym.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"JESTEM ZA A NAWET PRZECIW"
Popieram Cię!
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Wago, mnie ktora ostatnio tutaj odwazyla sie glosno i dobitnie sprzeciwic temu co sie tutaj dzieje,jest nieprzyjemnie to czytac, poniewaz mam swiadomosc ze jednak rowniez przyczynilam sie do atmosfery tutaj Trudno jest nie reagowac na tego typu zachowanie, przyznaje sie. Prosze abys zarowno Ty jak i inni Uczestnicy tego forum, ktorych zniesmaczyly moje posty przyjela moje przeprosiny a ja ze swojej strony moge obiecac ze postaram sie unikac tego typu zenujacych sytuacji. A to już może ostatni cytatat "rozmowa z idiotą niepotrzebnie go nobilituje" duuużżżo zdrówka Moniko
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Oczywiście że przeciw takim postą które nic nie wnoszą,a wyróżniają je tylko wykrzykniki ,Emotikony,pogróbiony druk i stawianie się w kręgu mędrców,wogóle nie rozumiejących ,tych którzy oczekują pomocy...
Tobie pomagaja od kilku lat ludzie "dobrej woli" i co? Ano to, ze Twoj stan zdrowia ulega degradacji "znacznie szybciej"od "naleznego tempa" w twojej chorobie. Oczywiscie wszystko to jest powodowane "fatalnym stosowaniem" DO!!! Wszystko idzie w "zlym kierunku" nawet "rotacja" nie pomaga!!!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Wszystko idzie w "zlym kierunku" nawet "rotacja" nie pomaga!!!
Myslalem, ze jestes po drugiej stronie-!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Myslalem, ze jestes po drugiej stronie-!!!!
A jakie są strony, co je dzieli, co łączy, a co wyznacza granicę?
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
...Oczywiście że przeciw takim postą które nic nie wnoszą,a wyróżniają je tylko wykrzykniki ,Emotikony,pogróbiony druk i stawianie się w kręgu mędrców,wogóle nie rozumiejących ,tych którzy oczekują pomocy...
Tobie pomagaja od kilku lat ludzie "dobrej woli" i co? Ano to, ze Twoj stan zdrowia ulega degradacji "znacznie szybciej"od "naleznego tempa" w twojej chorobie. Oczywiscie wszystko to jest powodowane "fatalnym stosowaniem" DO!!! Wszystko idzie w "zlym kierunku" nawet "rotacja" nie pomaga!!! Czy Ty chcesz mnie namówić na swoję menu, i zaprosić mnie do ula na miód ?
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|