Blackend
|
Nakazy dietetyczne mają nie gorsze jak tu we wczesnym średniowieczu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Nakazy dietetyczne mają nie gorsze jak tu we wczesnym średniowieczu. Na samym cukrze dlatego takie wychudzone te szkapy arabskie
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, bo w Polsce nie powinno się hodować jakichś islamskich bydlątek.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Właśnie, po co Dobrej Zmianie dewizy, sama świadomość społeczna wystarcza.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Już nic nie rozumiem, kupiłam dziś pachwinę i była chudsza od boczku Z tym, że połowę tańsza, więc wybrałam właśnie ją i po zmieszaniu ze słoninką, cebulą, czosnkiem i ziołami powstała super przekąska czyli tzw dżem ze świni
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja też zamawiam Tutaj jeszcze są świniobicia, u rzeźnika robi się zapisy
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
A to dopiero "niezdrowy, nasycony tłuszcz zwierzęcy"! Zawiera aż 27- 32% kwasów tłuszczowych nasyconych - zależnie od diety tucznika, a reszta to nienasycone, aby niedomówień nie było! Do tego aż 100mg cholesterolu... Fuj, może zemdlić, a nawet do wymiotów doprowadzić, a jak się przyjmie, to kupa mydlana pewna, jeśli się nią przeżre z nieuwagi... Cztery ketokrzyże w moczu pewne.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A choliny ile? Tego nieszczęścia ludzkiego...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26718
|
Nieważne, ponieważ cholina w słoninie nie jest wliczana do minerałów i witamin, a do "toksyn", bo "naukowo" "w słoninie są tylko "niezdrowy, nasycony tłuszcz zwierzęcy", "zły cholesterol" i "toksyny""! Dlatego słonina powinna być do spożycia zakazana.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak jest... O kneblach, i szczepieniach nie powinni zapomnieć, oraz misce ryżu z robalami, a w święta przeróżne zestawy robaczane, żeby w misce nudno nie było dzikie oczy potrzebują kontrastu wściekłości...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak wszyscy będą chcieli jeść słoninę, to słoni zabraknie... A tak na serio, to dzisiaj się zdziwiłam, że kostka smalcu 200g kosztuje 4,50... Jak będzie po 8 zł, to zaczną masowo kupować, docenią go... Tak samo z wątróbką, jakby podrożała na 40 zł/kg, to by była znowu daniem ekskluzywnym, bardziej niż owoce morza, a nawet bardziej niż świerszcze...
|
|
|
|
|
|
|
|