Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1160641 razy)
|
Zyon
|
Jakos jeszcze nie, rozbabralem i jakos mnie nie ciagnie. Moze brak jest dobrej fabuly ale czasami mi sie nudzilo. W miedzyczasie zaczalem kilka innych i mi umknela jakos. Na pewno skoncze ale chwilowo inne rzeczy zaprzataja moja uwage niz obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
...i stwierdzilem, ze lepsze jest wrogiem dobrego.
Nawet nie jestem pewna czy dobrą książkę zamówiłam... Chodzi o tą "Dieta Dobrych Produktów"? Tak?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakos jeszcze nie, rozbabralem i jakos mnie nie ciagnie. Moze brak jest dobrej fabuly ale czasami mi sie nudzilo. W miedzyczasie zaczalem kilka innych i mi umknela jakos. Na pewno skoncze ale chwilowo inne rzeczy zaprzataja moja uwage niz obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce. Ale słyszałam, że ma ona dobre zakończenie. Pobiorą się i będą żyli długo i szczęśliwie...bez kredytu...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakos jeszcze nie, rozbabralem i jakos mnie nie ciagnie. Moze brak jest dobrej fabuly ale czasami mi sie nudzilo. W miedzyczasie zaczalem kilka innych i mi umknela jakos. Na pewno skoncze ale chwilowo inne rzeczy zaprzataja moja uwage niz obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce. Albo dostałeś nietolerancję na tą książkę i musisz ją rotować...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tez mialem ochote na ta knige ale po rewelacjach w postaci nie mieszania bialek szkoda mi na nia czasu. Czy w zywieniu niskoweglowodanowym mozna jeszcze cos wymyslic oprocz prostej i genialnej tezy dr Kwasniewskiego? "Jedz tlusto, pamietaj o weglowodanach, a organizm reszty SAM dopinuje"Jeszcze na dd znalazlem cus takiego ja myślę, że nietolerancji moze u mnie byc dużo, ponieważ jestem takim dziwnym typem, ze jak coś mi smakuje to potrafie to jeść codsziennie ( czasami nawet kilka razy dzieńnie) pół roku lub nawet dłużej, dopiero po przczytaniu książki uswiadomila sobie jaki błąd popełniam
i stwierdzilem, ze lepsze jest wrogiem dobrego. No jakos tak mniej wiecej. Oczywiscie ksiazke warto przeczytac jak kazda inna ksiazke, bo zawsze czegos sie mozna nauczyc a dr.Witoszek ma praktyke, probuje leczyc i chwala jej za to, w dodatku to bardzo sympatyczna osoba. Ale z drugiej strony przeczytanie tej ksiazki jak widze paru osobom ujawnilo "bezobjawowe" nietolerancje, alergie i inne schorzenia w postaci nadwagi, ktorej nie bylo podobno wczesniej, kiedy bylo "idealnie"(maniek669). Nie mowie juz o tym, ze wierny wyznawca i padawan Adasko619 zapasl sie na tych wariacjach rotacyjnych niczym tucznik i musial sie uciekac do wazenia moczu czy innych czarodziejskich metod.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Jakos jeszcze nie, rozbabralem i jakos mnie nie ciagnie. Moze brak jest dobrej fabuly ale czasami mi sie nudzilo. W miedzyczasie zaczalem kilka innych i mi umknela jakos. Na pewno skoncze ale chwilowo inne rzeczy zaprzataja moja uwage niz obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce. Albo dostałeś nietolerancję na tą książkę i musisz ją rotować... Byc moze nawet bezobjawowa Z reguly jak zaczynam kilka ksiazek naraz, to jest to swoisty tez na "ciekawosc" ksiazki. Jedne koncze szybko, inne odkladam na pozniej. Na razie koncze inne.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Czy w zywieniu niskoweglowodanowym mozna jeszcze cos wymyslic oprocz prostej i genialnej tezy dr Kwasniewskiego? "Jedz tlusto, pamietaj o weglowodanach, a organizm reszty SAM dopinuje" A co z wyznawcami teorii "30g" Jakoś cooleś umilkł na dd i już Diety Optymalnej nie propaguje! Popraw siem coollesiu... Albo się wycofał, albo szykuje "asa w rękawie"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce.
A lodówka na magnes, czy ta rozpiska może być na kartce samoprzylepnej?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakos jeszcze nie, rozbabralem i jakos mnie nie ciagnie. Moze brak jest dobrej fabuly ale czasami mi sie nudzilo. W miedzyczasie zaczalem kilka innych i mi umknela jakos. Na pewno skoncze ale chwilowo inne rzeczy zaprzataja moja uwage niz obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce. Albo dostałeś nietolerancję na tą książkę i musisz ją rotować... Byc moze nawet bezobjawowa Z reguly jak zaczynam kilka ksiazek naraz, to jest to swoisty tez na "ciekawosc" ksiazki. Jedne koncze szybko, inne odkladam na pozniej. Na razie koncze inne. Ja mam czas... poczekam...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
obsesyjne pilnowanie planu jedzenia przyklejonego na lodowce.
A lodówka na magnes, czy ta rozpiska może być na kartce samoprzylepnej? Nie mam pojecia, Adam319 to pewnie ma taka, ze jak nie powie co dzisiaj je i jest to to samo co wczoraj, to sie nie otwiera
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Czy w zywieniu niskoweglowodanowym mozna jeszcze cos wymyslic oprocz prostej i genialnej tezy dr Kwasniewskiego? "Jedz tlusto, pamietaj o weglowodanach, a organizm reszty SAM dopinuje" A co z wyznawcami teorii "30g" Jakoś cooleś umilkł na dd i już Diety Optymalnej nie propaguje! Popraw siem coollesiu... No wlasnie sie zastanawialem czy mu nie podeslac paru linkow. Jestem pewien, ze jeszcze czyms tam blysnalem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Może ma już dosyć tego samobiczowania się linkami... cierpi a nikogo to nie rusza...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dostarczono mi już tą książkę. Zapakowana była solidnie jakby to było szkło albo jajka. Płaciłam 48 PLN z przesyłką.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ja zjadłam kawałek chałwy i jestem ciekawa co to mi zrobi... moze kichnę...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Już zapomniałem smaku chałwy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja zjadłam kawałek chałwy i jestem ciekawa co to mi zrobi... moze kichnę... Wlacz stoper i czekaj......kto wie co sie zdarzy...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ale czy to zawsze tego samego dnia daje sygnały? Czy może mnie złapać znienacka np. w niedzielę...
|
|
|
|
|
|
|
|
|