Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1162111 razy)
|
vvv
Go
|
ostatnie słowo...
Ostatni gasi światło, a w Księdze napisano, że ostatni ma być "Adam".
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Jak w jednej z księgarni wpisałem w wyszukiwarkę : :Jak nie chorować", to w ofercie otrzymałem zwrot, propozycję: "Dlaczego chrześcijanie chorują". Interesuje mnie zakup tylko i wyłącznie wersji elektronicznej " Jak nie chorować" ( papierowe wydanie mam w stanie mocno rozklejonej)(sugestia: poprawić na zszywane nowe wydania książki) Czy można legalnie nabyć wersję elektroniczną w formacie: pdf, lub epub?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mnie też dwie kartki z niej wyleciały, ale przykleiłam je taśmą przeźroczystą i da się czytać...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A "dobra zmiana" - to co? Tak spaskudzono ten zwrot, czy "związek frazeologiczny", że tylko z prawie sprawiedliwymi się teraz kojarzy! Mnie też, niestety
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Mnie też dwie kartki z niej wyleciały, ale przykleiłam je taśmą przeźroczystą i da się czytać... To ja mam chyba nowszą wersję, bo całkiem dobrze sklejona, kartki nie wypadają.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A ja mam w ogóle jeszcze nie otwieraną i też jest ok...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja w ogóle nigdy nie miałem i żyję.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale nie wiesz "Jak nie chorować"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś kupię, ale jakoś mi z tą książką nie po drodze...
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A ja mam w ogóle jeszcze nie otwieraną i też jest ok... To cię dużo ciekawych informacji ominęło
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A "dobra zmiana" - to co? Tak spaskudzono ten zwrot, czy "związek frazeologiczny", że tylko z prawie sprawiedliwymi się teraz kojarzy! Nieważne czy dobrze czy się źle mówi w mediach o człowieku, byle po nazwisku. Dla niezorientowanych i niezainteresowanych polityką nieważne jaka w istocie jest ekipa "dobrej zmiany", ważne aby wyrobić w świadomości targetu wyborczego, że pewnie jest dobra skoro mówią nieustannie o niej dobra (cudzysłowie nie jest słyszalne). Mogę powiedzieć, że media a także forumowicze wiele czynią aby utrwalić w główkach ludzi ten "związek frazeologiczny" u słuchających i czytających i aby właściwie go kojarzono z pisowcami, zapewne wbrew intencjom piszących tu i nie wbrew intencjom kierujących mediami publicznymi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wręcz przeciwnie, bardzo dobrze życzę "dobrej zmianie", bo ona dla Polski i Polaków i dla przywracania godności tym co VAT nie płacą, aby pięć set+ pomogło im powstać z kolan, choć działanie alkoholu wskazuje na coś innego, tak jak dobra zmiana jest dobra tylko z nazwy, a prawie sprawiedliwi są jak sama nazwa wskazuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Oczywiście! I jeszcze darmowy kabaret jest.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jajca jakich mało i fajnie się to ogląda.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|