administ
Go
|
Bardzo mi się podoba! Hamerykański doktor na podstawie "hamerykańskich badań naukowych" z całą pewnością się mylić nie może, bo to nie jakieś zaszyfrowane listy, maszyny i peruki... Tylko przyklasnąć takim poglądom wypada.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Bardzo mi się podoba! Hamerykański doktor na podstawie "hamerykańskich badań naukowych" z całą pewnością się mylić nie może, bo to nie jakieś zaszyfrowane listy, maszyny i peruki... Tylko przyklasnąć takim poglądom wypada. A ten autor to sie przewija w wielu amerykanskich ksiazkach jako wybitny autorytet. Wiec wklepuje i patrze, ze jest ksiazka, a potem spojrzalem na ten tytul Tyle, ze pisza tez te ksiazki amerykanckie w hameryce ponoc wszystki nabial jest pelen tego rekombinowanego GH z Monsanto i dlatego moze unikac? Recombinant bovine growth hormone (rBGH) to sie zwie. W unii zakazane.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Unikać i zamiast to tylko 5*wio!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
Fantastyczne i takie niepodważalne, bo to hamerykański naukowiec napisał na podstawie kohortowych badań na 130mln zatuczonych Hamerykanach. A sera nie wolno, bo powoduje zwapnienie mózgu, naczyń krwionośnych, odwapnienie kości i mydlaną kupę, a tylko jedynie słuszne 5*wio jest zdrowe.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki. Ale to "Masz" brzydko brzmi...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale to "Masz" brzydko brzmi... "Vous avez" - lepiej?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A "hast"?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znacie te pania? Przy okazji znalazlem recenzje tej ksiazki Przede wszystkim zachęciła mnie recenzja prof. Izdebskiego na odwrocie, który zarekomendował tę książkę mężczyznom. Tak przekonany pobiegłem do księgarni. Lecz gdy przeczytałem na początku tytuł rozdziału 2 ?Kobieta ? istota doskonała?, w mojej głowie od razu zapaliła się czerwona lampka. Może jestem staroświecki, ale gdyby takie twierdzenie wygłosił poeta pod adresem swojej muzy, pewnie bym zrozumiał. Gdy jednak takie zdanie pojawia się w ustach lekarza/lekarki (aby już trzymać się politycznej poprawności), jestem nieco zdegustowany.... http://lubimyczytac.pl//ksiazka/4860534/testosteron-klucz-do-meskosci
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Dzięki. Ale to "Masz" brzydko brzmi... Bo w biegu... Sorr(rrrrrrr)y.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dzięki. Ale to "Masz" brzydko brzmi... Bo w biegu... Sorr(rrrrrrr)y. Następnym razem pamiętaj, aby wcale nie dawać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|