Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1159657 razy)
|
vvv
Go
|
Bo to nie siostry tylko siblingsy są. Rodzeństwo to rodzeństwo po co zaraz mieszać do tego płeć.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I takie intymności poruszać... "Paradoks bliźniąt"...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Rodzeństwo to rodzeństwo po co zaraz mieszać do tego płeć. Bo Renia uwielbia takie "pudelki" płciowe.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ła ha ha...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I o lgbt też.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
lgbt
wygodnie się pisze LGBTYUIOP+
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie tam rybka, żadne pedały mnie nie zaczepiają na ulicy, to kompletnie mi ich "orientacje" nie przeszkadzają.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nietolerancja jest odwrotnie proporcjonalna do roztropności, więc nie dziwota, że pierwszosortowe żadnej odmienności znieść nie może i nie spocznie póki nie wykończy...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Och, powstało jej wiele odmian, ale pierwowzór z tego co pamiętam, pochodzi z lat '20 zeszłego wieku, od niejakiego Conclina?
To może jakieś szczegóły tej "diety Conchina", bo to jak z tym od kalorii, co pół szklaki oleju kazał pić, co ponoć "Doktor Kwaśniewski w Diecie Optymalnej splagiatował"? Debile dadzą wiarę! Jest Doktor Kwaśniewski i dawniej nic, a teraz stado plagiatorów się pojawiło, co "propaguje ketony" plagiatowane z Doktora - takie są fakty niestety, no chyba, że kto kretyn i myśli, że maszyny jądrowe na pustyni i peruka są podstawą DO!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - no cóż, czyż może być lepsza rekomendacja, niż te słowa prof. Lutz'a. Czy mam przypomnieć jeszcze stan wiedzy o diecie ketogenicznej "naukowców" ze "stanowiska PAN" 30 profesorów na jednego? I czytać, aż się zrozumie, co Wolfgang Lutz "miał na myśli" Każdy kto "propaguje ketony" bez wzmianki o Janie Kwaśniewskim, a wręcz celowo pomijając Doktora jest zwykłą szują. I tyle.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Lutz miał klasę, bo miał wielki szacunek dla Doktora za to czego dokonał.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=802 - no cóż, czyż może być lepsza rekomendacja, niż te słowa prof. Lutz'a. Czy mam przypomnieć jeszcze stan wiedzy o diecie ketogenicznej "naukowców" ze "stanowiska PAN" 30 profesorów na jednego? I czytać, aż się zrozumie, co Wolfgang Lutz "miał na myśli" Każdy kto "propaguje ketony" bez wzmianki o Janie Kwaśniewskim, a wręcz celowo pomijając Doktora jest zwykłą szują. I tyle. Za propagowanie tak cennych materiałów powinno sie bulić trzy kroć tyle, ile się buli w branży muzycznej
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Za przepisywanie książek (wiedza) również.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Nawet ta Triszka od jajec się nie zająknie w ostatniej wypowiedzi "o zbawienności jajec", choć wie doskonale kto to Doktor - fuj!
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Cieszę się, że doczekałam tych słów.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Nawet ta Triszka od jajec się nie zająknie w ostatniej wypowiedzi "o zbawienności jajec", choć wie doskonale kto to Doktor - fuj! i cała lista jemu podobnych.
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
Och, powstało jej wiele odmian, ale pierwowzór z tego co pamiętam, pochodzi z lat '20 zeszłego wieku, od niejakiego Conclina?
To może jakieś szczegóły tej "diety Conchina", bo to jak z tym od kalorii, co pół szklaki oleju kazał pić, co ponoć "Doktor Kwaśniewski w Diecie Optymalnej splagiatował"? Debile dadzą wiarę! Jest Doktor Kwaśniewski i dawniej nic, a teraz stado plagiatorów się pojawiło, co "propaguje ketony" plagiatowane z Doktora - takie są fakty niestety, no chyba, że kto kretyn i myśli, że maszyny jądrowe na pustyni i peruka są podstawą DO! Gawroche ja też prosze o podanie materiałów o "od niejakiego Conclina",, bo nie znajduję nic w necie.......
|
|
|
|
|
|
|
|
|