Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1159660 razy)
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
...a czytaliscie ksiazke Josepha Murphya ,,Potega podswiadomosci ?,,...
czytalam,i wiele innych o podobnej tematyce.gdzies lekarka podala link do bezplatnego sciagniecia wielu madrych ksiazek,ale zagubilam.Moze ty wiesz,gdzie mozna byloby je sciagnac??? ...niestety nie znam, w razie odnajdniecia tego linku, podrzuc go na forum ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jest książka dla kobiet. Co mnie obchodzi cudza erekcja? Jeszcze męska w dodatku
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
W recenzji pisze, że polecana jest panom... ...pewnie panom z problemami...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
może Panowie ją przeczytają... Panowie nie czytują książek o samcach dla nimfomanek!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Większość panów w ogóle żadnych książek nie czyta...
|
|
|
|
|
|
|
|
jerzy555
Go
|
Większość panów w ogóle żadnych książek nie czyta... teraz sobie siedzę i klikam w klawiaturę a obok leży stosik 7 książek które czekają na zmiłowanie....no lato jest i grzechem byłoby siedzieć i czytać....to takie niezdrowe jest te siedzenie....w czasie ruchu trudno jest cokolwiek przeczytać, więc chyba do zimy sobie odpuszczę czytanie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja mam 13 książek na wakacje...
|
|
|
|
|
|
|
krzych_100
Go
|
Czytają, czytają, tylko badanie było robione na zasadzie "Ile Pań potrafi wymienić koło w samochodzie?". Mam załączyć stosowny link?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Poproszę...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja znajoma pisała pracę licencjacką na temat korzystania z biblioteki przez różne osoby, z różnych środowisk i z rożnym wykształceniem i wykazało, że kobiety, rzeczywiście dużo więcej czytają niż mężczyźni. Wiem, że te jej dane były solidne i uczciwe. Ja uważam, że jest dużo panów, którzy sporo czytają, ale statystyki psują ci, którzy nie czytają w ogóle.
|
|
|
|
|
|
|
krzych_100
Go
|
Moja znajoma pisała pracę licencjacką na temat korzystania z biblioteki przez różne osoby, z różnych środowisk i z rożnym wykształceniem i wykazało, że kobiety, rzeczywiście dużo więcej czytają niż mężczyźni. Wiem, że te jej dane były solidne i uczciwe. Ja uważam, że jest dużo panów, którzy sporo czytają, ale statystyki psują ci, którzy nie czytają w ogóle.
Reniu, ja nie pisałem pracy licencjackiej, i już dziś nie wkleję Tobie linku, bo chciałbym poczytać mojemu dziecku... Mnie chodzi o to, że ktoś kiedyś przeprowadził badania na zasadzie statystyki, z której tak naprawdę nic nie wynikało, bo jeśli coś z tego wynikałoby, to powinniśmy być w połowie kobietami, a w połowie mężczyznami... (bez obrazy, ale statystycznie, to prawie...) A jeśli chodzi o czytanie, to niech Panowie zapytają się swoich dzieci, jak nazywa się "najlepsza" koleżanka z przedszkola, szkoły, itp. Niech córka/syn zapyta ojca, jaki zna wierszyk z przedszkola/szkoły, itp, jaką zna piosenkę.... Jaka jest ulubiona "Pani" w przedszkolu/szkole, itp. Mnie bardziej o to chodzi, a nie o badania "statystyczne"... Pozdrawiam, ale idę już spać... Dobranoc.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie byłam pewna o co Ci chodzi, dlatego prosiłam o link. Jest OK. Dobranoc. Cała Polska czyta dzieciom...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Moja ciekawość wygrała i mam tę książkę. Faktycznie napisał ją pan będący na Diecie Optymalnej. Jest Polakiem a DO poznał w Chicago, potem dostał jeszcze dodatkowe informacje na ten temat od znajomego z Kanady. Teraz czytam jego opis zasad DO... no no ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
"renia" moglabys uronic rabka tajemnicy? , ksiazeczke kupie bedac w Polsce,ale,to jeszcze za dwa tygodnie. Moja ciekawość wygrała i mam tę książkę. Faktycznie napisał ją pan będący na Diecie Optymalnej. Jest Polakiem a DO poznał w Chicago, potem dostał jeszcze dodatkowe informacje na ten temat od znajomego z Kanady. Teraz czytam jego opis zasad DO... no no ciekawe...
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Tak ją (DO) łamał, że aż w kościach trzeszczało?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie łamał... był w świetnej formie...
|
|