Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1159659 razy)
|
Teresa Stachurska
Go
|
Co więc było "do bólu"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Tak ją (DO) łamał, że aż w kościach trzeszczało?
jak on lamal,to co innego trzeszczalo??
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
jak on lamal,to co innego trzeszczalo?? Zgaduję! Sprężyny w wersalce...
|
|
|
|
|
|
|
adamel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kupiłam sobie książkę z biura OSO Ród ludzki Stanisława Staszica. Ładnie się ona prezentuje na półce jest gruba i ma cimnobrązową aksamitna okładkę ze złotymi napisami. Teraz czekam na czas wolny na czytanie... Chciałabym wszystkie książki przeczytać, które są polecane na okładce "Optymalnych" może mi się to kiedyś uda...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj podawali, że w Polsce jest 62% upośledzonych dorosłych, co żadnej książki nie przeczytali w roku! I po co pisać książki?
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Niektórych książek nikt nie kupuje, a niektóre rozchodzą się milionowych nakładach...
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Wczoraj podawali, że w Polsce jest 62% upośledzonych dorosłych, co żadnej książki nie przeczytali w roku! I po co pisać książki? a zdrowych ile procent nie czytuje ksiazki???
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Wczoraj podawali, że w Polsce jest 62% upośledzonych dorosłych, co żadnej książki nie przeczytali w roku! I po co pisać książki? Nie mam teraz czasu żeby sprawdzić statystyki, ale jestem pewny, że w poprzednich latach nie było znacząco lepiej. Internet tez cos tam zabierze - przyznać mi sie tu, kto z Was ostatnio kupił gazetę typu dziennik?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie pamiętam...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wczoraj podawali, że w Polsce jest 62% upośledzonych dorosłych, co żadnej książki nie przeczytali w roku! I po co pisać książki? Do tego dochodzi 34% upośledzonych, co przeczytało tylko jedną książkę! Zostaje 4% z których nie wiadomo ilu rozumie, co czyta! PS I właśnie dla tej niewiadomej WARTO PISAĆ KSIĄŻKI!
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
Wczoraj podawali, że w Polsce jest 62% upośledzonych dorosłych, co żadnej książki nie przeczytali w roku! I po co pisać książki? Do tego dochodzi 34% upośledzonych, co przeczytało tylko jedną książkę! Zostaje 4% z których nie wiadomo ilu rozumie, co czyta! PS I właśnie dla tej niewiadomej WARTO PISAĆ KSIĄŻKI! A JAK SPRAWA SIE MA U ZDROWYCH???
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ZDROWI TO WYŁĄCZNIE CI, DLA KTÓRYCH WARTO PISAĆ KSIĄŻKI! UPOŚLEDZENI, TO WSZYSCY CI, KTÓRZY NIE ROZUMIEJĄ CO CZYTAJĄ, NIEZALEŻNIE OD ILOŚCI PRZECZYTANYCH KSIĄŻĘK!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|