Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1161167 razy)
|
Sandman80
Go
|
skąd ja to znam o dr Kwaśniewskim i DO słyszałem pierwszy raz w 97 ile wody w Wiśle musiało upłynąć abym zrozumiał a wtedy miałaby ogromny wpływ na moje życie nie trudził bym sie na darmo w wielu sprawach ale i tak ma szczęście
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Fajny wywiad, no przekonalas mnie, zamiast kilku piw kupie sobie ksiazke, a co mi tam. Dzieks Renia za wzmianke, zanabylem ksiazke, mam zamiar sie podelektowac i oderwac od tych metabolizmow, dysmutazy ponadtlenkowej, RQ i tym podobnych
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
o dr Kwaśniewskim i DO słyszałem pierwszy raz w 97 ile wody w Wiśle musiało upłynąć A pierwszych pacjentów z otyłości i miażdżycy Dr Kwaśniewski wyleczył już w 1968r. Pierwsze opublikowane artykuły w gazetach ogólnopolskich na temat Diety Optymalnej ukazały się w 1971r. Ale szybko Tatę "środowisko" wyleczyło z publicznych wystąpień. I drogi Gaciongu nikt w tamtych latach nawet w tuczarni o żadnym Atkinsie nie słyszał - tak dla porządku...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Fajny wywiad, no przekonalas mnie, zamiast kilku piw kupie sobie ksiazke, a co mi tam. Dzieks Renia za wzmianke, zanabylem ksiazke, mam zamiar sie podelektowac i oderwac od tych metabolizmow, dysmutazy ponadtlenkowej, RQ i tym podobnych Czasami od tzw. prymitywnych ludzi można się więcej nauczyć niż od tzw. naukowców... a przynajmniej przyjemniej zleci Ci na czytaniu jej czas. Jak będą jakieś ciekawostki to podziel się z nami...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to może jaką wybitną recenzję napiszesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No nie ma racji, bo liczył na to, że wszyscy są lub będą chcieli być zdrowi, szczupli, mądrzy, piękni, szlachetni, zamożni, a tu kicha wyszła, bo większość sama nie chce! A zmuszać nie wolno. Tak samo myślałam. Byłam pewna, że inni ucieszą się tak samo jak ja z możliwości bycia zdrowym... a tutaj... zonk...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
No nie ma racji, bo liczył na to, że wszyscy są lub będą chcieli być zdrowi, szczupli, mądrzy, piękni, szlachetni, zamożni, a tu kicha wyszła, bo większość sama nie chce! A zmuszać nie wolno. Tak samo myślałam. Byłam pewna, że inni ucieszą się tak samo jak ja z możliwości bycia zdrowym... a tutaj... zonk... A tu jakby mogli, to na suchej gałęzi by powiesili albo... I to za DOBRO!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam tą książkę Czy Doktor Kwaśniewski ma rację? Przeczytałam jej kilka stron i stwierdziłam, że szkoda mi czasu na nią. Nic ciekawego, nuda jakich mało...Nawet nie wiem czy autor jest za czy przeciw... Duzo to ma stron?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Jak chcesz, to podaj mi swój adres na priv i wyślę ją Tobie. Po co ma u mnie leżeć?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Serio? wlasnie sie zastanawialem czy nie kupic, bo jednak ciekawosc mnie zzera co tam mzoe byc w srodku
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
Zyon
|
No w sumie jak nie musze dzwonkow (choc podobno to nie zdwonki tylko czajniki) oddawac to moge sie zgodzic.. No chyba, ze w zamian moge cos dac, jakas ksiazke o zdrowym zyweniu wegetarianskim
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"CZY DOKTOR KWAŚNIEWSKI MA RACJĘ ?" E. BEGNER
warto, nie warto kupić ?
Warto, jeśli masz wątpliwości. Absolutnie nie warto, jeśli ich brak.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
na dietach wysokowęglowodanowych organizm czerpie energię z węglowodanów... Węglowodany są tylko budulcem, bo nie da się uzyskać energii z węgla i wody... Energię zaś uzyskuje się wyłącznie z utleniania wodoru. Czy jest jakas ksiazka, ktora daje choc namiar na to, ze weglowodany to budulec? Nawet jak czytam takie arty jak ten z pracowni http://pracownia4.wordpress.com/2012/10/22/dlaczego-dieta-niskoweglowodanowa-musi-zawierac-duzo-tluszu/ktory wydaje sie sensowny ale tam tez pisza o weglowodanach jako zrodle energii a nie budulcu.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|