Zyon
|
Optyprof czuwa, więc nie ma zagrożenia Zaraz wyprowadzi te zblakana owieczke na wlasciwa droge
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Spokojnie, bo "mody" zraz wywalą do kosza, a później go opróżnią! Mody nie moga oprozniac kosza, to moze tylko administrator. Dlatego kosz taki pelen.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ksiazki powinny byc dla kazdego , wtedy latwiej dotrzec Książki nie mogą być dla każdego, bo wszystkie musiałyby być na poziomie podstawówki... Reniu przeciez kopiuj-wklej-nie mysl jest sola postepu/wynalazku Tesla (innowierca) vs Einstein(autorytet) Ten 'mechanizm' wydaje sie zmajomy... He he
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Optyprof czuwa, więc nie ma zagrożenia Zaraz wyprowadzi te zblakana owieczke na wlasciwa droge Najgorsze jest z tego wszystkiego to, że tak łatwo się szasta w Internecie cudzym zdrowiem, udzielając sprzecznych rad... Szkoda chorych, ale wszystkim się nie pomoże, tylko tym, co chcą sobie pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ksiazki powinny byc dla kazdego , wtedy latwiej dotrzec Książki nie mogą być dla każdego, bo wszystkie musiałyby być na poziomie podstawówki... Reniu przeciez kopiuj-wklej-nie mysl jest sola postepu/wynalazku Tesla (innowierca) vs Einstein(autorytet) Ten 'mechanizm' wydaje sie zmajomy... He he Chodzi o tresc i forme a nie o przekaz. Mozna cos przekazywac zrozumiale albo i nie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Doktor Kwaśniewski pisze w sposób możliwie jasny, prosty i ciekawy. Wszystkiego nie da się tak po "chłopsku" szczególnie z biochemii...Zasady DO są podane jasno i w prosty sposób - nawet dla laika z dietetyki i biochemii. A szczegóły biochemiczne żeby zrozumieć (jeśli komuś na tym zależy) to trzeba najpierw dobrze z biochemią się zapoznać...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To bardziej do Mariusza bylo, bo on zamiast forme przybrac strawna to gmatwa i kombinuje nie wiadomo po co
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Calkiem mozliwe pochodze z Wenus z Milo
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ujawnisz sie po 21-szym
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
nie twierdze,ze jestem idealny Trzeba jednak sie starac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Eee to nie fer,dajcie mi jeszcz jakies 10 lat. Na chwile obecna 'wiek' jezusowy nie predysponuje mnie do wielkich odkryc w stylu oraz formie na wzor Jana Kwasniewskiego
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Eee to nie fer,dajcie mi jeszcz jakies 10 lat. Na chwile obecna 'wiek' jezusowy nie predysponuje mnie do wielkich odkryc w stylu oraz formie na wzor Jana Kwasniewskiego Zanim dojdziesz do odkryc najpierw sie naucz je prezentowac Zamiast mi wkleilc jakies linki to kazesz paletac sie po sieci, tak jakbys nie mogl od razu skrocic strate czasu mego i twego CZas jest zbyt cenny zeby go tracic.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Eee to nie fer,dajcie mi jeszcz jakies 10 lat. Na chwile obecna 'wiek' jezusowy nie predysponuje mnie do wielkich odkryc w stylu oraz formie na wzor Jana Kwasniewskiego Ja czekam... Może odkryjesz nieśmiertelność...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|