Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1161121 razy)
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
jestem 'pusty' w srodku niczym omnibus tudziez globus :p
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie przesadzaj, ze wklejelnie linka to jest jakies tlumaczenie. Teksty typu "poszukaj sobie w necie" sa typowe np dla piotrax, ktory napisze, ze "bakterie zjadaja raka" i " w mozgu jest blonnik" a jak ktos nie wierzy to wtedy oczywiscie magiczna formulka "poszukaj se w necie". A to, ze ktos nie znajdzie ma dowodzic, ze nie potrafi szukac i ze piotr ma racje. Jezeli sie cos wie lub kogos uswiadamia to sie wkleja i po sprawie, jest dowod i ktos moze zrewidowac poglady. Nikt nie musi tracic czasu, po to sa fora zeby sie dzielic i dyskutowac. Nie wyobrazam sobie dyskusji na zywo i nagle ktos mowi, ze "slonie sie rozmnazaja przez podzial funkcji logarytmicznej, jak nie wierzysz to idz poszukaj sobie do biblioteki" Forumowe dyskusje niedpowiedzeniam sa bezsensowne i nie warto w takim razie ich zaczynac, bo po co, zeby komus udo0wodnic, ze jest leniem, bo "nie potrafi sam se szukac" ?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
jestem 'pusty' w srodku niczym omnibus tudziez globus :p Rozumiem, racjonalizm ponad wszystko. Omnibusem ciężko być choć globus na miejscu.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widac czasami go dopadla lenistwo hehe, czyli jak to szlo..... na tapczanie siedzi....
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Witam panie i panowie. Nie znalazłem wątku przywitaniowego, dzień dobry się tutaj Przynajmniej część wie, że zaczynałem za miedzą, ale zobaczcie sami co się tam dzieje... To forum jawi się ładem i spokojem Już nie marudzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Witam panie i panowie. Nie znalazłem wątku przywitaniowego, dzień dobry się tutaj Tam na samej gorze jest taki dzial i temat
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
A, no i siema
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Witam panie i panowie. Nie znalazłem wątku przywitaniowego, dzień dobry się tutaj Tam na samej gorze jest taki dzial i temat Nie rozejrzałem się jeszcze dobrze Cześć, cześć.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No to teraz wpadles, admin sie zemsci za te wszystkie twoje herezje hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
No to teraz wpadles, admin sie zemsci za te wszystkie twoje herezje hehe
Do niczego się nie przyznam Za to mam nadzieję się dowiedzieć kilku nowych "herezji".
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A czegoz to jeszcze nie wiesz, wode i smalec grzac w mikrowele, to podstawa zdrowej diety, wiecej nie trzeba hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A czegoz to jeszcze nie wiesz, wode i smalec grzac w mikrowele, to podstawa zdrowej diety, wiecej nie trzeba hehe
I jedno źródło białka dziennie, bo nie można być myśliwym i rolnikiem, a już na pewno rybakiem. Ale rybakiem i zbieraczem żurawiny już tak, bo to po drodze... Piekielnie logiczny jest, szkoda słów.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mam tą książkę Czy Doktor Kwaśniewski ma rację? Przeczytałam jej kilka stron i stwierdziłam, że szkoda mi czasu na nią.
Nie dziwie sie, wlasnie zaczalem i tez takie odnioslem wrazenie Autor twierdzi, ze oliwa jest lepsza od nasyconych a uzasadnia to wewnetrznym przekonaniem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Jeśli dotrwasz do końca to powiesz nam co autor miał na myśli?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie omieszkam
|
|