Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1160874 razy)
|
administ
Go
|
Ja "Sztukę wojny". Niezła.
Autor "egzotyczny", więc spojrzenie na problem pewnie inne...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja "Sztukę wojny". Niezła.
Autor "egzotyczny", więc spojrzenie na problem pewnie inne... Na tyle ogólne prawidła wojenne, że dają się zastosować w życiu społecznym i być bardziej chytrym od chytruska. Fajnie napisana dla mnie, bo lubię takie "normalne", można wracać w konkretnej sytuacji i zawsze coś się nowego pojawi. Ale jak wiemy po książkach Twojego taty, większość woli jednak dosłowną, już "przetrawioną" papkę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeśli tak, to może przeczytam pdf-a, jak jest w necie, a pewnie jest.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem. Mam w tradycyjnej wersji, bo to był prezent od cioteczki, który z resztą wydawał się chybiony Swoją drogą, ciekawe kiedy będziemy mówić na pdf - tradycyjna forma?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Postęp straszny, ale papier to papier! Czterordzenowy procek w komórce! Silniejsza niż komputery, co Apollo obsługiwały.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nowe Nokie mają Windows 8 i po problemie
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Na tyle ogólne prawidła wojenne, że dają się zastosować w życiu społecznym i być bardziej chytrym od chytruska... W żółtych jest nadzieja na wyzwolenie planety od białych. Biały nawet się nie połapał gdy sam oddawał gospodarkę do Azji. Nadzieja dla białych w dywersyfikacji nawyków żywieniowych żółtych, co też się przypadkiem dzieje, ale to może być za mało. Książki nie czytałem, więc może być nie w temacie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na tyle ogólne prawidła wojenne, że dają się zastosować w życiu społecznym i być bardziej chytrym od chytruska... W żółtych jest nadzieja na wyzwolenie planety od białych. Biały nawet się nie połapał gdy sam oddawał gospodarkę do Azji. Nadzieja dla białych w dywersyfikacji nawyków żywieniowych żółtych, co też się przypadkiem dzieje, ale to może być za mało. Książki nie czytałem, więc może być nie w temacie. "Bo w tym całe jest pytanie czy planeta ma jakieś zdanie". "Kolorowi kolorowym zgotowali ten los". To dobrze, że jakaś dynamika populacji istnieje. A Hindusi? To potega, jak pojedzą dobrego białka, dopiero się będzie działo
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja nie lubię żadnych przesiadek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...To dobrze, że jakaś dynamika populacji istnieje... Ale jaka?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...To dobrze, że jakaś dynamika populacji istnieje... Ale jaka? Z naszego punktu widzenia czy ich? Nie ważne jak mówią, byle mówili...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiesz co byś musiała zrobić, by się kawy napić?!
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Z naszego punktu widzenia czy ich?... Z waszego, z wcześniejszego postu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z przyciskiem Start? Pierwszy dobry krok migracji ósemki na starą sprawdzoną siódemkę
|
|
|
|
|
|
|
|
|