Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1160861 razy)
|
renia
|
Tylko nie pisz, że mam prać na tarze, chodzić pieszo itp.itd...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wiesz co byś musiała zrobić, by się kawy napić?! Ziarna upalić w ognisku, zagryźć i popić wodą ze strumienia...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A da się na tym jeszcze pograć w "telefon"? I prądożerne to ustrojstwo, kompletnie sie nie nadaje do zwykłego uzytku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
mam prać na tarze, Tara to nowoczesność, kijanką trzepać w strumyku na kamieniu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wiesz co byś musiała zrobić, by się kawy napić?! Ziarna upalić w ognisku, zagryźć i popić wodą ze strumienia... Najlepiej zapomnieć Bo skąd tą kawę..?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z naszego punktu widzenia czy ich?... Z waszego, z wcześniejszego postu. Phi, jak z naszego, to mamy to w nosie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Najlepiej zapomnieć Bo skąd tą kawę..? zależy w jaki region by mnie przeniosło w czasie i przestrzeni...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I chudo je. Skąd mu hormony brać? Na karku, z tyłu ramion i linii żuchwy jest najwięcej receptorów androgenowych na jednostkę. Najszybciej tu widać braki.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Phi, jak z naszego, to mamy to w nosie Niech będzie - "dobra dynamika" wyciągnięta z nosa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|