renia
|
Polecasz ją?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak skoncze to powiem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Czekam cierpliwie...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czekam cierpliwie... Przeczytałeś już ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Czytam teraz Potege Terazniejszosci, odlozylem wszystko na bok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Czytam teraz Potege Terazniejszosci, odlozylem wszystko na bok
Ano, podobno "Nowa ziemia" też niezła. Mówłeś, że lubisz takie bardziej świadome prakseologie... Do mnie to nie trafia, ale podobno trzeba dojrzeć Czekam zatem i ja cierpliwie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tych ksiazek raczej nie traktuje sie w kategorii zle/niezle. To zupelnie inna kategoria. Czytam ja bo musze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Tych ksiazek raczej nie traktuje sie w kategorii zle/niezle. To zupelnie inna kategoria. Czytam ja bo musze Mus to rozumiem. Ja musiałem przeczytać "Finneganów tren" Joyce'a. Utwór uznawany za nieprztłumaczalny, pełen angielskich neologizmów z setki języków. Przełożył go Bartnicki. Musiałem i już.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
To inny typ musu, zaden tam imperatyw czy chec poznania. Po prostu chcesz wyjechac z okolicy ale nie wiesz jak i potrzebna mapa. Ksiazka Tolle'a to mapa.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
To inny typ musu, zaden tam imperatyw czy chec poznania. Po prostu chcesz wyjechac z okolicy ale nie wiesz jak i potrzebna mapa. Ksiazka Tolle'a to mapa.
Doskonale rozumiem. Ja zawsze lubiłem się zgubić.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Cos w rodzaju kola ratunkowego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Cos w rodzaju kola ratunkowego
Zmęczyłeś się pływaniem, czy potrzebujesz podpowiedzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wiadomo. Po co głodnemu myśl o pustym żołądku? Tym się nie wykarmi.
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
To tak pod choinkę ?
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Tez mialem ochote na ta knige ale po rewelacjach w postaci nie mieszania bialek szkoda mi na nia czasu. Czy w zywieniu niskoweglowodanowym mozna jeszcze cos wymyslic oprocz prostej i genialnej tezy dr Kwasniewskiego? "Jedz tlusto, pamietaj o weglowodanach, a organizm reszty SAM dopinuje"Jeszcze na dd znalazlem cus takiego ja myślę, że nietolerancji moze u mnie byc dużo, ponieważ jestem takim dziwnym typem, ze jak coś mi smakuje to potrafie to jeść codsziennie ( czasami nawet kilka razy dzieńnie) pół roku lub nawet dłużej, dopiero po przczytaniu książki uswiadomila sobie jaki błąd popełniam
i stwierdzilem, ze lepsze jest wrogiem dobrego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Czy w zywieniu niskoweglowodanowym mozna jeszcze cos wymyslic oprocz prostej i genialnej tezy dr Kwasniewskiego? "Jedz tlusto, pamietaj o weglowodanach, a organizm reszty SAM dopinuje" A co z wyznawcami teorii "30g" Jakoś cooleś umilkł na dd i już Diety Optymalnej nie propaguje! Popraw siem coollesiu...
|
|
|
|
|
|
|
|