Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szukałem raz angielskiego limeryku i przez przypadek trafiłem na moskaliki Cudne. Cudze chwalicie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Szukałem raz angielskiego limeryku i przez przypadek trafiłem na moskaliki Cudne. Cudze chwalicie... Może jakiś ułożysz?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kto powiedział, że....
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto powiedział, że kobiety Jest stać tylko dźwigać siaty Tego nadziać na sztachety Co je widać z siło-wiaty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kto powiedział, że kobiety Jest stać tylko dźwigać siaty Tego nadziać na sztachety Co je widać z siło-wiaty.
Bomba. Ta siło-wiata Ale nie kumam co to jest?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja chciałam coś o słoninie napisać, ale jakoś Weny nie mam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Bomba. Ta siło-wiata Ale nie kumam co to jest? Se znajdź adekwatny rym do siłownia, mądralo
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja chciałam coś o słoninie napisać, ale jakoś Weny nie mam. Kto powiedział, że kęs sala Nie jest zdrowszy od sałaty Ten nie dotrze do szpitala Bo mu udar zgniecie płaty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ja chciałam coś o słoninie napisać, ale jakoś Weny nie mam. Kto powiedział, że kęs sala Nie jest zdrowszy od sałaty Ten nie dotrze do szpitala Bo mu udar zgniecie płaty.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
W moskalikach jesteś dobry.Ho, ho.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kto powiedział, że słonina Jest niezdrowa i tucząca Tego krew zaleje nagła Sprawi to ma dłoń karząca.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kto powiedział,że ciąganie Sztangi w górę jest zabójcze Ten bandyta jest prostackim I ma myśli samobójcze.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto powiedział, że słonina Jest niezdrowa i tucząca Tego krew zaleje nagła Sprawi to ma dłoń karząca. Cie choroba, wk... sprawiedliwość.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Kto pozwala by żółtkami Pomiatano bezrozumnie Wadę mózgu ma poważną Wygłaszając te kalumnie.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto pozwala by żółtkami Pomiatano bezrozumnie Wadę mózgu ma poważną Wygłaszając te kalumnie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wzięło mnie.
|