renia
|
Happy endem...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dasna, a co będzie jak Tobie tak zostanie?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Dasna, a co będzie jak Tobie tak zostanie? Już przeszło. Może na kogoś innego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Walnij jakiegoś moskalika.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chyba szybciej jakiegoś moskita... ...komara? Wcześnie jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fakt, jeszcze ranek nie tak blisko...
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja nie Ja na razie dorwalem reklamowana przez Grzesia "Zabojcy w Afryce" Alexandra Lake i zbadam co wplynelo tak na metamofroze owego "Grzesia"
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
Poprosze o jakies fajne tytuly z zakresu umysl, podswiadoosc, Silva, Murphy etc. Znacie cos fajnego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Optymalny Farmer
Go
|
Poprosze o jakies fajne tytuly z zakresu umysl, podswiadoosc, Silva, Murphy etc. Znacie cos fajnego?
Silva ,stara zecz ,i obriobiona dla prostakow .Poczytaj sobie Si Michaela ,oczy czy sie otworza jesli je masz
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Stare nie znaczy zle, nawet wprost przeciwnie. Ale niektorzy tego nie sa w stanie zrozumiec.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przeczytałem to: http://www.swiatnauki.pl/8,1441.htmlNo i na pewno nie zmieniła mojego życia. Fajnie napisana, ale za małe mam podstawy z fizyki i kosmologii, by ją jakoś ocenić... Do kontemplowania z kieliszkiem wina
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
„Wszechświat z niczego” to w dziedzinie kosmologii ekwiwalent śmiertelnego ciosu, jakim dla supernaturalizmu w biologii było „O powstawaniu gatunków” Darwina Mam nadzieje, ze tak nie jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
„Wszechświat z niczego” to w dziedzinie kosmologii ekwiwalent śmiertelnego ciosu, jakim dla supernaturalizmu w biologii było „O powstawaniu gatunków” Darwina Mam nadzieje, ze tak nie jest A jak jesteś wyznawcą supernaturalizmu, to nie czytaj tej książki Wszechświat w niej ewoluuje tak samo, jak żywe organizmy.
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
|
|