Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1160430 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Z racji tego, że każda przeczytana przeze mnie strona wymaga potem lat świetlnych analizy ja kupiłem sobie ... "chomąto spowalniające", w ramach rehabilitacji, oczywiście. Foci nie dam, ponieważ i tak mnie już poliki w sposób charakterystyczny pieką, poza tym gdzieś na "Zacnym" ją jakiś czas temu wpakowałem. Czyli zwykłe "prrrr" już nie starcza? Wyrywnyś
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cuda techniki się jednak przydają To w tym roku może jaką kokardkę? Do chomąta.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Tak, tyle coby jednym uszkiem jaki balik przypadkiem zahaczyła. Poburłaczę, pośpiewam sobie na świeżym powietrzu i tyle. Malamuty mogą, a ja, znaczy "panieńka" nie! Panie!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Panie DD.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Świadomość jest elementem wszechświata, zatem każda teoria fizyczna, która jej nie uwzględnia, z fundamentalnych powodów nie może być uznawana za prawdziwy opis świata... Ale mundrość, skoro jesteśmy świadomi, to raczej oczywiste Dalej nie czytałem
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Najbardziej podobno lubimy czytać to, co już wiemy, wtedy czujemy się mądrzy Stąd pewnie popularność "Pani domu"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
No jacha, bo wtedy rozumiemy co tam pisze.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Świadomość jest elementem wszechświata, zatem każda teoria fizyczna, która jej nie uwzględnia, z fundamentalnych powodów nie może być uznawana za prawdziwy opis świata... Ale mundrość, skoro jesteśmy świadomi, to raczej oczywiste Dalej nie czytałem Sluszna postawa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jesio nie ale Nore mam od dawna w zakladce RSS pt "zagraniczne, nie ma PL ale moze beda" Dzieki za cynk , juz klikam, o jak klilam, normalnie jak ja koffaam googla, klikac tez koffam <3 <# !!11
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jesio nie ale Nore mam od dawna w zakladce RSS pt "zagraniczne, nie ma PL ale moze beda" Dzieki za cynk , juz klikam, o jak klilam, normalnie jak ja koffaam googla, klikac tez koffam <3 <# !!11
|
|
|
|
|
|
|
|
|