Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1160421 razy)
|
|
Gavroche
|
To troche dzisiaj niemodne, przyznasz? Po co czytac ksiazki jak mozna czytac internety i tam wiedze chlonac Czytalem wywiad z Sekielskim, ktory postanowil zalozyc wydawnictwo "Od deski do deski" i troche sie boi, bo dzisiaj mamy opinie spoleczenstwa, ktore nie czyta. Ponoc 90% nie uzywa w ogole ksiazek a jedyna ksiazka jaka ostatnio mieli w rekach to byla slynna ksiazeczka wyborcza PSL Ogolnie to mysle, ze dzieki temu, ze czytamy to jednak robimy duzo dla innych, np przez to taki Adam czy Yarosh maja stattystycznie na konicie jakies ksiazki, mimo, ze ich w ogole nie czytaja Internety na pewno ograniczają czytanie, sam to czuję, ale z racji coraz bardziej wymagającego klienta, ja muszę, chociażby zawodowo. Mam dwie godziny dziennie na czytanie papieru, a często jeszcze dorzucam jedną czy dwie. Papier to papier, jest jakiś magiczny...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Gdyby każdy jego klon jedną przeczytał, to miejsce na pudle ma zapewnione.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Papier to papier, jest jakiś magiczny...
Fakt niezaprzeczalny. Wiele nowinek technicznych mnie ujęło, ale czytanie na ekranie w ogóle.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Gdyby każdy jego klon jedną przeczytał, to miejsce na pudle ma zapewnione. Mysle, ze gdyby w ogole cos oprocz internetu to by cos dalo. Ale jest tam pare osob, ktore czytaja i nawet pare tytulow ciekawych zwinalem. Nie wiem dlaczego wszystko na priva, tak jakby tam czytanie ksiazek bylo czyms wstydliwym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
3 tom DDP? Toz to rewolucja bedzie w dietetyce, pewnie kolejne cykle badania objawow, po 1,2,3,5,8,13 i 21 dniach dojdzie badanie po 34, 55 a nawet 89 godzsinach po spozyciu posilku A jedzenie zamiast raz dziennie bedzie raz na 3 dni
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A ile czasu na ból głowy zostaje!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tutaj niedlugo calki powierzchniowe trzeba bedzie zaprzac do dietetycznej diagnozy Ale faktem jest, ze ta seria wydawnicza z Proszuynski i s-ka jest swietna po prostu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Kurna 3/52, slabo Moja wina, ze same grube, arcymadre ksiegi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
3 tom DDP? Toz to rewolucja bedzie w dietetyce, pewnie kolejne cykle badania objawow, po 1,2,3,5,8,13 i 21 dniach dojdzie badanie po 34, 55 a nawet 89 godzsinach po spozyciu posilku A jedzenie zamiast raz dziennie bedzie raz na 3 dni Przygniatający. Aż ciężko paluch o klawiaturę oprzeć, Farmera syndrom to, czy Anakin'as!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Zawzialem sie i czytam DDP, po 24 stronach mozg mi sie buntuje i staje deba, nietoleranty, Fiboreakcje, fibo-opodwiedzi, szkoda ZLe produkty i Dobre produkty....w zyciu niczego bardziej skomplikowane go nie czytalem.
Nie strasz ! Właśnie kończę tę cieńszą ( jakaś niby optymalna , że chleb czarny trza zamienić na białe bułki ) . Za 8 zł z second handu. Odniosłem wrażenie, że wiedza na temat np olei rafinowanych nie była dostępna w 2005 roku. Na stole leży ta grubsza Wygląda jak encyklopedia
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Bo margines może być lewy i prawy.
|