vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
A to ci co nie mają głosu. Mnie to nie dotyczy, bo ja muszę
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Kto to taki piwosz?
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2887
|
To chyba jakaś parodia. Zwalić materiały Doktora i się srać z nadwagą 20 kg pisząc o świecie optymalnym. Normalnie kabaret PARANIENORMALNI Autorce szkodzi ŻO i to widać. Lepiej niech o sobie prawdę pisze, to przynajmniej nie będzie Doktora winy. Rzucanie pereł między wieprze!!! AA ty Jarek zanim otworzysz gębę, to przeczytaj ksiązkę; tylko głupek ocenia coś czego nie zna. Twoja wypowiedź dowodzi, że najwyraźniej pomyliłeś Fora; Ty nie jestes Optymalny tylko ordynarny . Z resztą jako słuchacz układowych kabaretów reprezentujesz co najwyżej ich poziom.... Zakończę ctatem " Szczytem do którego moze wznieśc się mierny umysł, to zdolność wynajdywania słabostek Wielkich Ludzi"
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Po wiele ta ksiazka?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Po wiele ta ksiazka?
Książkę można nabyć w Arkadii państwa Suchowieckich w Ciechocinku. Tel. Kontaktowy: +48 54 283 20 21 Najlepiej zadzwonić....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Po wiele ta ksiazka?
Ja nie wiem, gdyż otrzymałam ją w prezencie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To chyba jakaś parodia. Zwalić materiały Doktora i się srać z nadwagą 20 kg pisząc o świecie optymalnym. Normalnie kabaret PARANIENORMALNI Autorce szkodzi ŻO i to widać. Lepiej niech o sobie prawdę pisze, to przynajmniej nie będzie Doktora winy. Rzucanie pereł między wieprze!!! AA ty Jarek zanim otworzysz gębę, to przeczytaj ksiązkę; tylko głupek ocenia coś czego nie zna. Twoja wypowiedź dowodzi, że najwyraźniej pomyliłeś Fora; Ty nie jestes Optymalny tylko ordynarny . Z resztą jako słuchacz układowych kabaretów reprezentujesz co najwyżej ich poziom.... Zakończę ctatem " Szczytem do którego moze wznieśc się mierny umysł, to zdolność wynajdywania słabostek Wielkich Ludzi" Potwierdzam prawie wszystko co napisałaś, tylko tymi perłami w wieprze nie rzucałem.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po wiele ta ksiazka?
Książkę można nabyć w Arkadii państwa Suchowieckich w Ciechocinku. Tel. Kontaktowy: +48 54 283 20 21 Najlepiej zadzwonić.... Darmo dają
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Po wiele ta ksiazka?
Książkę można nabyć w Arkadii państwa Suchowieckich w Ciechocinku. Tel. Kontaktowy: +48 54 283 20 21 Najlepiej zadzwonić.... Darmo dają Perły kosztują, za darmo mogą otrzymac tylko godni.....
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Po wiele ta ksiazka?
Książkę można nabyć w Arkadii państwa Suchowieckich w Ciechocinku. Tel. Kontaktowy: +48 54 283 20 21 Najlepiej zadzwonić.... Darmo dają :lol:Jak stać się godną? Perły kosztują, za darmo mogą otrzymac tylko godni.....
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
To chyba jakaś parodia. Zwalić materiały Doktora i się srać z nadwagą 20 kg pisząc o świecie optymalnym. Normalnie kabaret PARANIENORMALNI Autorce szkodzi ŻO i to widać. Lepiej niech o sobie prawdę pisze, to przynajmniej nie będzie Doktora winy. Rzucanie pereł między wieprze!!! AA ty Jarek zanim otworzysz gębę, to przeczytaj ksiązkę; tylko głupek ocenia coś czego nie zna. Twoja wypowiedź dowodzi, że najwyraźniej pomyliłeś Fora; Ty nie jestes Optymalny tylko ordynarny . Z resztą jako słuchacz układowych kabaretów reprezentujesz co najwyżej ich poziom.... Zakończę ctatem " Szczytem do którego moze wznieśc się mierny umysł, to zdolność wynajdywania słabostek Wielkich Ludzi" Potwierdzam prawie wszystko co napisałaś, tylko tymi perłami w wieprze nie rzucałem. To w Ciebie rzucono perłami, a Ty z plugawiłeś przeokropnie; panimaju?
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Tak było skąd wiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
|
Wrózka prawde ci powie
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
To chyba jakaś parodia. Zwalić materiały Doktora i się srać z nadwagą 20 kg pisząc o świecie optymalnym. Normalnie kabaret PARANIENORMALNI Autorce szkodzi ŻO i to widać. Lepiej niech o sobie prawdę pisze, to przynajmniej nie będzie Doktora winy. Rzucanie pereł między wieprze!!! AA ty Jarek zanim otworzysz gębę, to przeczytaj ksiązkę; tylko głupek ocenia coś czego nie zna. Twoja wypowiedź dowodzi, że najwyraźniej pomyliłeś Fora; Ty nie jestes Optymalny tylko ordynarny . Z resztą jako słuchacz układowych kabaretów reprezentujesz co najwyżej ich poziom.... Zakończę ctatem " Szczytem do którego moze wznieśc się mierny umysł, to zdolność wynajdywania słabostek Wielkich Ludzi" Potwierdzam prawie wszystko co napisałaś, tylko tymi perłami w wieprze nie rzucałem. Jarek, jesteś master! A co poniektórzy za bardzo się napinają.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po wiele ta ksiazka?
Książkę można nabyć w Arkadii państwa Suchowieckich w Ciechocinku. Tel. Kontaktowy: +48 54 283 20 21 Najlepiej zadzwonić.... Darmo dają Perły kosztują, za darmo mogą otrzymac tylko godni..... DALATEGO CHCĘ ŻEBY DLA CIEBIE NIE ZABRAKŁO
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Po wiele ta ksiazka?
Ja nie wiem, gdyż otrzymałam ją w prezencie... Powinna być cenna na odwrocie, dlatego pytałem czy darmo te perły
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No wlasnie Renia, cena powinna byc na odwrocie. Nie bede przeciez dzwonil zeby pytac o cene. Przesylka pewnie z 15 zl trzeba doliczyc.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
RafałS
|
Perły powinny być gratis, do wykorzystania w rzucie w dowolnego kogoś.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No wlasnie Renia, cena powinna byc na odwrocie. Nie bede przeciez dzwonil zeby pytac o cene. Przesylka pewnie z 15 zl trzeba doliczyc.
Niestety, nie ma. Dzwoń, jak jesteś zainteresowany...
|
|
|
|
|
|
|
|