Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1162223 razy)
|
|
renia
|
Ale ceny rosną...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
I to mi przypomniało, że nie tylko "Tłuste życie" pożyczyłam na wieczne nieoddanie, ale też "Dieta optymalna- dieta idealna"
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale ceny rosną... Żeby na 500+ nie brakło
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I to mi przypomniało, że nie tylko "Tłuste życie" pożyczyłam na wieczne nieoddanie, ale też "Dieta optymalna- dieta idealna" Nie warto pożyczać, a tym bardziej dawać "w prezencie" książek Doktora, gdyż mam takie doświadczenie, że żadna z tych osób, która otrzymała książkę za darmo, nawet do niej nie zajrzała. Żeby przeczytać książki dr J. Kwaśniewskiego muszą za nie zapłacić, aby je docenić i czytać je kilkakrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja nawet nikomu nie dałem, bo nikogo to nie interesowało. Wczoraj dowiedziałem się przez telefon: - bo wy to macie szczęście, że jesteście zdrowi. Chciałem odpowiedzieć, że nigdy nie ukrywałem jak się odżywiamy i komu to zawdzięczamy, ale co będę gadał jak druga strona i tak wie lepiej. Tak, mam szczęście, mnóstwo szczęścia, że Admin utworzył to forum i miał tyle cierpliwości tłumaczyć rzeczy, które teraz z perspektywy czasu wydają się oczywiste. Dziękuję jeszcze raz całej rodzinie, bo aby Panowie mogli poświęcić swój czas nauce i leczeniu chorych, druga połowa musiała wykazać zrozumienie i przejąć część obowiązków na siebie. Tak mnie coś naszło wzniośle w tym uroczystym dniu, ale tak jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|