Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1159923 razy)
|
Blackend
|
Wiadomo, Kruszyna nie takie rzeczy uniesie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale i może czasami w konia zrobić...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W nowym Nieznanym Swiecie jest wywiad z pania Bednarczyk-Witoszek promujaca swoje ksiazki. Pierwsza ksiazka ma nowa okladke, ciekawe czy ktos dokonal korekty, bo byla napisana tragicznie,Adam wiesz cos? Ogolnie wywad ciekawy, bo dieta okazuje sie cudowna, pani doktor wyleczyla sie nawet z bielactwa. No i te historie o Fibonaccim, ze nalezy sie obserwowac przez 1,2,3,5,8,13 i 21 godzine oraz 1,2,3,5,8,13 i 21 dzien Zaciekawily mnie pewne kwestie DDP jako pierrwsza na swiecie dieta calkowici wyjasnia przyczyny dietetyczne fenomenu brzasku, a zatem i przyczyny starzenia sie, bowiem wysoki poranny cukier skorelowany jest w medycynie akademickiej ze starzeniem sie. Okolo 20-procentowy udzial w powstawaniu objawu porannego ma dzien przedwczorajszy.
Ktora choroby udaje sie wyleczyc w 100%? Wszystkie opisane w mojej ksiazce Dieta Dobrych Produktow oraz chorobe Downa.
Ciekawostka jest, ze u wielu osob siwe wlosy zamieniaja barwe na taka, jaka mialy przed siwizna.
I jeszcze jedno: Starzenie sie to kumulacja bledow. DDP wycofuje wszelkie zaburzenia pojawiajace sie w ukladzie immunologicznym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Dieta cud...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Że ludzie wierzą w takie cuda! Toż to prawie jak maszyny jądrowe i zakodowane wiadomości z USA.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pierwsza ksiazka ma nowa okladke, wiesz czy ma nowa korekte?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
vvv
Go
|
Nie mam nowej pierwszej książki, żeby porównać ze starą pierwszą książką więc nie wiem.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
w starej pierwszej str. 203 1/3 od dołu"Półrocznemu dziecku na Dalekim Wschodzie, raczej wolałabym podać produkty z mąki kukurydzianej, natomiast półrocznemu dziecku w USA proponowałabym produkty z ryżu." w zajawce nowej pierwszej na stronie www "Półrocznemu dziecku na diecie bogatowęglowodanowej na Dalekim Wschodzie, raczej wolałabym podać produkty z mąki kukurydzianej, natomiast półrocznemu dziecku w USA proponowałabym produkty z ryżu." Nic więcej na ten temat korekty nie wiem, nawet po krótkiej inwestygacji.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Pierwsza, to z samego tytułu naruszenie prawa autorskiego! Fuj! To tak jakby se zaczął pisać dla przykładu "Harry Potter i formuła 4es"! Normalnie zdarliby do skarpetek po publikacji, a nie tak jak Doktor - dobrotliwy altruista. Ale wiadomo, Doktor to zupełnie inna Persona.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, problem w tym, że każdy zatytułowany utwór Doktora ma współwłaściciela praw autorskich: Dieta Optymalna ma dwóch autorów i jako utwór jest chroniona łącznie z integralnym tytułem. O ile Doktor nie ma pretensji o naruszenie w tym przypadku prawa autorskiego, o tyle nie jest mi znane stanowisko współautora. Nie mogę też Ewie gwarantować, że kiedyś ktoś uprawniony do Copyright nie upomni się o swoje prawa.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
To fakt, dziwne, że Pani dr Witoszek tak zatytuowała swoją książkę. Za takie rzeczy się niestety, albo stety płaci, niezależnie od treści.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Idzie słoń z mrówką przez most, a mrówka mówi: Ale tupiemy. Dlatego.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znacie te pania?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Pewnie byłaby dobrym scenariuszem thrillera...
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
To fakt, dziwne, że Pani dr Witoszek tak zatytuowała swoją książkę. Za takie rzeczy się niestety, albo stety płaci, niezależnie od treści.
I słusznie. Czekam na to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|