admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
W 1981r. się o tym uczyłem i nawet byłem dość niezły w typach tuczu świń i nie tylko! Choć później na prośbę Doktora, bydło mleczne na tyle mnie zainteresowało, a szczególnie produktywność z uwzględnieniem makro i mikroskładników w paszy, że magisterium z tego zrobiłem. Bilansowanie Diety Optymalnej na indywidualne zapotrzebowanie osobnicze, to pikuś w zestawieniu do poprawnego zbilansowania zapotrzebowania produkcyjnego krów mlecznych wysokowydajnych. Chociaż teraz to "komputer" to robi - zero myślenia... Ale ta cudowna przemiana bezwartościowego błonnika w LTK! A później w śmietankę i masełko! ZADZIWIAJĄCO fascynujące!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
gleba + słońce ((baterie aż otowe + krowa) jako katalizator) = złote masło bydło ... stacja komercyjna mleczne ... stacja komercyjna indywidualne zapotrzebowanie ... stacja z misją (bo o wartościach)
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W 1981r. się o tym uczyłem i nawet byłem dość niezły w typach tuczu świń i nie tylko! Choć później na prośbę Doktora, bydło mleczne na tyle mnie zainteresowało, a szczególnie produktywność z uwzględnieniem makro i mikroskładników w paszy, że magisterium z tego zrobiłem. Bilansowanie Diety Optymalnej na indywidualne zapotrzebowanie osobnicze, to pikuś w zestawieniu do poprawnego zbilansowania zapotrzebowania produkcyjnego krów mlecznych wysokowydajnych. Chociaż teraz to "komputer" to robi - zero myślenia... Ale ta cudowna przemiana bezwartościowego błonnika w LTK! A później w śmietankę i masełko! ZADZIWIAJĄCO fascynujące! Pamiętam gospodarza co do szkoły przyjeżdżał i zlewki odprowadzał.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Pamiętam gospodarza co do szkoły przyjeżdżał i zlewki odprowadzał.
Polski bekon. Ale Unia zakazała...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
gleba + słońce ((baterie aż otowe + krowa) jako katalizator) = złote masło bydło ... stacja komercyjna mleczne ... stacja komercyjna indywidualne zapotrzebowanie ... stacja z misją (bo o wartościach) Im mniejsze potrzeby tym lepiej zaspokajane!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Proste...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale interes związany z "ociepleniem klimatu" to drobny pikuśprzy koronaświrusowym businessie! Ci dopiero zgarnęli z głupkowatych krajów biliony nie licząc jeszcze "przymusowych" szczepień! Fantastyczne pociągnięcie zarobkowe!
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jakby co to "dziura ozonowa" się już sama z siebie zlepiła - ale co zgarnęli z naiwniaków te kilkanaście lat temu - to też ich!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ale na kremach do dziś kasa leci, bo to chyba już faktor 20 albo 30 jest ?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I w związku z tym na kapsułkach z wit.D3! To też fajny interes - zablokować naturalną produkcję witaminy, aby łykali sztuczną! Piękne! Albo lowastatyny, aby nie produkować testosteronu, to jak kuśka nie staje przez to, to niebieska tabletka jest - też cudowny interes!
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Albo wiadomości-z-wbudowanym-komentarzem zamiast wiadomości aby wiedzieć co myśleć jak się nie wie co myśleć, albo myślenie sprawia trudność.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, to wzbudzić strach - surowością prawa dla przykładu. A dalej to sami się będą prosić, aby chwycić ich za ryj. To takie proste, ale dla wielu niezauważalne.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Klasyka, która działa od zawsze. Przetestowana setki razy i zawsze wynik jest pozytywny.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Bardzo fajne stronki.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nowy Nexus bardzo fajny, w zasadzie od dechy do dechy warto. O wirusach, o elektrosmogu (wystepuje tam Wlodzimierz Sedlak) i powstaniu pisma Nature.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|