Autor
|
Wtek: Książki, które wywarły największy wpływ na Twoje życie (Przeczytany 1159578 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Ale tam nie ma nic "naukowego" tylko same "teorie spiskowe"... O! Gdzieś na doktorze.pl jest z nexusa teks o wirusach, może później poszukam, bo tam fajne tezy były...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No tak, to przeciez pismo foliarzy Ale teraz tez warto, wyjatkowo, bo pare tematycznych jest artykulow. Moge pare screenow wrzucic, art o wirusach jest dosc ciekawy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, rzucaj... Chętnie przeczytam.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Dzisiaj wydałem 180 zł na książki Doktora, bo mi te co miałem się gdzieś rozeszły. W ramach odświeżenia wiedzy tak sobie je powoli czytam... I co? I to, że znów nie mogę wyjść z podziwu. Jak niesamowicie trafne spostrzeżenia, jak to wszystko się pięknie układa w jedną całość. Od a do z. Genialny człowiek. W księgarni otyła, zapryszczona kobieta, dziwiła się, że to sie cały czas ładnie sprzedaje. Pewnie zdrowo i naukowo się odżywia. Dziękuję jeszcze raz Doktorze!
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakie kupiles?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Starsze pozycje, bo to w sumie dla kogoś chorego, nie operującego internetem. Żywienie optymalne, odpowiedzi na listy, no i dieta optymalna.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
Dzisiaj wydałem 180 zł na książki Doktora, bo mi te co miałem się gdzieś rozeszły. W ramach odświeżenia wiedzy tak sobie je powoli czytam... I co? I to, że znów nie mogę wyjść z podziwu. Jak niesamowicie trafne spostrzeżenia, jak to wszystko się pięknie układa w jedną całość. Od a do z. Genialny człowiek. W księgarni otyła, zapryszczona kobieta, dziwiła się, że to sie cały czas ładnie sprzedaje. Pewnie zdrowo i naukowo się odżywia. Dziękuję jeszcze raz Doktorze! Dobry pomysł z odświeżeniem wiedzy, każdemu potrzebny:)
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Dokładnie. Bo to nie jest prosty przekaz, jaki aktualnie serwują w diecie LCHF, czy keto. Jedź tłusto to schudniesz. W książkach Doktora jest o niebo więcej, obserwacje dotyczące każdego aspektu życia, wpływu na dojrzewanie, postrzeganie rzeczywistości, funkcjonowanie umysłu, ciągach przyczynowo-skutkowych. Jak dla mnie, niedoścignione pozycje, bijące na głowę wszystkie aktualne publikacje. Bezapelacyjnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dr Ewa już poszła w odstawkę?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Ciężkim grzechem jest nie mieć wszystkich książek Doktora. Nie wystarczy je mieć, stale trzeba czytać.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nigdy nie czytalem "Listow...". Warto?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Nigdy nie czytalem "Listow...". Warto?
Sięgam po nie codziennie.
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
|
Madre wyrecytował by je z pamięci, ja podpieram się "oryginałem".
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Faktycznie część spostrzeżeń Doktora jest bardzo celna i otwiera oczy. Ale część jest naciągana, a niektórych pomysłów nie ma jak sprawdzić zwyczajnie. Z mojego doświadczenia; ani ŻO/DO nie powoduje u użytkowników poprawy charakteru, ani nie pogrubia portfela, ani nie zapewnia 100% braku chorób. Fantastyczna dieta, prosta, użyteczna w codziennym życiu i pomocna w utrzymaniu zdrowia, ale bez cudów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ciężkim grzechem jest nie mieć wszystkich książek Doktora. Nie wystarczy je mieć, stale trzeba czytać. Ja tam wolę thrillery.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Dr Ewa już poszła w odstawkę? Nie do końca, nie widzę sprzeczności.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Faktycznie część spostrzeżeń Doktora jest bardzo celna i otwiera oczy. Ale część jest naciągana, a niektórych pomysłów nie ma jak sprawdzić zwyczajnie. Z mojego doświadczenia; ani ŻO/DO nie powoduje u użytkowników poprawy charakteru, ani nie pogrubia portfela, ani nie zapewnia 100% braku chorób. Fantastyczna dieta, prosta, użyteczna w codziennym życiu i pomocna w utrzymaniu zdrowia, ale bez cudów. No wiemy, wiemy. Ty to jak nawet nie przeczytasz, to wiesz cco jest napisane
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dr Ewa już poszła w odstawkę? Nie do końca, nie widzę sprzeczności. I ja nie widzę, zaczepiam Cię tylko.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Faktycznie część spostrzeżeń Doktora jest bardzo celna i otwiera oczy. Ale część jest naciągana, a niektórych pomysłów nie ma jak sprawdzić zwyczajnie. Z mojego doświadczenia; ani ŻO/DO nie powoduje u użytkowników poprawy charakteru, ani nie pogrubia portfela, ani nie zapewnia 100% braku chorób. Fantastyczna dieta, prosta, użyteczna w codziennym życiu i pomocna w utrzymaniu zdrowia, ale bez cudów. No wiemy, wiemy. Ty to jak nawet nie przeczytasz, to wiesz cco jest napisane Czytałem większość, ale daleki jestem od sekciarskiego klakierowania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|