sylwiazłodzi
Go
|
Tłuste może być niezdrowe gdy je się nie wg zasad dr.Kwaśniewskiego. Może pokrętnie ale o to chodziło?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Żartujesz?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To tam jest podany darmowy telefon. Można zgłaszać uwagi, je¶li komu¶ co¶ nie pasuje. Dla mnie jest "ok".
Pytałam "Admina", czy żaruje.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Tłuste może być niezdrowe gdy je się nie wg zasad dr.Kwa¶niewskiego. Może pokrętnie ale o to chodziło?
Oczywiście, ale tę książkę nie po to wydano (tak myślę).
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
......z nieprawidłową - zbyt tłustą - dietą. to takie trudne żeby zrozumieć?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Żartujesz? A Ty na poważnie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie, dla jaj!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
I o to chodzi. Takie niedomówienie jest suuuuper
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Miłych snów wszystkim. Sen synapsy koi i naprawia...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jest w porządku.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Latem, to też będę miała taki luzik. Peace, woman! A na razie nie popuszczę.
|
|
|
|
|
|
|
Ruler
Go
|
A moze ta trochę przekrecona opinia zrobi jednak coś pozytecznego spojzcie na to tak, ktos do szpiku kosci przesiakniety "zdrowa propaganda" zywieniowa widzi taka recenzje i mysli Mam racje!! i dla utwierdzenia jej i poszerzenia swoeje "zdrowej wiedzy" kupuje taka ksiazke zeby cos wiecej sie dowiedziec na temat szkodliwosci tłuszczu, normalnie gdyby recenzja była prawdziwa nawet by na nia nie spojzal... Ksiazka do niego dociera jegomosc zaczyna czytac, czyta i mu sie to nie podoba i tu jest kluczowy punkt. Albo rzuca ja w kosc i chce jak najszybciej zapomniej o tym co przeczytal albo zaczyna myslec logicznie , zgadzac sie z niektórymi faktami z ktotymi nie mozna sie niezgodzic i czyta dalej co moze zaowocowac zmiana jego myslenia jesli to człowiek rozumny bo jak mowi stare polskie pozekadlo "tylko krowa nie zmienia swojego zdania". Patrzac na to w ten sposob taka receznja jest nawet lepsza od poprawnej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tu może się sprawdzić stare przysłowie: ..."Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło."
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To tam jest podany darmowy telefon. Można zgłaszać uwagi, je¶li komu¶ co¶ nie pasuje. Dla mnie jest "ok".
Zgłosiłam, zmienią recenzję.
|
|
|
|
|
|
|
|