adampio
Go
|
Zrób test JK na miażdżycę w nogach. Robilem wczesniej....Admin stwierdzil, ze jest OK. Te skorcze w miesniach nie sa kazdorazowo. Nie pamietam kiedy mialem prze tym ostatnim razem. Byc moze za duzo od siebie wymagam w stosunku do wieku.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
A ile miałeś? Ostatnio udało mi się osiąnąć 120.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ile miałeś? Ostatnio udało mi się osiąnąć 120. Mialem polowe Twojej wartosci. A ile masz lat?
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Dla wyczynowca, to za mało.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Daniel jaki ze mnie wyczynowiec. W ciagu jednego tygodnia przeplyne okolo 15 km. Otylia na jednym treningu "wali" 18 km !!!! To jest wyczynowiec.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Poza tym mam 47 lat...
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Byc moze za duzo od siebie wymagam w stosunku do wieku...
Wiek jest w tym wypadku "malo istotny" !!! Adam znalazles sie w sytuacji analogicznej, jak to kiedys okreslil Daniel - "sciana" Oczywiscie takie okreslenie stosuja "ignoranci" bowiem tak naprawde zadnej "sciany" niema, jest tylko brak wiedzy i "bezradnosc" wobec konkretnej sytuacji z ktora dany "parafianin" nie "umi" sobie poradzic.!!! Natomiast ta rzekoma "sciana" tak naprawde jest poczatkiem "WLASCIWEJ DROGI" !!! TYLKO!!! nalezy wiedziec: JAK SIE DO TEGO ZABRAC !!! Tutaj nie wystarczy, ze sie w Chinach sklada dlugopisy i glosi krypto-komusze "kwiki"
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Wystarczy, że masz trenngi trwające dłużej niż 30 min. Spalasz wtedy cały swój "magazyn cukrowy" i pracujesz na ketonach.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Natomiast ta rzekoma "sciana" tak naprawde jest poczatkiem "WLASCIWEJ DROGI" !!! Mozesz byc troche bardziej konkretny, please.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Wystarczy, że masz trenngi trwające dłużej niż 30 min. Spalasz wtedy cały swój "magazyn cukrowy" i pracujesz na ketonach...
Daniel nie wprowadzaj Adama w "blad" wypisujac takie "herezje" Danielu to nie sa dywagacje na temat "Boga", ktorych nie mozna zweryfikowac w zwiazku z czym wszystko co sie napisze "monitor przyjmie"ale konkretne i precyzyjne parametry, bardzo latwe do zweryfikowania. Nie zadne "pitu pitu" doroslego faceta.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Daniel nie wprowadzaj Adama w "blad" wypisujac takie "herezje" Grizzli, nawet gdyby to byla pierdola, to mnie to nie dotyczy. Plywam kazdego dnia okolo 1,5 h. Odpowiedz mi na poprzednie moje pytanie.
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Misiu nic konkretnego nie mówisz, a na płatne porady nie zdecyduję się, bo nie mam pewność, że twoja wiedza jest coś warta. Co do mojej „ściany”, to wiąże się ona z motywacją do brnięcia w sport wyczynowy.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Mozesz byc troche bardziej konkretny, please...
Od "tego" momentu, Twoj "metabolizm" musi zostac bardzo precyzyjnie "recznie sterowany" aby doprowadzic do zakladanego "celu". Bez "precyzyjnych procedur" bedziesz mial tylko "mlotkowa sciane" Konkretnien jest to "precyzyjne dawkowanie"(wszystkiego) na podstawie codziennych "danych" czyli "full professional" w miejsce badziewno-bezwiedzowej manipulacji "mlotkowego ignoranta" ktory "za darmoche" usiluje "uciec przed dopadajaca go kostucha" PS Epitety nie dotycza Was Adamie i Danielu
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Misiu nic konkretnego nie mówisz, a na płatne porady nie zdecyduję się, bo nie mam pewność, że twoja wiedza jest coś warta...
Nie bede ukrywal ze: "money does not smell" ale nie mam pewnosci czy byloby Ciebie stac na takie porady wszakze to nie 100 czy 1000 pln Lepij te "pieniudze" przeznaczyc na skladki "zus" a "renty czy emerytury"nie "DOCZEKAC"
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Tutaj nie wystarczy, ze sie w Chinach sklada dlugopisy i glosi krypto-komusze "kwiki" Się właśnie z Hankiem zastanawiamy ... czy to rezerwat, czy miś ludożerca.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Daniel jaki ze mnie wyczynowiec. W ciagu jednego tygodnia przeplyne okolo 15 km. Otylia na jednym treningu "wali" 18 km !!!! To jest wyczynowiec. Adam.Czy przed basanem robisz sobie jakąś rozgrzewkę?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
...Misiu nic konkretnego nie mówisz, a na płatne porady nie zdecyduję się, bo nie mam pewność, że twoja wiedza jest coś warta...
Nie bede ukrywal ze: "money does not smell" ale nie mam pewnosci czy byloby Ciebie stac na takie porady wszakze to nie 100 czy 1000 pln Nie no.Nie możesz Grizzly tak sądzić.Z tego co wiemy,to Daniel nie składa(ł) długopisów w Chinach Daniel najprawdopodobiej zajmuje się handlem używanej, zachodniej odzieży na wagę,być może ma nawet sieć takich "butików" -w taki "układzie" na pewno Go stać na poradę u Ciebie
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adam.Czy przed basanem robisz sobie jakąś rozgrzewkę? Robie to w wodzie. Tzn naciagam pare sekund miesnie po czym plyne wolno 4 dlugosci (100 m). Nastepnie plyne 500 m roznymi stylami i pauza 15 sek 1000 m i pauza 30 sek 500 m i pauza 30 500 m i pauza 30 noi reszta...tzn ile wytrzymam albo do kiedy mnie kurcze nie zastopuja ostatnim razem, po ktorym Cie pytalem o rady na skorcze miale skorcz po 80tej dlugosci, co mnie zdziwilo bo dzien wczesniej przeplynalem 120 dlogosci bez zadnego skorczu. Dziwi mnie to troche. Mowi sie, dobrze zjesc wegiel przed plywaniem.....mnie natomiast najlepiej sie plywan rano zupelnie naczczo. Wstaje o 5.30 a od 6 do 7.30 plywam jak powyzej bez problemow......
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Po jedzeniu masz gęściejszą krew i wtedy krążenie słabsze. Dlatego najlepiej mieć wysiłek naczczo.
|
|
|
|
|
|
|
|