Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Co robić??? (Przeczytany 10841 razy)
|
ziuuta
Go
|
Witam, mam takie pytanie może ktoś mógłby mi pomóc.Mianowicie jestem na Diecie Optymalnej już ok dwa miesiące. Stosuję ją bardzo ściśle,jednak niewiem dlaczego dokucza mi ostatnio palenie w jelitach ???:/ Przecież przy ścisłym pilnowaniu się tej diety nie powinny występować takie dolegliwości... Od czego to może się brać?
Edward.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Witam, mam takie pytanie może ktoś mógłby mi pomóc.Mianowicie jestem na Diecie Optymalnej już ok dwa miesiące. Stosuję ją bardzo ściśle,jednak niewiem dlaczego dokucza mi ostatnio palenie w jelitach ???:/ Przecież przy ścisłym pilnowaniu się tej diety nie powinny występować takie dolegliwości... Od czego to może się brać?
Edward.
Może to nie jest takie ścisłe jak Tobie się wydaje. Z resztą pisząc "ściśle" co masz na myśli? To,ze wazysz, to że zjadasz to, co jest zalecone w tym odzywianiu , czy zjadasz wtedy ,gdy chce Ci się jeść,a może zjadasz nawet wtedy,gdy nie chce Ci się jeść,tylko dlatego,że musisz,bo inaczej całe ustalone "zapotrzebowanie w/g masy ciała" "legnie w gruzach"?Zastanów się co robisz nie tak.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Stosuję ją bardzo ściśle,jednak niewiem dlaczego dokucza mi ostatnio palenie w jelitach ???...
Edziu, a probowales sluchac "podszeptow twojego organizmu" ? Jesli tak, to z ktorego konca jelita czujesz to "pieczenie" ? Moze to pieczenie cos oznacza? Z takim "pieczeniem" to moze byc roznie !! Zapytaj "Kangura", a ja wiem co on napisze !! Zapytaj "Takiej Pani" to rowniez wiem co odpisze !
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Edward.
Oh Ziuta.... ok na powaznie, poprosze Cie o pewien standard. Napisz prosze co jadlas....sniadanie , obiad , kolacja......dokladnie co jadlas przez trzy ostatnie dni. LIczysz, masz kalkulator opty, to podaj jeszcze twoeje BTW.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
...Stosuję ją bardzo ściśle,jednak niewiem dlaczego dokucza mi ostatnio palenie w jelitach ???...
Edziu, a probowales sluchac "podszeptow twojego organizmu" ? Jesli tak, to z ktorego konca jelita czujesz to "pieczenie" ? Moze to pieczenie cos oznacza? Z takim "pieczeniem" to moze byc roznie !! Zapytaj "Kangura", a ja wiem co on napisze !! Zapytaj "Takiej Pani" to rowniez wiem co odpisze ! Edziu= ziuuta! Dostapiles (dostapilas) zaszczytu u Grizzly. On jest na diecie handlowej i nie udziela porad za darmo.Dla Ciebie zrobil wyjatek i udzielil porady za darmo. Musisz to docenic.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Edziu=Ziuuta! Czy mozesz dostarczyc dla Adampio to, o Cie prosil?
P.S. Byl tu taki na forum chlop jak dab, a uzywal nicku damskiego. Edyta go za to wylyzeczkowala.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edyta go za to wylyzeczkowala.
Łżesz jak pies.
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
...Byl tu taki na forum chlop jak dab, a uzywal nicku damskiego. Edyta go za to wylyzeczkowala...
Moze chcial "za darmo" On nie chcial za darmo. Byl z wizyta u J.K. Facet z Krakowa uzywal nicku swojej corki. Nie chce mi sie tego szukac. I nie sensu tego szukac. Moj "CUN" to zajestrowal. I to dla mnie wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Grizzly! Czy mozesz przeanalizowac te swoje ponizsze posty i wyciagnac z nich odpowiedni wniosek? Czy musisz sie udac na posilek swojej diety handlowej aby to zrobic? To TY musisz cos zrobic. Ty masz problem nie tylko z pompa sodowo-potasowa. Kangur, zamiast "mieszac" zlap Biochemie Harpera, poczytaj "co nieco" potem wyszukaj kogos, kto "za darmo" podejmie sie "ciezkiej pracy"aby "Twoj kangurzy CUN" cokolwiek z tego przeczytanego tekstu zrozumial. Wtedy dopiero mozesz brac udziel w "mieszaniu prawami fizyki"na razie to pozostaje Tobie: "mieszanie w "kan-DYDACH"(u starszych Pan) Proponuje rozpoczecie "studiow" od "transportu aktywnego" i "pompy sodowo-potasowej"tylko najpierw szukaj "darmowego tlumacza" ktory umozliwi Tobie zrozumienie tego co przeczytales.
|
|
|
|
|
|
|
ziuuta
Go
|
przepraszam ale czy moze ktoś ROZSĄDNIE MI POMÓC a nie pisać że tak powiem głupoty i pytanie do Was? czy nick jest az tak wazny ? :/ bo wydaje mi się że treść i to z czym sie ktoś zwraca jest ważniejsze... napisalam do adampio ale do dzis niemam odp,napisalam wszystko lacznie z jadlospisem taty ps pisze tu w sprawie mojego taty,dlatego nik ziuuta lepiej Wam ?
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Wybacz Ziuta , ale musisz uzbroić się w cierpliwość , TU panują takie zwyczaje ( niestety ) jak poczytasz więcej zrozumiesz , Szukaj - czytaj dużo odpowiedzi są , ale nie wprost zazwyczaj Darek
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
2 miesiące to niedługo , zmiany wymagają czasu , przystosowania organizmu , szukaj postów admina , lekarki ... znajdziesz dużo wiedzy jak i dlaczego . podaj więcej danych i nie zrażaj się głupotą niektórych Dar
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
przepraszam ale czy moze ktoś ROZSĄDNIE MI POMÓC a nie pisać że tak powiem głupoty i pytanie do Was? czy nick jest az tak wazny ? :/ bo wydaje mi się że treść i to z czym sie ktoś zwraca jest ważniejsze... napisalam do adampio ale do dzis niemam odp,napisalam wszystko lacznie z jadlospisem taty ps pisze tu w sprawie mojego taty,dlatego nik ziuuta lepiej Wam ? oooo przepraszam....tego samego wieczoru odpisalem na Twoj mail.....mam jego kopie z data. daj mi Twoj mail a wysle Ci tego maila, ktorego wyslalem do Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
przepraszam ale czy moze ktoś ROZSĄDNIE MI POMÓC a nie pisać że tak powiem głupoty i pytanie do Was? czy nick jest az tak wazny ? :/ bo wydaje mi się że treść i to z czym sie ktoś zwraca jest ważniejsze... napisalam do adampio ale do dzis niemam odp,napisalam wszystko lacznie z jadlospisem taty ps pisze tu w sprawie mojego taty,dlatego nik ziuuta lepiej Wam ? oooo przepraszam....tego samego wieczoru odpisalem na Twoj mail.....mam jego kopie z data. daj mi Twoj mail a wysle Ci tego maila, ktorego wyslalem do Ciebie. Wyslalem dlugiego maila 02.10.2008 o godz 22.14 Ale widze, ze jak ja dostaje maila z forum to na tego maila nie moge odpowiedziec!!!!! Dlatego daj mi Twojego maila a wysle natychmiast odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
przepraszam ale czy moze ktoś ROZSĄDNIE MI POMÓC a nie pisać że tak powiem głupoty i pytanie do Was? czy nick jest az tak wazny ? :/ bo wydaje mi się że treść i to z czym sie ktoś zwraca jest ważniejsze... napisalam do adampio ale do dzis niemam odp,napisalam wszystko lacznie z jadlospisem taty ps pisze tu w sprawie mojego taty,dlatego nik ziuuta lepiej Wam ? oooo przepraszam....tego samego wieczoru odpisalem na Twoj mail.....mam jego kopie z data. daj mi Twoj mail a wysle Ci tego maila, ktorego wyslalem do Ciebie. Wyslalem dlugiego maila 02.10.2008 o godz 22.14 Ale widze, ze jak ja dostaje maila z forum to na tego maila nie moge odpowiedziec!!!!! Dlatego daj mi Twojego maila a wysle natychmiast odpowiedz. Malo tego, wyslalem dwa maile, drugi byl z linkami do listow i art. opublikowanych na stronie JK.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|