Autor
|
Wtek: Osmoza (Przeczytany 162975 razy)
|
Gavroche
|
Zyon Jak czesto wymieniasz filtry w osmozie?
Właśnie to jest zabawne Why? Cierpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zdrowa woda z wodociagow....no w sumie zaby i inne pierwotniali to elementy zdrowego paleo Ototo, dla mnie jeśli kijanki żyją w kranówie i się skutecznie przeobrażą to jest lepiej niż spoko Przypomnę, jak się bada hipoalergiczność prezerwatyw: do oczyszczonej wody nalanej do prezerwatywy wpuszcza się gupiki i trzyma tam 24 godziny, jeśli przeżyją, można zakładać Co ma prezerwatywa do wody hehe.....ja slyszalem cos innego: jak w warszawie odroznic wode z kranu od mleka? Sprobowac ugotowac na tym kluski lane Pilem kawe w Warszawie u siorki, pilem w Lodzi, w Poznaniu....w wiekszosci smakowalo to jakby ktos wymoczyl gumowca
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Prezerwatywa nic, ale substancje, które się rozpuszczą w tym rozpuszczalniku Jak teraz piję wodę u mamy to też tak mam, a mieszkałem tam 16 lat Kiedy zamieszkałem w Stolicy było to samo, ciekawe czemu? Jeszcze dorzuć swoją wagę i samokształcenie
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie mam zamiaru sie spierac, ale jak widze biale cos co sie wlewa do szklanki, to szczerze mowiac boje sie tym nawet zeby plukac. Juz pisalem, ze rozbieralem setki pomp, widzialem i styknie. Mozna wierzyc w propagande, ze w starych rurach nic sie nie odlozy i wszystko jest cacy, szczerze mowiac to mozna zrec chleb z margaryna i wierzyc, ze sie je zoltka na masle
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Nie mam zamiaru sie spierac, ale jak widze biale cos co sie wlewa do szklanki, to szczerze mowiac boje sie tym nawet zeby plukac. Juz pisalem, ze rozbieralem setki pomp, widzialem i styknie. Mozna wierzyc w propagande, ze w starych rurach nic sie nie odlozy i wszystko jest cacy, szczerze mowiac to mozna zrec chleb z margaryna i wierzyc, ze sie je zoltka na masle Bez badań to tylko takie pitu-pitu, rozumisz nie? A badań ma bez liku Twoja wodociągownia w okolicy, dadzą Ci na emila, jak poprosisz
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak poprosze to pewnie dadza mi tez numery do sekretnego sejfu starego skrzata skrzetnie chowajacego tam swoje cenne orzechy skradzione wiewiorkom i lesnym elfom podczas corocznego swieta lasu.......ale jezeli twierdzisz, ze badania mnie przekonaja, ze to co jest w pompach to jak najbardziej prozdrowotne bloto nie smierdzace jak stuletnie lajno, tylko pachnace zapachem zdrowia oraz witalnosci, to zaraz do nich napisze Sila przekonan jest wielka, wiadomo Bruce Lipton juz pisal o tym.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedyś czytałem co to za choroba, jak się stare blizny otwierają, ale nie pamiętam dobrze, po anglijsku było... Chyba...wniebowstąpienie
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Słabo, nie masz określonej wachty, w każdej chwili Cię mogą zawołać... Z kim ja będę pitolił? Wyszkolisz kogo?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
"I co ty tu robisz, co ja robię tutu ...". *
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Zyon Jak czesto wymieniasz filtry w osmozie?
Właśnie to jest zabawne Why? Cierpliwości. Ta … się teraz doczekam, chyba prędzej JW na ZO się nawroci niż Zyon mi łaskawie odpowie. Olal mnie totalnie, a pytalem calkiem powaznie, bo tez osmoze kilka lat temu zamontowalem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A sorry, nie widzialem pytania, jak widze potok spamu gavro i radzia to przewijam na dol i ustosunkowuje sie do losowej wypowiedzi Gdzies tak co pare miesiecy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
A sorry, nie widzialem pytania, jak widze potok spamu gavro i radzia to przewijam na dol i ustosunkowuje sie do losowej wypowiedzi Gdzies tak co pare miesiecy. A membranę, błonę czy tam diafragmę?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A sorry, nie widzialem pytania, jak widze potok spamu gavro i radzia to przewijam na dol i ustosunkowuje sie do losowej wypowiedzi Gdzies tak co pare miesiecy. A membranę, błonę czy tam diafragmę? Tak właśnie wygląda drugie dno. O!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A sorry, nie widzialem pytania, jak widze potok spamu gavro i radzia to przewijam na dol i ustosunkowuje sie do losowej wypowiedzi Gdzies tak co pare miesiecy. A membranę, błonę czy tam diafragmę? Wszystko zgodnie z zaleceniami producenta, dystrybutora i serwisanta. A co?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja leczę, a Ty?! * Dot. chorób, w tym wszelakich.
|
|
|
|
|
|
|
|
|