Gavroche
|
Ale kozieradki to się nie czepiaj, bo daje pyszny posmak swojskiemu rosołowi Daje też całkiem niezły efekt anaboliczny, przy dawce kilku gram dziennie. Dawniej kozieradkę dawano w pójle słabym prosiętom, cielętom i źrebakom, z cukrem/miodem/glukozą i żółtkiem. Typowe tuczne ziółko i co ważne - działające.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pestkami z wiśni świetnie sprawdza się szczelność jelit Jak wyjdą drugą stroną to znaczy, że szczelne! Może są jeszcze bardziej wtedy wartościowe jak to jest z ziarnami kawy luwak...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Konkurencja dla buraków...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale kozieradki to się nie czepiaj, bo daje pyszny posmak swojskiemu rosołowi Daje też całkiem niezły efekt anaboliczny, przy dawce kilku gram dziennie. Dawniej kozieradkę dawano w pójle słabym prosiętom, cielętom i źrebakom, z cukrem/miodem/glukozą i żółtkiem. Typowe tuczne ziółko i co ważne - działające. Mało popularne u nas to zioło jest. Z internetu dopiero o nim "uslyszałam"...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Teraz generalnie ziółka są mało popularne, chyba, że jakieś superfoods. Ja bardzo lubię kozieradkę, potrafi z chuchra zrobić mniejsze chuchro, znaczy większe, znaczy faceta.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Ale ja tylko do rosołu! Teraz nie wiem, czy mnie utuczy ta szczypta, czy odchudzi, czego się mam spodziewać ...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To ponoć w sporych ilościach jedli. Po kilka łyżek... A ja do rosołu lubię dodać (oprócz tradycyjnych przypraw) trochę kurkumy (głównie dla koloru) i ze dwa ziarenka jałowca...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz generalnie ziółka są mało popularne, chyba, że jakieś superfoods. Ja bardzo lubię kozieradkę, potrafi z chuchra zrobić mniejsze chuchro, znaczy większe, znaczy faceta. To pewnie masę mięśniową dodaje... Ale czy rzeczywiście zioło może dać masę? Chyba, że zwiększa przyswajalność białka, albo zmienia jakoś metabolizm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wszystkiego...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aha... Ale mnie akurat takie preparaty nie interesują...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A ile jest preparatów ziołowych zwiększających długość i obwód! Wciąż mi takie proponują spamując pocztę mailową
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Aha... Ale mnie akurat takie preparaty nie interesują... Jasne, bo po tym to broda rośnie...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Aha... Ale mnie akurat takie preparaty nie interesują... Jasne, bo po tym to broda rośnie... To pewnie chodliwe jest teraz u kobiet...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|