|
vvv
Go
|
Podgrzany roztwór kwasku cytrynowy rozpuszcza żelazo wręcz burzliwe. Może więc cytrynę nabita gwoździami włożyć do wrzątku.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale że co ma robić ta wartościowość? będę wybierał lepszy nie tak jak ten : Kilka dni temu najadłem się w Polsce jakichś nieświeżych kurczaków i nie czułem się zbyt dobrze - zdradził dziennikarzom „Daily Star”Tai Woffinden w miniony weekend zajął drugie miejsce w Grand Prix Szwecji i utrzymał prowadzenie w klasyfikacji generalnej cyklu. Kto wie, czy zawodnik Betard Sparty Wrocław nie spisałby się jeszcze lepiej, gdyby nie zatrzymał go... polski drób. http://sport.tvn24.pl/zuzel,118/zuzlowiec-tai-woffinden-zatrul-sie-polskimi-kurczakami,564005.htmlMógł zjeść lepiej polski przysmak narodowy (kapusta, ziemniaki i schabowy) to byłby zdrowy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Podgrzany roztwór kwasku cytrynowy rozpuszcza żelazo wręcz burzliwe. Może więc cytrynę nabita gwoździami włożyć do wrzątku. Ta z jabłka wystarczy do redukcji żelaztwa, a z cytryną to można się zatruć jego nadmiarem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Ta z jabłka wystarczy do redukcji żelaztwa, a z cytryną to można się zatruć jego nadmiarem! Koniecznie waga z mikrogramową podziałką i ważyć gwoździa 17mg ubytku masy gwoździa dziennie wystarczy. W razie większego ubytku podzielić owoc na kilka dziennych porcji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O WŁAŚNIE! TAK TRZEBA! To stara, dobra metoda lecznicza jest. Poparta głęboką wiedzą biochemiczną zresztą - dla ścisłości.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A mięsny i nabiał omijać szerokim łukiem, bo jeszcze od samego zapachu może zemglić.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Poparta głęboką wiedzą biochemiczną zresztą - dla ścisłości. Kodowanie w postaci żartunieżartu, cywilizowany człowiek to uzna za żart.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I bardzo dobrze, przez to lekarze mają robotę na okrągło.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A jak, ciągle narzekają że mało, to powinni jeszcze podziękować.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja śledzionę Ocipiałeś chyba. A na drugie to nie mam "zenon"... już wiem. ino nie wiem gdzie kupić. Szewska kasza – mieszanka zmielonej śledziony i kaszy gryczanej miałbym ochotę też na : Kadrel – złożony z krwi i słoniny
|
|
|
|
|
|
|
|