Zakk_87
Go
|
Witam! Potrzebuje w pelni optymalnego przepisu na kokosanki...... Pozdrawiam
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
kristan
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
kristan
Go
|
Podaję przepis z KK poz 20; 17 białek/50 dkg/ ubic na sztywna piane.Dodać 10 dkg wiorek kokosowych.Wymieszac.Na patelni roztopic kostke masła.Klaść mase na rozgrzane masło i smażyc z obu stron.Posypac cukrem pudrem lub dać nieco dżemu- na wierzchu. Ps "wypiją" nieco wiecej masla niz 25 dkg 10 dkg B 8,0 T.22,0
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Samo przypełzło. ...1:9,2:3,8 Jeśli dołożymy na talerz ok 40g białka proporcje wyjdą idealne. Bez mięska to równie wyborne piątkowe danie z kefirkiem oczywiście. Niektórzy powiadają , że to ziemniaki na styl żydowski. Niech sobie żydzi w swoim kraju jedzą po żydowsku , Polacy mają jeść po polsku , Włosi po włosku , Litwini po litewsku itd. Mieszanie nie zawsze wychodzi na zdrowie , a to się liczy nader wszystko. 41%, ponieważ nie jestem antysemitą. Polacy nie poszczą!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A! Przepis- co to za cwaniacko wyrwany cytat bez przepisu. Skład: 2 ziemniaki(20 dkg) 2 cebule(12dkg) 100ml śmietanki kremówki(30%) 5 dkg masła 2 ząbki czosnku kminek , sól Samo przypełzło.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Baciey
Newbie
wiadomoci: 120
|
Podaję przepis z KK poz 20; 17 białek/50 dkg/ ubic na sztywna piane.Dodać 10 dkg wiorek kokosowych.Wymieszac.Na patelni roztopic kostke masła.Klaść mase na rozgrzane masło i smażyc z obu stron.Posypac cukrem pudrem lub dać nieco dżemu- na wierzchu. Ps "wypiją" nieco wiecej masla niz 25 dkg 10 dkg B 8,0 T.22,0
Wychodzą Wam ładne ciacha? Mi się masło strasznie przypala takim sposobem a kostka masła poszła na 30dkg białek i 6dkg wióru :O
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Gavroche
|
Komuś się chce tak bawić jeszcze? Tyle optymalnych słodyczy jest w handlu.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
administ
Go
|
O! To one są odchudzające?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
lilek
Go
|
Dobry Wieczör,czy ma ktos moze bardziej optymalny przepis na kokosanki? Pozdrawiam,Lidia
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|