Autor
|
Wtek: Złamanie żebra przy moim P.O.CH.P (Przeczytany 165715 razy)
|
Edyta
Go
|
Nasz Jurek nie pisze od kilku dni.Leżał tam chyba od 2 tyg.zanim źle sie poczuł ,zastanawiam sie dlaczego nic wcześniej nie robili???????????? Dlaczego teraz te badania,a nie wczesniej????????????????Dlaczego tak późno zdjagnozowano te złamania????????????????? No brak słów po prostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Edytko, nie rozdzieraj szat tylko napisz do Niego jakiegoś ładnego maila, może nie zagląda po prostu na forum i czuje się przez to lepiej. Jak odpisze, to napisz co u Niego słychać.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Edytko, nie rozdzieraj szat tylko napisz do Niego jakiegoś ładnego maila, może nie zagląda po prostu na forum i czuje się przez to lepiej. Jak odpisze, to napisz co u Niego słychać. adam, cofnij sie do poprzedniej strony i przeczytaj post heleny
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
Flo, no tak, ale jedno nie wyklucza drugiego, zawsze to fajnie po włączeniu komputera otrzymać wiele maili z wyrazami otuchy.
Pozdrowienia dla Hellen i za jej pośrednictwem dla Jurka, Trzymajcie się!
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Trzymaj sie Jurek
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Po przyjściu do pracy odpalam komputer a tu takie wiadomości. Strasznie mi smutno.... Bądź DZIELNY JURKU !!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Flo, no tak, ale jedno nie wyklucza drugiego, zawsze to fajnie po włączeniu komputera otrzymać wiele maili z wyrazami otuchy.
Pozdrowienia dla Hellen i za jej pośrednictwem dla Jurka, Trzymajcie się!
Adam, slowa otuchy oczywiscie "pomagaja" w jakis sposob , ale licza sie tak naprawde fakty i mozliwosci!!! Jestes z tej grupy osob, ktore w jakis sposob usilowaly naprowadzic Jurka na JEDYNA SLUSZNA DROGE !!!, aczkolwiek akcentowales ten kierunek bardzo "delikatnie" i jak sie okazalo nieskutecznie!!! , mimo wszystko naleza sie Tobie i innym userom "podziekowania"za podjeta "probe". Wymieniac wszystkich, ktorzy w taki lub inny sposob sugerowali, zmiane "szpitala i lekarzy" oraz "pogodzenie sie z koniecznoscia"zainwestowania pewnej sumy pieniedzy w ratowanie zycia i zdrowia Jurka nie ma koniecznosci. Wiekszosc podobnie jak Edyta czy Sylwia akcentowaly jedynie "delikatnie" poparcie dla aktywnych krokow w kierunku "odplatnej pomocy" dobrego lekarza optymalnego. Natomiast nalezy precyzyjnie i surowo napietnowac wszystkich tych, ktorzy sa wspolodpowiedzialni, za bardzo ciezki stan Jurka, ktory z premedytacja, popelnil: "Ciezki Grzech Zaniechania" !!! przez to, ze nie wykorzystal "platnej opcji" ratowania swojego zycia i zdrowia!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Flo, no tak, ale jedno nie wyklucza drugiego, zawsze to fajnie po włączeniu komputera otrzymać wiele maili z wyrazami otuchy. Pozdrowienia dla Hellen i za jej pośrednictwem dla Jurka, Trzymajcie się!
Do osob, na ktorych ciazy najwieksza odpowiedzialnosc nalezy: Kangur !!!On to bowiem aktywnie wyszydzal mozliwosc "platnego ratowania zycia" !!! On to prowokowal na "kazdym kroku" Jurka do "ignorowania i gryzienia"wyciagnietej ze wspolczuciem i troska "pomocnej dloni" Kto wie, czy gdyby nie "kretynska agitacja" Kangura, to Jurek nie bylby zdrowy i szczesliwy, aczkolwiek "lzejszy" o kilka czy kilkanascie tysiecy pln(wedle koniecznosci) Czy warto inwestowac w "zycie i zdrowie" ...??? Niech kazdy sam sie dobrze zastanowi!!!
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Do osob, na ktorych ciazy najwieksza odpowiedzialnosc nalezy: Kangur !!!: Kto wie, czy gdyby nie "kretynska agitacja" Kangura, to Jurek nie bylby zdrowy i szczesliwy, aczkolwiek "lzejszy" o kilka czy kilkanascie tysiecy pln(wedle koniecznosci) grizzly znalazł winnego hehe Czy warto inwestowac w "zycie i zdrowie" ...??? Niech kazdy sam sie dobrze zastanowi!!! I to nie zawsze pomaga.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie można obwiniać nikogo.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Rozmawiałam przed chwilą troszkę z Jurkiem,ale niestety nie mógł dłużej,lezy cały czas,boli Go i od kilku dni nic nie je Jest mi ogromnie przykro i smutno Tozmawiałam z Synem Jurka naszego.Syn mówił,to co pisała Hellen. Jeśli chodzi o fachowca,to z tego co zrozumialam,to fachowiec "jest cały czas szukany" i tu prośba do Grizzlego o wskazanie tego fachowca,o wskazanie fachowej pomocy o której pisze .Jeśli Grizzly faktycznie kogoś znasz,to bardzo prosze w imieniu Jurka i Jurka Rodziny o wskazówkę . Mam nadzieje ,że dobrze napisałam.Jesli nie ,to może Hellen mnie poprawi........................ Nie wiem co wiecej napisać,bo brakuje mi słów....................
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Jestem synem jurka46. Dla wszystkich zainteresowanych informacja od mojego taty, ze jest naprwde ciezko chory i nie moze nic robic. Tylko lezy. Prosba rowniez do jego "oponentow" zeby juz w koncu odpuscili.... ze jezeli ktos zna jakiegos "fachowca" to niech poda namiar na niego.
choc tutaj wywod moj prywatny: od kilku lat rodzina wydaje pieniadze na tzw "fachowcow", ktorzy potrafia tylko brac kase, a g...wno pomagaja.... wszyscy potraficie tylko gadac dyrdymaly....
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
choc tutaj wywod moj prywatny: od kilku lat rodzina wydaje pieniadze na tzw "fachowcow", ktorzy potrafia tylko brac kase, a g...wno pomagaja.... wszyscy potraficie tylko gadac dyrdymaly....
Mysle ,ze jak ktos tego nie doświadczył,to nie wie co mówi..... Człowiek,jest tylko człowiekiem i ci fachowcy tez są ludźmi ,a nie cudotwórcami i choćby nie wiem ile kasy zebrali,to kupią nie życie komuś,ale sobie np. zestaw mebli ze skóry (w niektorych przypadkach)-taka prawda i przestańmy sie wreszcie oszukiwać! Nie mozna w takiej sprawie niczego generalizować,raz można za pieniądze zyskać zdrowie,a raz je stracić -to też prawda.
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Mysle ,ze jak ktos tego nie doświadczył,to nie wie co mówi..... Człowiek,jest tylko człowiekiem i ci fachowcy tez są ludźmi ,a nie cudotwórcami i choćby nie wiem ile kasy zebrali,to kupią nie życie komuś,ale sobie np. zestaw mebli ze skóry (w niektorych przypadkach)-taka prawda i przestańmy sie wreszcie oszukiwać! Nie mozna w takiej sprawie niczego generalizować,raz można za pieniądze zyskać zdrowie,a raz je stracić -to też prawda. O tym każdy wi. Ale tym "fachowcom" na leczeniu nie zależy bo i tak mają się dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
No GRIZLI teraz pokaż czy tylko jesteś mocny w pisaniu ,czy też w działaniu. Czekamy!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
No GRIZLI teraz pokaż czy tylko jesteś mocny w pisaniu ,czy też w działaniu. Czekamy!!!!!!!!!!!!
Już tu o tym pisalam:http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=3241.msg53612 "grizzly dajże już temu człowiekowi spokój. Każdy orze jak może. Nie każdy ma taki talent jak Ty. Może napisz co Ty byś na Jego miejscu zrobił? Zamiast krytykować poradż! Z dobrej rady niejedni skorzystają." Nie odpowiedział.
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Nic z tego nie bedzie, niedźwiedzie teraz zapadaja w sen zimowy a fani sa tylko mocni w gębie.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Jestem synem jurka46. Dla wszystkich zainteresowanych informacja od mojego taty, ze jest naprwde ciezko chory i nie moze nic robic. Tylko lezy. Prosba rowniez do jego "oponentow" zeby juz w koncu odpuscili.... ze jezeli ktos zna jakiegos "fachowca" to niech poda namiar na niego.
rowniez jest mi bardzo przykro z powodu nieciekawej sytuacji. Jurku trzymam kciuki,i uda sie,uda,wszystko wroci do normy. Caly czas badz dobrej mysli. Pozdrawiam rowniez twoich najblizszych.
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
pisze syn jurka46 - cytuje: "Dzis wzialem komunie. dr kwasniewskiego jak i wszystkich zyczliwych do diety optymalnej, Toana prosze o zrozumienie. Nigdy nie robilem nic przeciw diecie. A teraz musze sie odzywic praktycznie od zera....dzis zjadlem 5 lyzek rosolu i to juz sukces, bo zaczalem cos juz jesc"
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
c.d. : "pierwsza osoba ktora sie ze mna skontaktowala byla lekarka, ktora poswiecila mi czas i zaproponowala wprowadzenie zywienia optymalnego w/g dr kwasniewskiego z wlasnym wywiadem ze mna i komentarzami. Dziekuje jej za to i mysle ze jeszcze dla mnie zaswieci slonce, ktorego przy tej diecie nigdy mi nie brakowalo. W tej chwili prosze syna jeszcze o dwa lyki rosolu"
|
|
|
|
|
|
|
|
|