Autor
|
Wtek: Złamanie żebra przy moim P.O.CH.P (Przeczytany 165904 razy)
|
hellen
Go
|
Tak tu niestety jest niktórzy nie wynieśli podstawowych zasad kultury z rodzinnego domu a i potem w dorosłym życiu też się ich nie nauczyli. Dlatego czytanie tego forum często staje się wręcz nieprzyjemne. Samo życie... Jurku, dla większości z nas Twój los nie jest obojętny. Nie załamuj się walcz o swoje życie i zdrowie. Informuj nas o wszystkim w dowolny sposób i za dowolnym pośrednictwem. Pozdrawiam serdecznie.
Jurka karetka "na sygnale" zawiozła teraz do innego szpitala na chirurgię. Tomograf wykazał duży stan zapalny w okrężnicy, powodujący pogrubienie ścian jelita i zwężenie kanału.Przy jego stanie zdrowia nie można wykonać endoskopii, więc będą chyba jutro otwierać brzuch. Brzuch jest ogromny.Bardzo cierpi. Stan jego jest określany jako bardzo ciężki, zagrażający życiu. Nie przyjmuje żadnych posiłków. Hellen
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Hellen,smutna to wiadomosc,jak mozna was pocieszyc,brakuje slow.Zawierzmy jego pod opieke Boga. Najserdeczniejsze wyrazy wspolczucia.Alina
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Tak to badzo przykra wiadomość. Walcz Jurku!!!
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Człowiek wierzy że w szpitalu będzie leczony i tak powinno być. A tu co się dzieje?
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Jurku... nie wiem co powiedziec, a moze juz jestes po operacji, moze juz jest lepiej, mam nadzieje...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No przepraszam najmocniej ,ale Wy chyba nie macie wyobraźni Przykre to wszystko................
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Człowiek wierzy że w szpitalu będzie leczony i tak powinno być. A tu co się dzieje?
Pewnych rzeczy nie da sie poprostu przeskoczyć,nawet choćbyśmy wytrzasneli nie wiem jakiego specjaliste i zapłacili nie wiem ile pieniędzy!!!
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Pewnych rzeczy nie da sie poprostu przeskoczyć,nawet choćbyśmy wytrzasneli nie wiem jakiego specjaliste i zapłacili nie wiem ile pieniędzy!!! Miałam na myśli to: "Tomograf wykazał duży stan zapalny w okrężnicy," Jak do tego dochodzi pod opieką lekarzy?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Pewnych rzeczy nie da sie poprostu przeskoczyć,nawet choćbyśmy wytrzasneli nie wiem jakiego specjaliste i zapłacili nie wiem ile pieniędzy!!! Miałam na myśli to: "Tomograf wykazał duży stan zapalny w okrężnicy," Jak do tego dochodzi pod opieką lekarzy? No nie bądź taka bez wyobraźni!!! Myslisz,że Jurek nabawił sie zapalenia okreżnicy w szpitalu??? No litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslisz,że pojechał ze złamanymi kośćmi do szpitala i tam sie nabawił zapalenia okrężnicy????????Ależ prosta diagnoza!!! Najpierw trzeba było,zeby Jurek miał zrobioną scyntygrafie kości,ale oni pewnie nawet nie mieli tego w planach,natomist "otwieranie brzucha" owszem-"wspaniała metoda diagnostyczna" -,ze hej!!! To jest po prostu "znęcanie" sie nad i tak już wycieczonym organizmem!!! No i narkoza-jakie to proste;podać ,rozciąc brzuch,przepchać jelita,zszyć,wybudzic i jest ok!!! Troche wyobraźni ludzie!!!!!!!!!!!!!!troche wyobraźni No cóż ...znałam kilka osob z podobnymi objawami Obym sie myliła,obym sie myliła......
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Moze za ostro sie wyrazilam.Wlasnie Ciebie nie chcialam urazic.Przepraszam Tez wkurzylam sie na grizli. Ale my forumowicze dajemy sie z takim jak grizli w dysskusje. Czy nam cos to daje? Moze grizli o to wlasnie chodzi. Moze tez troluje? Wypodwiedzi jego byly podle i syn Pana Jurka juz to podsumowal. On nie wdaje sie dalej w dyskujse. Grizli uwaza ze trzeba dac forse by miec opieke lekarska a nie pyta czy oni wlasnie to zrobili.
Zamaist wyciagnac przyjazna dlon to sie wymadrza a w sumie nie podal zandnego namiaru na dobrego lekarza. Puste slowa.Wymadrzanie sie .
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Pewnych rzeczy nie da sie poprostu przeskoczyć,nawet choćbyśmy wytrzasneli nie wiem jakiego specjaliste i zapłacili nie wiem ile pieniędzy!!! Miałam na myśli to: "Tomograf wykazał duży stan zapalny w okrężnicy," Jak do tego dochodzi pod opieką lekarzy? No nie bądź taka bez wyobraźni!!! Myslisz,że Jurek nabawił sie zapalenia okreżnicy w szpitalu??? No litości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslisz,że pojechał ze złamanymi kośćmi do szpitala i tam sie nabawił zapalenia okrężnicy????????Ależ prosta diagnoza!!! Najpierw trzeba było,zeby Jurek miał zrobioną scyntygrafie kości,ale oni pewnie nawet nie mieli tego w planach,natomist "otwieranie brzucha" owszem-"wspaniała metoda diagnostyczna" -,ze hej!!! To jest po prostu "znęcanie" sie nad i tak już wycieczonym organizmem!!! No i narkoza-jakie to proste;podać ,rozciąc brzuch,przepchać jelita,zszyć,wybudzic i jest ok!!! Troche wyobraźni ludzie!!!!!!!!!!!!!!troche wyobraźni No cóż ...znałam kilka osob z podobnymi objawami Obym sie myliła,obym sie myliła...... Ze tak jest to wiem. Ale tak być nie powinno.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No cóż...ludzie chorowali,chorują i będą chorować (póki co-potem to nie wiem ,jak bedzie) -także to nie jest jakaś nadprzyrodzona "rzecz" ,w ogóle nie spotykana....
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Mysle, ze wtym watku odkad dowiedzeilismy sie wszyscy jak ciezki jest stan Jurka powinny sie znajdowac TYLKO slowa wsparcia dla niego, przydatne rady, a nie znowu psykowki. Zenada. troche szacunku do czyjejs chorby i do czlowieka...
|
|
|
|
|
|
|
hellen
Go
|
No cóż...ludzie chorowali,chorują i będą chorować (póki co-potem to nie wiem ,jak bedzie) -także to nie jest jakaś nadprzyrodzona "rzecz" ,w ogóle nie spotykana....
JUREK NIE ŻYJE. Zmarł o 11.30. Nie zdążyli go nawet operować. Hellen
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
Moj Boze
Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie
|
|
|
|
|
|
|
zbynek
Go
|
Zmarły Bracie (Siostro)’’
Zmarły człowiecze! z tobą się żegnamy, Przyjmij dar smutny, który ci składamy: Trochę na grób twój porzuconej gliny Od twych przyjaciół, sąsiadów, rodziny. Powracasz w ziemię, co matką twą była, Teraz Cię strawi, niedawno żywiła: Tak droga każda, którą nas świat wodzi, Na ten ubity gościniec wychodzi. Niedługo bracie, (siostro), z tobą się ujźrzemy, Jużeś tam doszedł, my jeszcze idziemy, Trzeba ci było odpocząć po biegu: Ty wstaniesz, boś tu tylko na noclegu. Boże! ten zmarły w domu Twym przebywał, U stołu Twego jadał, Ciebie wzywał, Na Twéj litości polegał bezpieczny: Daj duszy jego odpoczynek wieczny. (tekst .. Fr. Karpiński) ___________________ Ps. Przesyłam zarazem, wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i bliskich.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
W zasadzie żadne słowa juz tu nie pomogą ani niczego nie zmienią. Hellen przekaż rodzinie wyrazy współczucia. Będzie nam Go bardzo brakowało tutaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|