grizzly
Go
|
...To nie jest prawda! Na ten temat, nie zabieraj głosu bo nic do tej pory z tego nie zrozumiałeś...
Zbynek, szkoda ze nie potrafisz uszanowac dzisiaj tej "godziny prawdy"+++i usilujesz mnie prymitywnie prowokowac, zastanow sie Czlowieku, co Ty chcesz udowodnic!!!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Proszę wszystkich Użytkowników o zachowanie stosownej do sytuacji - godnej postawy.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Rodzinie Pana Jurka serdeczne wyrazy wspolczucia. Pomimo iz go nie znalam osobiscie bardzo go polubilam
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Skladam calej rodzinie Jurka,wyrazy glebokiego zalu i wspolczucia.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Przesylam rodzinie Jurka szczere kondolecje.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Przesylam wyrazy wspolczucia dla Rodziny Jurka.
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
Wyrazy współczucia i żalu - dla rodziny Jurka.
|
|
|
|
|
|
|
hellen
Go
|
Wyrazy współczucia i żalu - dla rodziny Jurka.
Wszystkim bardzo dziękuję w imieniu całej naszej rodziny, za to,że jesteście z nami w tej ciężkiej dla nas chwili. To Forum było dla niego bardzo ważne, często podkreślał, że jesteście jego drugą rodziną. On tym żył. Choć wiem,że każdy z nas musi kiedyś odejść, to tak trudno się z tym pogodzić, tym bardziej, gdy odchodzi tak bliska osoba. Z całego serca dziękuję Wam. Hellen
|
|
|
|
|
|
|
mania25
Go
|
Bardzo przykro mi było przeczytać dziś tę wiadomość. Odszedł człowiek bardzo życzliwy i pragnący zawsze w miarę możliwości pomagać ludziom we wdrarzaniu się w DO lub ŻO. Rodzinie składam wyrazy współczucia. Jedynym pocieszeniem jest, że już nie cierpi...
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Składam Rodzinie Jurka szczere wyrazy współczucia Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
baska
Go
|
Odszedl wspanialy Czlowiek.
Wyrazy wspolczucia dla Rodziny.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Bardzo smutna wiadomosc, bardzo wspolczuje. Przesylam kondolencje i zycze wytrwalosci w tym trudnym dla Rodziny okresie.
|
|
|
|
|
|
|
Majka
Go
|
Od jakiegoś czasu nie korzystałam z komputera. Dziś weszłam na forum i poraziła mnie wiadomość o śmierci Jurka. Już paląca się świeczka przy wątku powiedziała wszystko.Wprawdzie przy Jego zrowiu, liczyłam się z taką ewentualnością, ale zawsze miałam nadzieję, że Jurek będzie walczył i nie dopuści do najgorszego. Niestety. Bardzo, bardzo mi przykro, wielka szkoda, zabraknie Go na naszym forum. Rodzinę, proszę o przyjęcie szczerych wyrazów współczucia. Majka
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
żegnaj Jurek będzie Cię tu brakowało ale żyć będziesz w pamięci
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
Krótko jestem na forum i nie wiele znałem Jurka z wirtualnego świata, zaledwie z kilkunastu przeczytanych postów ale wstrząsnęła mną ta wiadomość ,
moje kondolencje
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
1.W mogile ciemnej śpij na wieki wiec nam sie trzeba żegnać lza, ach zegnac Ty uleciałeś w kraj daleki Za Tobą bracie dzis modly sla modły ślą. Ref: Na krótki czas, na krotki Ach żegnaj nam, ach zeganaj Bo i Bóg nas Powoła, powola tam 2.Przed boski tron ślemy modły za Tobą wieczny pokój niech Ci da a że okryłeś nam serca żałobą świadczy o tym łza , ach ta łza.
Ta piesn zalobna spiewalem w chorze na pogbrzebie. Nie moge znalezc muzyki w necie.
Ciebie forumowy pajacu tez Bog powola tam. Bez wyjatku.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Wyrazy współczucia rodzinie Pana Jurka.
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Własnie przeczytałam. Wyrazy współczucia.
Nigdy nie wiem co wtedy powiedzieć.
|
|
|
|
|
|
|
waga
Go
|
Wyrazy wspołczucia Rodzinie Pana Jurka, bardzo lubiłam czytac Jego posty......teraz będzie tu bardzo pusto bez nich - waga.
|
|
|
|
|
|
|
|