Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wątek: dieta optymalna a cellulit (Przeczytany 8088 razy)
|
cheeta
Gość
|
pytanie do pan, poniewaz panowie nie maja podobno tego problemu:) czy ktorejs z was udalo sie pozbyc cellulitu za pomoca diety? ja codziennie zajadam zolteczka i skorki wieprzowe majac wielka nadzieje, ze kiedys moje uda beda gladkie. czy jeszcze cos waznego wlaczyc do jadlospisu, by zwiekszyc szanse na wyleczenie?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Jezeli jako mezczyzna moge byc pomocny, dodam tylko , ze zupki kolagenowe sa lepsze jak wszystko inne. Zoltka NB1, ale kolagen tu jest najwazniejszy...dlatego zupki kolagenowe.
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Gość
|
JeĹźeli jesteĹ na DO samo Ci przejdzie Ja nawet nie zauwazyĹam -kiedy sie tego pozbyĹam. MaĹo tego -krem bardzo wolno sie wchĹania -balsam po kapieli teĹź niepotrzebny . dawniej --naprawde duĹźo tych mazideĹ zuĹźywaĹam
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Gość
|
... ja codziennie zajadam zolteczka i skorki wieprzowe majac wielka nadzieje, ze kiedys moje uda beda gladkie.. . Napi co jeszcze jesz.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Zoltka NB1, ale kolagen tu jest najwazniejszy...dlatego zupki kolagenowe.
Ile czasu mniej wiÄcej minÄĹo zanim pozbyĹeĹ siÄ tego cellulitu? Pewnie pomĂłgĹ teĹź basen
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
oj jeah....basen przede wszystkim
|
|
|
|
|
|
|
cheeta
Gość
|
Napi co jeszcze jesz.
W zasadzie to nie jem zbyt roznorodnie. Zrodlem weglowodanow sa dla mnie warzywa (glownie brokoly, marchewki, ziemniaki) Bialko czerpie z zoltek, skorek wieprzowych, boczku i watrobki. Tluszczyk uzupelniam smalcem. Zaznacze tez, ze nie jadam produktow mlecznych ani zbozowych, poniewaz krazy o nich tutaj zla opinia:P, a jak narazie nie sa mi do szczescia potrzebne. W zasadzie przez cale zycie jadlam znikome ilosci sera czy czekolady, a mleka i chleba wogole nie lubilam. Takze zero wyrzeczen:) Wedlug medycyny nie powinno sie pic kawy ani cherbaty przy mojej przypadlosci, a ja codziennie wypijam kawe... Rudka, jak jest u ciebie z tymi napojami?
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Gość
|
Cheeta Jadam podobnie ,byÄ moĹźe troszke za duĹźo bo waga niestety 67kg czasami to nawet sie gĹodziĹam -to kilo do tyĹu i za dwa dni nadrobiĹam straty. z warzyw to najczÄĹciej cebula ,ziemniaki i pomidory-reszta warzyw okazyjnie. B-50 -T 100 -W [-50 -60] z piciem -róşniĹcie woda i herbata -kawa dla odnmiany i w goĹciach albo kawiarni. alkohol -nie mam problemu -,nie odmawiam -ale to sÄ
malutkie iloĹci
|
|
|
|
|
|
|
cheeta
Gość
|
heh teraz ozbaczylam mojego byka hehe herbata przez ch:D coz niedawno gdzies napisalm zamiast lozko to lurzko:) mam nadzieje ze moje roztrzepanie minie po jakims czasie diety;) Rudka, ja tez niestety nie chudne:( na poczatku diety odczulam roznice w pasie (spodnie spadaly) ale to spowodowane bylo mniejsza objetoscia jedzonka w brzuchu waga stoi w mijescu, chociaz nie przesadzam ani z bialkiem ani z weglowodanami...B:35-50 T:100-150 W:45 przy wzroscie 168cm waze 63. Ciesze sie, ze u ciebie zniknal cellulit mimo picia kawy i herbaty. nie bede musiala sobie odmawiac;) Wlaczam zupki kolagenowe do swojej diety...tylko nie bardzo wiem gdzie tu dostac lapki... w jakich produktach jest jeszcze duzo kolagenu?
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Gość
|
Ĺapki -obyĹ dostaĹa dobre .Mnie ostatnio trafiĹy sie okropniste -niby nie stare -ale jakies Ĺojowate naprawde nie daĹo sie tego jeĹÄ . zamiast Ĺapek moĹźesz nĂłzki kupiÄ . Nie zawsze gotuje zupy -nie ma u mnie amatorĂłw w zasadzie wywar daje do kapusty albo sosy nim podlewam . ĹźebyĹmyĹmy mogĹy schudnÄ
Ä -musimy wszystkiego duĹźo mniej -moĹźe potem by sie waga utrzymaĹa . -ale jak pogĹodze sie do 17-stej a potem zaczynam prĂłbowaÄ optymalnych kÄ
skĂłwi -dobijam do magicznej liczby no i tak codzieĹ mĂłwie jutro . dzisiaj plackĂłw nasmaĹźyĹam -obiecaĹam sobie ,ze na 3 dni -wieczorem wyszĹo na 2 nie ma lekko -Jeszcze gĹowe trzeba wyleczyc z Ĺakomstwa .
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|