martyna opty
Go
|
Mam pytanko-gdzie można kupic miesięcznik Optymalni?-mieszkam w Chorzowie i nigdzie nie umiem go dostac,nie ma go w żadnych kioskach ani sklepach z gazetami
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Może w Empiku? Albo prenumerata.
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
prenumerata?a gdzie ją zamówic?
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
a do Empika musze sie wybrac,mam nadzieje że tam będzie
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
mozna przez internet, płacisz sms i dostajesz kod i ściągasz na swojego kompa. Ze strony OSBO. Czytam kupując z Empiku Optymalnik a z drugiej strony wlasnie kupiłam tak miesięcznik Optymalni przez internet i też znajduję ciekawe artykuły a zupelnie inaczej napisane i to mi się podoba. http://www.optymalni.org.pl/mies_dwn.phpkupujesz jako numer w pliku pdf.
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
dziekuje,właśnie sobie go kupiłam wysyłając tego smsa
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najlepiej w KMPiK-u, a jeszcze lepiej w prenumeracie. W listopadzie jako prezent - kalendarz biurowy 2013r. Ciekawa sprawa, bo osiem m-cy temu Miesięcznik Optymalni sztuk 10 leżał w salonie we Włocławku, a dziś znika w ciągu tygodnia. . Tak z ciekawości sprawdzam co piątek, jako odpowiedzialny Przewodniczący Rady Nadzorczej.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rzeczywiście ciekawa sprawa Panie Przewodniczący...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak sie nie ma empika to pupa zbita? W koskach "ruchu" albo "kolportera" nie ma?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie ma, ale może listonosz przynieść do skrzynki...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Prenumerata? A gdzie sa w ogole warunki, bo na glownej nie moge nic znalezc?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
O stare w pdf....hmm...wezme sobie jakis na probe w wersji elektronicznej hehe
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
A jak będzie wyłączone to już nie będzie można włączyć i posłuchać? Konto OSO w stópce i adres ich strony internetowej dobrze by było gdybyś w swoim profilu zamieścił...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Konto OSO w stópce i adres ich strony internetowej dobrze by było gdybyś w swoim profilu zamieścił... No nie! Zaraz wszyscy nasi "przyjaciele" by ze mnie stręczyciela zrobili! OSO sobie poradzi bez takiej pomocy z mojej strony.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Konto OSO w stópce Po raz trzeci mówiłem o tym na Zarządzie w Ciechocinki w czerwcu tego roku, ale już więcej nie będę przypominał...
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Konto OSO w stópce Po raz trzeci mówiłem o tym na Zarządzie w Ciechocinki w czerwcu tego roku, ale już więcej nie będę przypominał... Beton to Beton... I nie ma rady
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Lesne dziadki sa wszedzie....
|
|