martyna opty
Go
|
Dziewczynki chciałabym sie Was zapytac czy po przejściu na ŻO zauważyłyscie jakieś zmiany w swoim wyglądzie?chodzi mi tu o to czy zniknoł u Was celulit,pryszcze itp.?Dr Kwaśniewski w swej książce pisze że włosy stają sie mocne i zdrowe, przestają wyskakiwac pryszcze itp.Czy tak jest w rzeczywistości?jestem ciekawa bo dopiero zaczynam ŻO.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"Kobietą być" ,a jak się ma pryszcze i cellulit,to się nie jest kobietą?
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Nie chodziło mi o to że sie nie jest kobietą jak sie ma pryszcze tylko o to że wiele kobiet ma takie problemy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Osobiście nie zauwazyłam, zeby wiele kobiet miało pryszcze Może takich nie spotykam ....
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
spotykasz tylko tego nie widzisz bo ukryte są pod pudrem
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Małolaty mają pryszcze, szególnie gdy obżerają się fastwodami i batonami, popijając colą.
My żywiący się optymalnie jesteśmy daleko, daleko od takich problemów.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
spotykasz tylko tego nie widzisz bo ukryte są pod pudrem
To widocznie stosują "doskonałe" pudry -może w sumie od tych pudrów mają te pryszcze,jakby nie było to jakaś chemia i skóra może tak reagować. Raz jedyny w zyciu upudrowałam sobie twarz,jak miałam ze 22 lata z kolezanką.Wyglądałam ja pół d**y zza krzaka ,jakbym miała dobrze po czterdziestce i czułam jakbym miała maskę na twarzy,jakby mi skóra nie oddychała.Zmyłam to w cholere i od tamtej pory tego w ogóle nie używam,nie kupuję i takie tam...
|
|
|
|
|
|
|
Halina Ch.
Go
|
Puder trzeba umiećstosować. Przydatny jest szczególnie prz ostrej aurze oraz przy robieniu fotografii cz kręcenia filmów wideo.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Najwidoczniej te kobiety mają te pryszcze po kremach,pudrach i innych pierdółkach,nie mówiąc o paleniu fajek,zjadaniu co popadnie itp. Trzeba to rzucić i problem z głowy. A jesli chodzi o cellulit -w sumie nie spotkałam szczupłej osoby,żeby go miała -pewnie trza schudnąć (dieta i sport przede wszystkim) .
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
Dziewczynki chciałabym sie Was zapytac czy po przejściu na ŻO zauważyłyscie jakieś zmiany w swoim wyglądzie?chodzi mi tu o to czy zniknoł u Was celulit,pryszcze itp.?Dr Kwaśniewski w swej książce pisze że włosy stają sie mocne i zdrowe, przestają wyskakiwac pryszcze itp.Czy tak jest w rzeczywistości?jestem ciekawa bo dopiero zaczynam ŻO.
Martynko ja mogę to potwierdzić ,że żywiąc się optymalnie wiele skórnych się poprawia . Wchodząc w ŻO miałam sporą nadwagę nie licząc cukrzycy,Jak zaczęlam chudnąć to pod brodą zaczęła mi wisieć delikatnie skórka .Ale na wszystko była rada u dr. Kwasniewskiego - galarety ,kolagen i tłuszcz do środka .Wszystko się bardzo ładnie wygładziło ,celulit też Figurkę miałam jak panienka Z pryszczami nigdy nie miałam do czynienia ,ale często z tyłu głowy coś mi tam wyskakiwało. Włosy przestały wypadywać , siwe mogę policzyć na palcach . Jak zrobię zdjęcie to się pokażę Na wszystko trzeba czasu . Zyczę wytrwałości i powodzenia. Grażyna
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Całą skórę, jeśli jest taka potrzeba, doskonale odżywia się zewnętrznie, nie drogimi "hydrokremami", ale - oliwą Virgen Extra. Takie postępowanie czasem pomaga nawet "wegeziemistym" odcieniom skóry Jeśli komu to zalecenie szkodzi - trudno - jego strata!.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kiedyś używałam oliwki ,skóra owszem była fajna ,ale gdy tylko jej nie używałam,była sucha-nie zawsze mi się chciało tym "mazać" .Moja skóra przyzwyczaiła się do tego zewnętrznego natłuszczania i przestała wydzielać naturalne własne natłuszczanie.Przestałam używać tej oliwki,parę dni się "pomęczyłam" ze suchą skórą,a potem wszystko wróciło do normy,czyli skóra gładka ,nie sucha.Jedzenie to naturalny "kosmetyk" dla ciała (mówimy tutaj o ciele). Skórę najlepiej natłuszcza się od wewnątrz-jak mawiała i mawia moja Babcia.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jesli ,ktoś nie może natłuścić swojej skóry od wewnątrz,to trudno-jego strata!.
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Najwidoczniej te kobiety mają te pryszcze po kremach,pudrach i innych pierdółkach,nie mówiąc o paleniu fajek,zjadaniu co popadnie itp. Trzeba to rzucić i problem z głowy. A jesli chodzi o cellulit -w sumie nie spotkałam szczupłej osoby,żeby go miała -pewnie trza schudnąć (dieta i sport przede wszystkim) .
a ja właśnie jestem szczupła( 170 cm i 56 kg) i go mam,mam też koleżankę która jest o połowe szczuplesza ode mnie i też ma dużo skórki pomarańczowej,dlatego mam nadzieje że na ŻO wszystko sie unormuje
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
dlatego mam nadzieje że na ŻO wszystko sie unormuje
....+sport--najlepiej formuje sylwetke--regularne plywanie,...inne sporty tez moga byc.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A ja nie mam,pewnie dlatego,że uprawiam sport
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
dlatego mam nadzieje że na ŻO wszystko sie unormuje
....+sport--najlepiej formuje sylwetke--regularne plywanie,...inne sporty tez moga byc.
Czytałam w książce dr Kwasniewskiego że nie powinno sie przemęczac i z tego co wtedy zrozumiałam dr Kwasniewski jest przeciwny uprawianiu sportu
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Martyna--przeczytaj ta ksiazke jeszcze raz ---a, zobaczysz, ze "stoi" tam wrecz cos przeciwnego.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Martyna--przeczytaj ta ksiazke jeszcze raz ---a, zobaczysz, ze "stoi" tam wrecz cos przeciwnego.
dr Kwasniewski pisze to odnośnie osób otyłych,żeby nie uprawiały sportów bo według niego to nie potrzebne
|
|
|
|
|
|
|
|