Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Dieta śródziemnomorska znakomicie redukuje BMI!!! (Przeczytany 13123 razy)
|
toan
Go
|
Przy wyjeździe (26-09-08) mój BMI wynosił - 24,7, po powrocie (16-10-08) - 24,1 - no SUPER , choć może ważę już zbyt mało?. Zastosowałem wariant bezresztkowy(defekacja - mało - co 2-3 dni): śniadanie - dwa plasterki sera żółtego suto doprawione masłem (150-250g wg potrzeby energetycznej), 3-4 plasterki salami, dwa- trzy palstry szynki konserwowej, kawa - 2-3 fiilżanki, szklaneczka (50g) soku z ananasa, obiad: wyłącznie jadalne: mięso z czanych świń - jeśli brak jadalnego (śródziemnomorska sieczka warzywno-owocowa) - niemiecka śmietanka 30% do woli!, kolacja tożsama ze śniadaniem (bez tłuszczu) lub gulasz wołowy, szaszłyk wieprzowy lub... i jedno jabłko transgeniczene . Codziennie rano pół godziny kąpieli w morzu zamiast godzinnego biegu w kraju. Do tego dwa razy dziennie prysznic z powodu upałów no i najważniejsze- oliwa z oliwek. Po każdym prysznicu namaszczałem całe ciało tym paliwem do disla SUPER!!! Za prawdę "dieta sródziemnomorska" - jest bardzo dobra w redukcji BMI!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Przy wyjeździe (26-09-08) mój BMI wynosił - 24,7, po powrocie (16-10-08) - 24,1 - no SUPER , choć może ważę już zbyt mało?. Już dyskutowaliśmy tutaj kiedyś o BMI i pamietam,że nie zgadzaliśmy się
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
W jakiej miejscowości byłeś?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
W jakiej miejscowości byłeś? Torremolinos przeważnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Przy wyjeździe (26-09-08) mój BMI wynosił - 24,7, po powrocie (16-10-08) - 24,1 - no SUPER , choć może ważę już zbyt mało?. Zastosowałem wariant bezresztkowy(defekacja - mało - co 2-3 dni): śniadanie - dwa plasterki sera żółtego suto doprawione masłem (150-250g wg potrzeby energetycznej), 3-4 plasterki salami, dwa- trzy palstry szynki konserwowej, kawa - 2-3 fiilżanki, szklaneczka (50g) soku z ananasa, obiad: wyłącznie jadalne: mięso z czanych świń - jeśli brak jadalnego (śródziemnomorska sieczka warzywno-owocowa) - niemiecka śmietanka 30% do woli!, kolacja tożsama ze śniadaniem (bez tłuszczu) lub gulasz wołowy, szaszłyk wieprzowy lub... i jedno jabłko transgeniczene . Codziennie rano pół godziny kąpieli w morzu zamiast godzinnego biegu w kraju. Do tego dwa razy dziennie prysznic z powodu upałów no i najważniejsze- oliwa z oliwek. Po każdym prysznicu namaszczałem całe ciało tym paliwem do disla SUPER!!! Za prawdę "dieta sródziemnomorska" - jest bardzo dobra w redukcji BMI! Sprytek ten Toan był.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Tak marnowac oliwe, zamiast ja spozyc z koncentratem pomidorowym na goraco! :oll:
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Przez skórę też się coś tam wchłonie. Nie wiem jak koncentrat, ale tłuszcz na bank.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale chleba to tam poszło niektórym No, ale wiadomo, na chlebie też proporcjum wychodzi! Ale bokiem...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Niepotrzebnie uparli się na te wiadra smalcu. Dla dobra większości lepiej aby przyjęli do wiadomości, że dr Kwaśniewski przede wszystkim zaleca nie mieszanie paliw. Szamali by sobie wtedy ten chlebek z szyneczką, jajko od czasu do czasu (zawsze w całości), pierogi ruskie, piersi z kurczaka itd.itp., i byli by zdrowi i szczęśliwi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ale tylko w piasku. Co to go najsampierw trza ubić, żeby się nie miotał?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeszcze było ciekawe zjawisko, a mianowicie, jakiej kopy by na talerzu nie dostali, to wszystko wymiecione do zera, co mi jakoś z jedzeniem do syta ni w ząb nie pasowało! No, ale co tam, widocznie się nie znam na zawiłościach "opty"organizmów. Nie powiem, bo parę osób jadło jak na zalecenia Doktora przystało.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale tylko w piasku. Co to go najsampierw trza ubić, żeby się nie miotał? I to bez znieczulenia... Mnie to wsio ryba...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zauważyłem, już nie pierwszy raz, że ten Toan bardzo mało węgli je, w ogóle mało je...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I krzemu brakowało w tych wyliczankach...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zauważyłem, już nie pierwszy raz, że ten Toan bardzo mało węgli je, w ogóle mało je... Podobno na diecie ketogenicznej jest
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
A ja słyszałem, że przeszedł na wege!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja mam info, że nie żyje, a inni Forumowicze to ukrywają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|