Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wtek: uczucie "mokrego ucha", swedzenie (Przeczytany 93503 razy)
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Ty tak robisz? Bo ja nie!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ty tak robisz? Bo ja nie! O ! Jak najbardziej!!! Uwielbiam naszom kochanom likarke i zawsze chce sie dostosować do jej zaleceń! Ostatnio jak napisała,że błedem jest jesc ziemniaki codziennie,to od razu zrezygnowalam,a jak wczoraj napisala,że dobrze jest jesc ziemniaki codziennie to od dzis zaczynam je jadac Ponadto to juz 6 tydzień jak rotuje buraki pastewne ,soje i groch i bardzo sobie chwale .Nasza kochana likarka ... Skakałam po psiankowatych przez 3 tygodnie i nie mam juz skórek wokól paznokci . Popijam kubusie pleje-tak jak radzi "Matka Ewa z Katowic" i inne badziewia Ona jest po prostu mondrom likarkom i ja jej sucham na kazdym kroku,bo do tego robi to za darmo!!! i ja jusz dzienki niej zaoszczendzilam sobie pare groszy i dzienki temu kupilam se gacie ,gumioki z filcem i jesionke-za co jestem szalenie wdzienczno tej dobrej istocie! Bo DO NIE LECZY!!! Usuwa TYLKO przyczyny chorób, kjtóre JESZCZE można wyleczyć.
Co to ma być? --------------- DO NIE LECZY DO NIE LECZY DO NIE LECZY .... tak jakbym już to gdzieś czytała ....czy to nie "czcigodny" Bruford w podobny sposób ?
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
J a pisałam o poprawnym stosowaniu.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Znaczy,ze uważasz ,ze jak ktoś rotuje,skaka po węglowodanach ,zapomina posiłków pogatotłuszczowych,to nie stosuje DO poprawnie? Bo widzisz "likarka" pisała kiedyś,że optymalnym zdarza sie zapominać o posiłkach pogatotłuszczowych? Czyli kogo miała w końcu na mysli? Optymalnych ,czy nie?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Faktow nie zmienisz!!! Masz ochote zainwestowac w swoje "zdrowie i zycie"prosze bardzo, placisz i masz!!! A czy slyszales takie powiedzenie, ze za pieniadze zdrowia nie kupisz? Czy sie zgadzasz z tym powiedzeniem? Czy go sprobujesz obalic? Chetnie poczytam twoje wywody na ten temat. Czy mozesz bez slonecznikow? Adampio jest obeznany z Frojdem i moze powiedziec cos o zoltym kolorze. Otóż sie mylisz "kangur" .Wyobraź sobie,ze jesteś "golodupcem" -jak to nadmienił grizzly i nie stać Ciebie na kupienie sobie jajek,baraniny,wolowony itp.Co wtedy robisz? Zapychasz sie byle czym ,a najlepszym "zapychaczem" sa zimnioki i chlip z margarynom-i czy to jest zdrowe? Czy slyszales może o otyłości ubogich???
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Otóż sie mylisz "kangur" .Wyobraź sobie,ze jesteś "golodupcem" -jak to nadmienił grizzly i nie stać Ciebie na kupienie sobie jajek,baraniny,wolowony itp.Co wtedy robisz? Zapychasz sie byle czym ,a najlepszym "zapychaczem" sa zimnioki i chlip z margarynom-i czy to jest zdrowe? Czy slyszales może o otyłości ubogich??? Otylosc ubogich widzialem. Tak postepuja tylko golodupcy, bo ich mozgownica jest tak gladka jak skora na dupie. I na to nic sie nie poradzi.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Faktow nie zmienisz!!! Masz ochote zainwestowac w swoje "zdrowie i zycie"prosze bardzo, placisz i masz!!! A czy slyszales takie powiedzenie, ze za pieniadze zdrowia nie kupisz? Czy sie zgadzasz z tym powiedzeniem? Czy go sprobujesz obalic? Chetnie poczytam twoje wywody na ten temat. Czy mozesz bez slonecznikow? Adampio jest obeznany z Frojdem i moze powiedziec cos o zoltym kolorze. Kangur litosci!!! Wypisujesz takie glupoty jak "Australian aboriginal children with trisomy 21" Kazdy "normalny" doskonale wie co moze zrobic, uzywajac wlasciwie pieniedzy!!! Ale Ty widze, chcesz traktowac "pieniadze" tak, jak traktujesz "DO" , czego masz "namacalne" dowody!!! Nawet kobiety uciekaja od Ciebie!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Otylosc ubogich widzialem. Tak postepuja tylko golodupcy, bo ich mozgownica jest tak gladka jak skora na dupie. I na to nic sie nie poradzi...
Kangur widze, ze "na sile" chcesz zasugerowac forumowym kobietom ze nie jestes "golodupcem" Jezeli tak bardzo Tobie zalezy, aby za takiego uchodzic, to sa "proste sposoby" aby takie domniemania rozwiac. Niestety zdrowiem na razie "zablysnac" nie mozesz to aby podreperowac wizerunek na sile sugerujesz, ze jestes "wypasiony"
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
attimo
Go
|
Kangur - zaczynam myslec, o wpisie do "Zlotek Ksiegi" Dlugo dosc "bladzilam", nazbieralo sie z tych bedow troche zlego w organizmie, ale gdyby nie to forum - kto wie jak dlugo potrwac moglo moje"bladzenie". Czytalam Was , szukalam w ksiazkach Kwasniewskiego, w ksiazce dr.Ewy, poprawialm, korygowalam - jednak nadal jeszcze gdzies nie rozumialam, nadal sie "potykalam". Gdyby nie wskazowki Lekarki - moglabym dlugo dochodzic do pelnego zdrowia. Moglabym, ale nie musialam, bo zwrocilam sie z prosba a otrzymalam pomoc. Dziekuje bardzo Jesli ktos ma cos do powiedzenia w danej dyscyplinie -ma prawo mowic, ma tez prawo milczec. Edyta jak pierwsza zareagowala na moja prosbe o pomoc - ja zrozumialam, ze chce mi pomoc. Lekarka - na slowa "prosze o pomoc" takze blyskawicznie odpowiedziala. Inni formuowicze rowniez zareagowali : :DSuper i dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Znaczy,ze uważasz ,ze jak ktoś rotuje,skaka po węglowodanach ,zapomina posiłków pogatotłuszczowych,to nie stosuje DO poprawnie? Bo widzisz "likarka" pisała kiedyś,że optymalnym zdarza sie zapominać o posiłkach pogatotłuszczowych? Czyli kogo miała w końcu na mysli? Optymalnych ,czy nie? Miałam na myśli PRAWIDŁOWE stosowanie DO. Teraz rozumiesz?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Miałam na myśli PRAWIDŁOWE stosowanie DO. Teraz rozumiesz?
Tak....aczkolwiek nie do końca
|
|
|
|
|
|
|
attimo
Go
|
uplynely dwa tygodnie, poprawa nastapila.Uszy sa suche, nie swedza, ubywam na wadze -wolno, ale ubywam.Najlepiej czuje sie kiedy zjadam T do 2. Takze jeszcze 4 tygodnie i potem sprawdze jak zareaguje na mleczne. Ciekawa jestem reakcji Waszych organizmow na prowokacje z mlecznymi. Musze poszukac, moze juz ktos opisywal.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
uplynely dwa tygodnie, poprawa nastapila.Uszy sa suche, nie swedza, ubywam na wadze -wolno, ale ubywam.Najlepiej czuje sie kiedy zjadam T do 2. Takze jeszcze 4 tygodnie i potem sprawdze jak zareaguje na mleczne. Ciekawa jestem reakcji Waszych organizmow na prowokacje z mlecznymi. Musze poszukac, moze juz ktos opisywal. Jest caly watek: "Dzien Rotacji Produktow Mlecznych"
|
|
|
|
|
|
|
ziutek
Go
|
@Attimo napisz jak tam ucho i zamknąć ten temat, bo zamiast mokrego ucha, będzie mokra plama krwi,
tak skaczecie sobie do gardeł, skaczcie sobie na PW
czy ktoś w tym wątku dowiedział sie coś ciekawego,
wątpię
no nie przypuszczam, że DO powoduje takie zachowania
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
grizzly stosując DO prawidłowo życie nie ucieka i dolary niepotrzebne. Dolary wydaje na jedzenie zamiast lekarzom.
Na moje ucho, to na trzecią dekadę października popadło ... ... i tak do świątecznych życzeń powinno się ładnie uleżeć. Potem .. zima zła. @Attimo napisz jak tam ucho i zamknąć ten temat, bo zamiast mokrego ucha, będzie mokra plama krwi,
tak skaczecie sobie do gardeł, skaczcie sobie na PW
czy ktoś w tym wątku dowiedział sie coś ciekawego,
wątpię
no nie przypuszczam, że DO powoduje takie zachowania
Jakie PW, toż specyfika Forum zmierza do tego, aby nie było cwaniactwa i kumoterstwa, łapówkarstwa i złodziejstwa. Poza tym, to jest wspaniały socjologiczny materiał dla przyszłych prac doktorskich. Jesień w tym kołtunie zagłębiła paluszki. Ot co.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Kombinowalam na poczatku zywienia z proporcja, chcialam tluszczu do 2 g zjadac, ale zawsze po dwoch dniach bylam niespokojna i glodna i wracalam do proporcji 3gT minimum. W tez ograniczalam, ale bez efektu, bo zaraz skoczylo mi B do gory, a i sen byl zly i o niczym innym nie myslalam , tylko o jedzeniu. Jestem mocnej kosci, nic mi nie zwisa nigdzie, ale mam w kilku miejscach znacznie za duzo sadla. Ruchu tez mi nigdy nie brakowalo, choc sportu nie uprawiam. Lubie sobie poplywac, , nie robie tego regularnie - (bo jestem niepoukladana i zawsze cos mi wypadnie zamiast basenu) . Inny rodzaj wysilku mnie nie interesuje - nie mam ochoty . Takze samo sadlo nie odpadnie, trzeba tak pokombinowac, zeby je zmusic do opuszczenia mojego ciala - ale to trzeba sie zabrac do roboty, a nie tylko o tym myslec. Narazie moje kobinowanie nic wartosciowego w kwestii "odtluszczania"nie przynioslo. Kasia,a do "Zlotej Ksiegi" zapiszesz sie??Jezeli nie tajemnica podaj prosze w jakim Landzie mieszkasz. Nie wiem czy sie nadam do tej "Zlotej Ksiegi" Nad samiuskim Renem - Duisburg kochana,to zapraszam na optymalne sniadanko albo kolacyjke do Essen Kociołek. Zaś Ucho.dźcy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|