Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: białko (Przeczytany 25962 razy)
|
madre
Go
|
W tym sęk. Jaki sęk?
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=W2NMCi0fa24Obleciałem wszystkie Biedronki w mieście i wykupiłem cały mrożony groszek... Przy okazji ogołociłem zamrażarki ze szpinaku, gdyż oglądam teraz kreskówki z Popeye The Sailor Man, a to widzę srogi zawodnik jest, tylko trochę za bardzo ma przypakowane przedramiona... Tak więc groszek i szpinak zakupiony, szkoda, że nie pomyślałem o ograniczonej pojemności lodówki i muszę część trzymać na balkonie. Myślicie, że jestem podatny na wpływy?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Będziesz jadł ten syf? Czy tylko tak kupiłeś?
|
|
|
|
|
|
|
Zofia
Jr. Member
wiadomoci: 2297
|
Będziesz jadł ten syf? Czy tylko tak kupiłeś? W okresie przedświątecznym nie wypada nie pomagać w oczyszczaniu magazynów z syfów.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I zanieczyszczaniu własnego domostwa gazami metabolicznymi. Kolega chyba się naczytał o ekdysteroidach i barsinosteroidach, po których jego bohater z bajek ma takie łapska. Na zdrowie!
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Będziesz jadł ten syf? Czy tylko tak kupiłeś? Jasne, 180 torebek groszku nie może się zmarnować.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
|
Re: białko
« Odpowiedz #46 : 2017-12-13, 13:17:21 » |
|
Przy takiej ilości, to chyba Ci jakiś upust dali...
|
|
|
|
|
|
|
Ukko
Go
|
Ehh, ja rozumiem, że zadawałem kiedyś trochę głupich pytań ( właściwie, to mało się w tej materii zmieniło) , ale chyba nie aż tak, żeby uwierzyć ,że ktoś leci kupować groszek na potęgę
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
"Ehh", elokwencja lepem przynętą nao wady. chinese: nao (zależnie od tonu i kontekstu) (brain / mind / head / essence / noisy / cacophonous / to make noise / to disturb / to vent (feelings) / to fall ill / to have an attack (of sickness) / to go in (for some activity) / to joke / big cymbals / biceps (in Chinese medicine) / parasitic worm / human pinworm (Enterobius vermicularis) / to tease / to play around with / slush / mud)
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|