Autor
|
Wtek: Testo.....co? (Przeczytany 191871 razy)
|
Gavroche
|
Jak ty Gavroche w tej chemii jesteś taki zaprawiony, to powiedz jak dawkować BHB w ultramaratonie. Myślisz, że mogłoby się sprawdzić? Zamiast żelków i innych energetyków?
BHB trzeba końskie dawki suplementować. Już lepiej zainwestować w GHB - dawki 10 razy mniejsze wystarczą i ładnie podbija GH i testosteron, niestety też prolaktynę. E, to my tej prolaktyny nie chcemy w gratisie, niech już lepiej jedzie suplementując śmietankę 30% Tak najlepiej, ale można się wspomóc, by zrobić wynik, w miarę zdrowo. W sportach siłowych są to różne zioła wpływające na poziom neuroprzekaźników i estrogenu, kreatyna i ubichinon, może jeszcze alanina. W wytrzymałościówce to nie wiem, są jakieś ziółka wentylacyjne i zwiększające poziom erytropoetyny...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Póki co, to u nas beta-alanina, MCT, kreatyna w treningach się sprawdza. I wit C z solą do bidonu. Z BCAA zrezygnowaliśmy bo przereklamowana, zresztą lepsze są żółtka zamiast proszku
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Chłopaki na SportAcademy mają coś, co się nazywa "zestaw wentylacyjny", jakiś mix ziółek, które rozszerzają oskrzela czy coś podobnego. A brane regularnie zmniejszają saturację w naczyniach nerkowych, co jest sygnałem do produkcji EPO. A EPO jako hormon działa bezpośrednio na mózg, zwiększając motywację i działając przeciwbólowo. W ogóle na tej stronce mają fajne zestawy ziółek, ale zawsze się bałem, że mogą podsypywać coś innego, bo handlują też sterydami, prohormonami i SARM, w efekcie nic od nich nie kupiłem, a może szkoda...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Ja też raczej nieufna jestem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Paranoja powinna być normą w dzisiejszych czasach. Ja co mogę staram się wyjmować z apteki, ale podobno nawet tam zdarzają się wałki...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
W suplementach to nawet dość porządne wałki
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Jak ty Gavroche w tej chemii jesteś taki zaprawiony, to powiedz jak dawkować BHB w ultramaratonie. Myślisz, że mogłoby się sprawdzić? Zamiast żelków i innych energetyków?
BHB trzeba końskie dawki suplementować. Już lepiej zainwestować w GHB - dawki 10 razy mniejsze wystarczą i ładnie podbija GH i testosteron, niestety też prolaktynę. E, to my tej prolaktyny nie chcemy w gratisie, niech już lepiej jedzie suplementując śmietankę 30% Tak najlepiej, ale można się wspomóc, by zrobić wynik, w miarę zdrowo. W sportach siłowych są to różne zioła wpływające na poziom neuroprzekaźników i estrogenu, kreatyna i ubichinon, może jeszcze alanina. W wytrzymałościówce to nie wiem, są jakieś ziółka wentylacyjne i zwiększające poziom erytropoetyny... Wystarczą duże dawki wit B6, ale ja tylko zgaduję, że to zadziała. Przynajmniej będzie zdrowo. Megadawki wit B6 działają neurotoksycznie natomiast GHB neuroprotekcyjnie to wyjdzie na podwójny plus dodatni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Mój zestaw wentylacyjny: 1g agmatyny, łyżeczka pieprzu cayenne, 6 kropli olejku cynamonowego, 80 mg ekstraktu ginkgo biloba.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
I co jest po tym? Przeciąg?
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Dobry przepływ.. w mózgu i nie tylko
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Gdzie jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Myślisz? za daleko to zabrnęło?
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Bo Ania poszła w dobrym kierunku. Dobry przepływ jest też m. in. w mięśniach i też nie tylko
|
|
|
|
|
|
|
vigo
Go
|
Od chłopaków ze Sport Academy przetestowałem wiele cukierków. Najbardziej ze "zdrowych" (pomijam prohormony i SARMY) pozytywne realne działanie odczułem po: Cordyceps (Cordygun), MK-677, BPC-157
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Potwierdzam kordyceps, bardzo dobrze czułem wzrost regeneracji, wytrzymałości, lepszy sen, łaknienie i humor. Ale ja go brałem z mojego zaprzyjaźnionego labu, wraz z innym grzybem i wyciągiem z pszczół i mrówek, w sumie nie wiem jak działa solo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|