Autor
|
Wtek: Testo.....co? (Przeczytany 191616 razy)
|
|
|
Gavroche
|
Jestem na 50mg Provironu dziennie i 5mg Anabolu, ładnie widać po dawce jaką biodostępność ma mesterolon, a jaką metandienon. Sam Proviron nie mieszał mi nic w wynikach testosteronu, estradiolu, FSH i LH, jak dodałem metkę, to testosteron leciutko w dół, estrogeny nieco w górę, a hormony przysadki o włos w dół, po dwóch tygodniach od włączenia 5mg metandienonu, czyli lekko tłumi, ale bez przesady. Taki zestaw jest spoko, libido, aż przeszkadza, energia rozsadza i humor nie ustaje. Co do metki, to dziwna sprawa, wszędzie piszą, że się puchnie i żre jak świnka, a mnie podcina i szybciej się najadam mniejszą ilością pokarmu. Coś mnie tknęło i kupiłem w Necie metanabol dwóch firm na chybił - trafił i dałem do przebadania w laboratorium. Na tabletkę deklarowanych 10mg metandienonu, obie firmy miały go około 4mg, do tego 1,5mg metylowanego testosteronu i 0,5mg jakiegoś steroidu, niezidentyfikowany z braku wzornika. Dlatego się puchnie po metce UG? Wątrobę zbadam za kilka tygodni, bo podobno 17alfa alkilacja jest superstraszna, a moja wątróbka jest nieco sfatygowana po błędach młodości, ale przypuszczam, że to taka sama prawda, jak z tym ciągnięciem wody.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wątroba się szybko regeneruje, ale nie wiem czy przy takich "dodatkach"...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jak ty Gavroche w tej chemii jesteś taki zaprawiony, to powiedz jak dawkować BHB w ultramaratonie. Myślisz, że mogłoby się sprawdzić? Zamiast żelków i innych energetyków?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Betahydroksybutyrat? Źródło ciał ketonowych? Nie wiem, nie interesowałem się, ale wiem, że robiono badania na żołnierzach elitarnych jednostek z podawaniem egzogennych ciał ketonowych i mieli bardzo dobre wyniki w 40km marszobiegu w pełnym rynsztunku, ale oni dostawali to w iniekcji. To bardziej do Tomasza pytanie, bo rozumiem, że chodzi o podkręcenie wydolności w długotrwałym wysiłku aerobowym? EPO niestety słabo dostępne.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No nie, aż po EPO sięgać nie będziemy Wystarczyłyby "sproszkowane ketony"
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Spróbować nie zaszkodzi. Zacząłbym od połowy zalecanej dawki, żeby nie dostać sraczki i zobaczyłbym czy to w ogóle na mnie działa podczas treningu.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Taki mamy zamiar, niech się tylko sezon treningowy rozpocznie
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
1/3 citric acid 1/3 oleic acid 1/3 hydroxyethane
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
No niestety, ale w regulaminie jest zakaz jazdy na promilach, ponad 600 km "wężykiem" nie mogłoby się dobrze skończyć
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Zawsze można przed północą 2w1(w sumie i tak musi mieć czas by się rozejść) google >>> shevchenko mixture + google >>> cleansing mixture site:.pl
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A może slonecky mixture?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
slonecky mixture?
się nie googla jak należy a moje się googla jak należy aoto chodzi bysię googlało jak należy
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Jak ty Gavroche w tej chemii jesteś taki zaprawiony, to powiedz jak dawkować BHB w ultramaratonie. Myślisz, że mogłoby się sprawdzić? Zamiast żelków i innych energetyków?
BHB trzeba końskie dawki suplementować. Już lepiej zainwestować w GHB - dawki 10 razy mniejsze wystarczą i ładnie podbija GH i testosteron, niestety też prolaktynę.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No, mnie się już wkręciło i zalogowało to 5mg. Jest dobrze.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
BHB trzeba końskie dawki suplementować. Już lepiej zainwestować w GHB - dawki 10 razy mniejsze wystarczą i ładnie podbija GH i testosteron, niestety też prolaktynę. E, to my tej prolaktyny nie chcemy w gratisie, niech już lepiej jedzie suplementując śmietankę 30%
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Pewnie. Na chłopski rozum zawsze wyjdzie lepiej. Naukowo lepiej sobie nie komplikować, chyba że z nudów trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|