Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Majonez jako źródło tłuszczu (Przeczytany 19455 razy)
|
adampio
Go
|
O, sorry nie zdążyłam przeczytać Cię. No to wychodzi na to ,że każdy region ma swój majonez. A łódzkie ma swoje mleczne. Smietana 36 z czekoladą albo tłusty biały ser ze smietaną 30 - niebo w gębie- z solą, pieprzem i curry.
Sylwia, a jadlas ser bial, tlusty pokrojony w plastry,posypany czarnym pieprzem,cebula czerwona i polany majonezem??. Ulubiony przysmak moich chlopcow. Niestety a moze i stety nie mam na codzien dostepu do polskiego twarogu. kodar, dlaczego sama nie robisz? Nie bedzie to tgaki jak kupny, ale zawsze twarog. Moja zona robi przwie kazdego tygodnia. Jest super. Nie rob z mleka ale z naturalnego jugurtu ze smietana. Z 2 llitrow jogurtu i pol litra smietana otrzymasz okolo 500 gr twarogu.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
kodar, dlaczego sama nie robisz? Nie bedzie to tgaki jak kupny, ale zawsze twarog. Moja zona robi przwie kazdego tygodnia. Jest super. Nie rob z mleka ale z naturalnego jugurtu ze smietana. Z 2 llitrow jogurtu i pol litra smietana otrzymasz okolo 500 gr twarogu. Tego jogurtu z perhydrolem?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
adampio
Go
|
kodar, dlaczego sama nie robisz? Nie bedzie to tgaki jak kupny, ale zawsze twarog. Moja zona robi przwie kazdego tygodnia. Jest super. Nie rob z mleka ale z naturalnego jugurtu ze smietana. Z 2 llitrow jogurtu i pol litra smietana otrzymasz okolo 500 gr twarogu. Tego jogurtu z perhydrolem? Masz inna propozycje? Mozna jeszcze uzyc jodek potasu !!!!!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
kodar
Go
|
O, sorry nie zdążyłam przeczytać Cię. No to wychodzi na to ,że każdy region ma swój majonez. A łódzkie ma swoje mleczne. Smietana 36 z czekoladą albo tłusty biały ser ze smietaną 30 - niebo w gębie- z solą, pieprzem i curry.
Sylwia, a jadlas ser bial, tlusty pokrojony w plastry,posypany czarnym pieprzem,cebula czerwona i polany majonezem??. Ulubiony przysmak moich chlopcow. Niestety a moze i stety nie mam na codzien dostepu do polskiego twarogu. kodar, dlaczego sama nie robisz? Nie bedzie to tgaki jak kupny, ale zawsze twarog. Moja zona robi przwie kazdego tygodnia. Jest super. Nie rob z mleka ale z naturalnego jugurtu ze smietana. Z 2 llitrow jogurtu i pol litra smietana otrzymasz okolo 500 gr twarogu. dziekuje,ktoregos dnia wyprobuje.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znam lepsze zrodla T Pozdr maf
Podziel się wiedzą Maf. Poza T wieprzowym, kokosem, ol. palmowym, oliwą z oliwek nie potrafię wymyślić nic z T nasyconych. Oczywiście przy likwidowaniu chorób zależnych od śmietany (czyli wszystkich chorób). Ghee nie biorę pod uwagę (jako rodzaj masła; niby-bezalergenowy). No podziel się!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
vvv
Go
|
K3 tłuszcz jest też niezły.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|
|