Autor
|
Wtek: Objawami czego jest......? (Przeczytany 53951 razy)
|
kangur
Go
|
Co to do jasnej cholery ma być?Czy ktoś moze mi to wytłumaczyc? czy ktoś moze mi wytłumaczyc,jak sie ma to co pisał Admin,do tego co wypisuje Jurek?
Czemu tak sie denerwujesz Edytko? To jest twoja szkola. Ty nauczylas nas mieszac wszystko zusammen do kupy bez sensu, skladu i ladu. To sa skutki twojej nauki. A teraz sie zloscisz. Potrzebny bedzie czas aby sie uwolnic od tego parszywego nalogu.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Weźże sobie na takie objawy węgla medycznego 6-8 tabletek, bo tańsze od kapsułek i problem zniknie raczej...
Admin ja przypominam że całej sztuki pisania obsługi komputera uczę sie cały czas a mam 63 lata i nie pochodze z "Elit" ale JAK WIDAC STARAM SIE OD NICH NIE RÓZNIC . A to jest jasny gwint najlepsze.Admin pisze o węglu leczniczym,a Jurek wyskakuje jak "filip z konopii" i przypomina Adminowi o tym jak to zdobywa wiedze,ktora Jemu umozliwia prawidlowa obsluge komputera i stara sie Go uświadomić,że nie On -Jurek nie pochodzi z "Elit". No ......A co to do (......) nedzy Admina obchodzi???
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ty nauczylas nas
O nie,nie To Wy nauczyliście mnie Sami sie "podkladacie" wypisujac takie "mondrosci" Sam teraz wes przyklad Admina,ktory cos poradził,a poradził całkiem mądrze,aby komus nie przyszło do glowy samomajsterkowanie w metabolizmie.I z jaką reakcją sie jego rada spotkała?Więc czy warto coś komuś doradzać poważnie? Sam se odpowiedz
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Przepraszam jeszcze raz wszystkich wiem że mogliścipoczuc sie obrażeni praezemnie ale ukladam to wszystko i dzisiaj widze Że więlkszosc odpowiedzi nie byla do mnie aja juz zaczęłem to przezywac .PRZEPRASZAM W SZCZEGÓLNOSCI Admina. Edyta czuj sie równiez przeproszona .OD TWOJEGO WPISU JESZCZE RAZ PRZEJZAŁEM I MAM RACJE NAKRECIEM NIE TLKO JA ALE WYPROSTUJMY i juz nie piszremy o tym.OD TERAZ PRZENOSZE SIE DO TEMATU " ZŁAMANE ŻEBRO przy P.O CH.P"
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
OPTYMALNI - X 2002 odp. na listy - dr Mariusz Głowacki: ...Lambioza moze sie objawiać problemami z wypróżnieniem , bólami brzucha ,UCZUCIEM PRZELEWANIA W JAMIE BRZYSZNEJ, ,czasami stanami podgorączkowymi lub niedokrwistością , bardzo czeste są bóle w prawym podżebrzu z uczuciem wypełnienia w tej okolicy, trudności z trawieniem, wzdecia , odbijania , nieokreślone dolegliwosci brzuszne....
Mam nadzieje ,że Ciebie to nie dotyczy. Wyzej - nizej , miałem na mysli wątek , ktory sie przeplata własnie z Twoim - "Recepta na pasozyty".
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie róbcie z igły widły-bo to straszne po prostu
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
OPTYMALNI - X 2002 odp. na listy - dr Mariusz Głowacki: ...Lambioza moze sie objawiać problemami z wypróżnieniem , bólami brzucha ,UCZUCIEM PRZELEWANIA W JAMIE BRZYSZNEJ, ,czasami stanami podgorączkowymi lub niedokrwistością , bardzo czeste są bóle w prawym podżebrzu z uczuciem wypełnienia w tej okolicy, trudności z trawieniem, wzdecia , odbijania , nieokreślone dolegliwosci brzuszne....
Mam nadzieje ,że Ciebie to nie dotyczy. Wyzej - nizej , miałem na mysli wątek , ktory sie przeplata własnie z Twoim - "Recepta na pasozyty".
Nie, mam tylko uczecie przelewania. Wlasnie zjadlem "aktivkul" czyli wegiel i czuje poprawe.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Weźże sobie na takie objawy węgla medycznego 6-8 tabletek, bo tańsze od kapsułek i problem zniknie raczej...
okolo 13-stej zjadlem 6 sztuk i czuje poprawe. Wezme jeszcze profilaktycznie 6 wieczorem........mam nadzieje, ze mnie nie zablokuje !!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
....mam nadzieje, ze mnie nie zablokuje !!
I na tą przypadlość znajdzie sie recepta .Pojdziesz do apteki i poprosisz o czopki glicerynowe
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
....mam nadzieje, ze mnie nie zablokuje !!
I na tą przypadlość znajdzie sie recepta .Pojdziesz do apteki i poprosisz o czopki glicerynowe No tak, jak nie kijem go to pala!!!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...I na tą przypadlość znajdzie sie recepta .Pojdziesz do apteki i poprosisz o czopki glicerynowe ... Ino nie nitro-glicerynowe
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ewentualnie można zjeść pare granulek kreta to przeczyści "rure"
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Go
|
Ewentualnie można zjeść pare granulek kreta to przeczyści "rure" To sobie gdzieś zapiszę, może się kiedyś przydac.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
Ewentualnie można .... Jestem ciekawy czy na basenie Adama "chloruja wode"jak on codziennie pobiera "inchalacje" plywajac przez 90 minut to przez kilka lat, pare "ciekawych zeczy" moze sie ujawnic.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ewentualnie można zjeść pare granulek kreta to przeczyści "rure" To sobie gdzieś zapiszę, może się kiedyś przydac. Najlepiej gdzieś na kalendarzu wiszacym na scianie ,albo na karteczce i przylep magnesami do lodówki,ostatecznie w zeszycie z przepisami kulinarnymi Ewentualnie można .... Jestem ciekawy czy na basenie Adama "chloruja wode"jak on codziennie pobiera "inchalacje" plywajac przez 90 minut to przez kilka lat, pare "ciekawych zeczy" moze sie ujawnic. Z takiego basenu pobiera sie "naturalne szczepionki" -sama sie kiedys wody "opiłam" -na szczeście niektorych "rzeczy" nie widać "gołym okiem "
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...sama sie kiedys wody "opiłam" -na szczeście niektorych "rzeczy" nie widać "gołym okiem " ... Na "take zeczy" to najlepsza "mixtura sloneckiego"plus "lewatywa z moczu tygodniowego"
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Mówisz? Mam uzbierany ,ale trzytygodniowy .Mysle ,że jest bardziej skoncentrowany i silniej zadziala na te "rzeczy" No chyba,że Twoje zdanie jest inne ,to sie do niego zastosuje ... Wiesz, co prawda pisza, ze "tygodniowy", ale musze sie zapytac co na ten temat mysli "salowa ze szpitala" a jak una nie bedzie wiedziala to siem "palacza z kotlowni" zapytom, od kazdego mozna siem nauczyc. Zapytalbym pielegniarek ale one tylko "hihoczom" Szkoda, ze niema "Smutnej Tereni" ona by cosik napisala, np. zmieszac ten "3 tygodniowy" z "sokiem z antonowek". posmakowac...... a potem luuuuuuuuuuu...........
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
To wisz...zapytoj jednak tych salowych ,bo nie chce w ciemno tak uzywac Une co prawda ni majom dyplomów ,ale wiedzom lepiej co w trawie piszczy Nie chce sama majsterkowac ,lepiej niech une podejmom decyzje Pielegniarek szkoda sie pytac,bo sam wiesz ,ze une tylko potrafiom hihotac z problemow czlowieka No mosz racie wielkom ,piszonc ze szkoda,ze smutnej Tereni nie ma,bo ona by problem zapewne potraktowala powaznie
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz inhalacje z chlorowanej wody plus lewatywa z odparowanego moczu palacza i na dodatek mikstura jakiegos wiedzmina - to jest moj sposob na utrzymanie kondycji, zdrowia i dobrego samopoczucia!!! Apropos, ten mocz do lewatywy trzeba odparowac !!!!! A ja ide inhalowac chlor
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
No coz inhalacje z chlorowanej wody plus lewatywa z odparowanego moczu palacza i na dodatek mikstura jakiegos wiedzmina - to jest moj sposob na utrzymanie kondycji, zdrowia i dobrego samopoczucia!!! Apropos, ten mocz do lewatywy trzeba odparowac !!!!! A ja ide inhalowac chlor Adam czy Ty PALISZ PAPIEROSY, czy zartujesz? To okreslenie "jakiegos wiedzmina" to Tobie sie udalo!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|