Autor
|
Wtek: Objawami czego jest......? (Przeczytany 53999 razy)
|
kangur
Go
|
Lj19 nie zrozumiał Diety Optymalnej Jana Kwasniewskiego wiec jego słów nie brałabym tak "na poważnie" Także Kangur Twoja dieta też nie jest najlepsza Moze powinienes pic mixture Czy mixture Sloneckiego, czy ze slonecznikow Grizzliego?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tak z renkpm na sercu przysiegam, ze nie wiem. Sprawa jest bardzo powazna i wymaga guzych nakladow finasowych na przeprowadzenie badan nałukowych.
I tu tkwi problem "majsterkowiczów metabolicznych" ,bowiem zawsze sa skłonni do komplikowania spraw prostych
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No coz inhalacje z chlorowanej wody plus lewatywa z odparowanego moczu palacza i na dodatek mikstura jakiegos wiedzmina - to jest moj sposob na utrzymanie kondycji, zdrowia i dobrego samopoczucia!!! Apropos, ten mocz do lewatywy trzeba odparowac !!!!! A ja ide inhalowac chlor Adam czy Ty PALISZ PAPIEROSY, czy zartujesz? To okreslenie "jakiegos wiedzmina" to Tobie sie udalo!! Pale, a jakze pale, tylko max 15 sztuk dziennie aby nie zabuzyc ukladu "zympatycznego"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Weźże sobie na takie objawy węgla medycznego 6-8 tabletek, bo tańsze od kapsułek i problem zniknie raczej...
Toan, bulgotanie ustapilo. Obawialem sie tylko, ze efektem ubocznym bedzie "zablokowanie" /WC/......jest wrecz odwrotnie. Czy jest to czegos znakiem?
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Spadł mi kamień z serca :DDzisiaj byłam na pogrzebie przyjaciela i chyba po refleksjach nad życiem, coś mi zaszkodziło
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Spadł mi kamień z serca :DDzisiaj byłam na pogrzebie przyjaciela i chyba po refleksjach nad życiem, coś mi zaszkodziło Ej Renia, refleksje nad zyciem sa moja specjalnoscia. Spedzilem wiele lat nad rozszyfrowaniem Kirkegaarda i jego zrozumienia egsystencjalizmu. Myslisz, ze znalazlem odpowiedz na pytanie: dlaczego tu jestem? Odpowiem: Nie Ale to byla dluga lekcja, lekcja, ktora jeszcze trwa, moze kiedys uda mi sie znalesc odpowiedz na to i mrowie innych pytan, ktore stoja jak stare, przewrocone meble, opierajace sie o te drzwi, ktore sa jeszcze zamkniete a do ktorych to ja mam przeciez klucz.
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Mnie często nachodzą refleksje nad życiem, ale wpadam po nich w melancholię i przygnębienie .Dlatego staram się żyć "tu i teraz" , Stąd moje załączone motto. Widocznie nie jestsm jeszcze gotowa na takie przemyślania. Poczekam, aż umysł na DO bardziej mi się rozjaśni :idea:A Ciebie podziwiam za różnorodność zainteresowań, od kulinariów do filozofii..
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mnie często nachodzą refleksje nad życiem, ale wpadam po nich w melancholię i przygnębienie .Dlatego staram się żyć "tu i teraz" , Stąd moje załączone motto. Widocznie nie jestsm jeszcze gotowa na takie przemyślania. Poczekam, aż umysł na DO bardziej mi się rozjaśni :idea:A Ciebie podziwiam za różnorodność zainteresowań, od kulinariów do filozofii.. Uhe, to dopiero poczatek "gory lodowej". Koncze wlasnie psychologie,rozpoczeta 25 lat temu. Zostal mi semestr. Co bedzie pozniej?.....
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Co będzie później...też bym chciała wiedzieć , a może lepiej nie...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No to nie tylko ja na tym forum się jeszcze uczę ponoć optymalni nie bardzo popierają naukę bo "tylko ogłupia", ale uważam, że wybiórczo przyswajac wiedzę, z własnym zdaniem w różnych kwestiach, nie zaszkodzi. No nie, i pewnie jeszcze dlugo nie bedziesz sama. Kazdy ma jakies swoje zainteresowania. Zawsze, jako gorala, interesowaly mnie statki...wiec skonczylem budowe okretow na politechnice. Pozniej byl sport, nie mialem czasu na 5-cio letnie studia wiec skonczylem 3 letnia rechabilitacje ruchowa. Interesowala mnie psychologia wiec zaczalem w Posce, koncze w Danii, tak dla siebie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Ja swoje ziemskie, najważniejsze zadanie (reprodukcję), wykonałam "z nawiązką", to teraz zostało mi tylko działanie mające na celu przedłużenie życia Myślę, że to nie wszystko...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
No to nie tylko ja na tym forum się jeszcze uczę ponoć optymalni nie bardzo popierają naukę bo "tylko ogłupia", ale uważam, że wybiórczo przyswajac wiedzę, z własnym zdaniem w różnych kwestiach, nie zaszkodzi. No nie, i pewnie jeszcze dlugo nie bedziesz sama. Kazdy ma jakies swoje zainteresowania. Zawsze, jako gorala, interesowaly mnie statki...wiec skonczylem budowe okretow na politechnice. Pozniej byl sport, nie mialem czasu na 5-cio letnie studia wiec skonczylem 3 letnia rechabilitacje ruchowa. Interesowala mnie psychologia wiec zaczalem w Posce, koncze w Danii, tak dla siebie. jeszcze wytlumacz mi tylko stwierdzenie, ze ponoc otymalni nie bardzo popieraja nauke...a juz bedze madrzejszy od z przed chwilii.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Chciałam iść spać, ale odpowiem Tobie, żebyś był mądrzejszy ."lepiej nie wiedzieć nic, niż wiedzieć źle", może coś sknociłam, ale jak pisałam , że się uczę, to dostałam odpowiedzi, że optymalnym nie zależy na tytułach i coś tam jeszcze... :?DO jutra
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Chciałam iść spać, ale odpowiem Tobie, żebyś był mądrzejszy ."lepiej nie wiedzieć nic, niż wiedzieć źle", może coś sknociłam, ale jak pisałam , że się uczę, to dostałam odpowiedzi, że optymalnym nie zależy na tytułach i coś tam jeszcze... :?DO jutra a ty rob,to na co masz ochote i nie przejmuj sie gadaniem innych.Negatywne gadanie powoduje potok negatywnych mysli,a te przyczyniaja sie do pogorszenia naszego stanu zdrowia,lub opozniaja wyzdrowienie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Zawsze od Ciebie można usłyszeć pokrzepiające słowa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Czytając Twoje wypowiedzi, zawsze czułam optymizm i przychylność, nigdy nie skojarzyłaś mi się z "jakimś dołem" .I znowu optymizm:, że pracą można z "dołu" wyjść Czlowiek powinien cale zycie do czegos dazyc,rozwijac sie i nad soba pracowac. Zmian mozna dokonywac we wlasnym zakresie korzystajac z ksiazek lub spotykajac sie z przyjaznymi i plynacymi na tej samej fali przyjaciolmi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|