zdrowa
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
I tak kase marnujÄ
, a ludzie gĹodujÄ
i dletego chorujÄ
.
A Kangur tutaj mĂłwi,ze za pieniadze zdrowia sie nie kupi, zatem co z tego ze marnuja
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
Zdrowa czy ty nie jestes przypadkiem "chora"? Gdyby nie te "wynalazki" to np nasz "dyzurny mlotkowy"dawno juz by zasilil "parafialna kase" a rodzinie "zafundowal": uszczuplenie wysokosci "potencjalnego spadku"
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
Zdrowa czy ty nie jestes przypadkiem "chora"? MyĹlÄ Ĺźe nie. MusiaĹbyĹ mnie zbadaÄ .hehe Dobrze wiesz o czym pisze. I nie ty jeden.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Dobrze wiesz o czym pisze. I nie ty jeden...
Zdrowa, a co bys napisala(rowniez od serca ) o "rozruszniku"czy zdajesz sobie sprawe, ile pieniedzy "utopiono" w ten projekt, ile ludzkich "zyc" i "emerytur" uratowano przed zaglada. Jak wzrosla "masa spadkowa" dzieki wielkim inwestycjom finansowym w badania i wyprodukowanie "rozrusznika serca" Tak wiec, prosze nie cofac "siemrakiem" tylko "odszczekac uTUSKiwania" na temat iwestycji finansowych w nasze zdrowie i zycie.
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
...Dobrze wiesz o czym pisze. I nie ty jeden...
Zdrowa, a co bys napisala(rowniez od serca ) o "rozruszniku"czy zdajesz sobie sprawe, ile pieniedzy "utopiono" w ten projekt, ile ludzkich "zyc" i "emerytur" uratowano przed zaglada. Jak wzrosla "masa spadkowa" dzieki wielkim inwestycjom finansowym w badania i wyprodukowanie "rozrusznika serca"Â Tak wiec, prosze nie cofac "siemrakiem" tylko "odszczekac uTUSKiwania" na temat iwestycji finansowych w nasze zdrowie i zycie. Nie lepiej kase przeznaczyÄ na leczenie a nie produkowanie chorych? Albo na przeprowadzenie badaĹ nad DO? "Badania w dziedzinie medycyny dokonaĹy tak olbrzymiego postÄpu, Ĺźe dziĹ - praktycznie biorÄ
c - nikt juĹź nie jest zdrowy." I to jest prawda!
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Nie lepiej kase przeznaczyÄ na leczenie...
Wytlumacz to Jurkowi, tam kazdy dzien ma znaczenie....! I Kangurowi aby nie inwestowal w "mixtury"tylko w "przedluzenie emerytury"
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
...Nie lepiej kase przeznaczyÄ na leczenie...
Wytlumacz to Jurkowi, tam kazdy dzien ma znaczenie....! I Kangurowi aby nie inwestowal w "mixtury"tylko w "przedluzenie emerytury"Â Kiedy Jurek nie sĹucha, wie lepiej. KaĹźdy robi jak uwaĹźa. Nic my tu nie poradzimy.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Kiedy Jurek nie sĹucha, wie lepiej. KaĹźdy robi jak uwaĹźa. Nic my tu nie poradzimy...
Ciesze sie, ze to widzisz!
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Zdrowa czy ty nie jestes przypadkiem "chora"? MyĹlÄ Ĺźe nie. MusiaĹbyĹ mnie zbadaÄ .hehe Dobrze wiesz o czym pisze. I nie ty jeden. Czy moge asystowac przy tych badaniach?
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
Czy moge asystowac przy tych badaniach? Nic ciekawego, ja babcia 65 lat. A zresztÄ
do badania tylko gĹowa.Â
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Czy moge asystowac przy tych badaniach? Nic ciekawego, ja babcia 65 lat. A zresztÄ
do badania tylko gĹowa. A ja dziadek 67 lat. A czemu masz do badania glowe? Czy masz moze "kwadratowy leb" i chcesz zmienic ksztalt? Rozumiem, ze reszta zdrowa.
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
do badania tylko gĹowa. A ja dziadek 67 lat. A czemu masz do badania glowe? Czy masz moze "kwadratowy leb" i chcesz zmienic ksztalt? Rozumiem, ze reszta zdrowa. To grizzly pytaĹ: "Zdrowa czy ty nie jestes przypadkiem "chora"?" MyĹli Ĺźe mam Ĺeb od parady. A reszta to spoko! Trzymam siÄ kupy. Â
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
To grizzly pytaĹ: "Zdrowa czy ty nie jestes przypadkiem "chora"?" MyĹli Ĺźe mam Ĺeb od parady. A reszta to spoko! Trzymam siÄ kupy.  Trzymajmy sie kupy! Kupy nikt nie ruszy.
|
|
|
|
|
|
|
zdrowa
Gość
|
Trzymajmy sie kupy! Kupy nikt nie ruszy. Â Â
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Gość
|
...Kiedy Jurek nie sĹucha, wie lepiej. KaĹźdy robi jak uwaĹźa. Nic my tu nie poradzimy...
Ciesze sie, ze to widzisz! Grizli mnie zawiadom jak bÄdzie mowa o tym, Ĺźe naukowcy znaleĹşli sposĂłb na nowe odbudowane wĹasne pĹuca.
|
|
|
|
|
|
|
|